Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
Ottawa Senators
Pátek 11.03.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:23:47)
    Jaromír Jágr umí!

     
    Ještě dodám, že dnešní souboj sledovalo 15 051 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Jaromír Jágr (FLA) 2+0, 2 střely, čas na ledě 15:30
    Jiří Hudler (FLA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:30
    Jakub Kindl (FLA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:32
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Vincent Trocheck (FLA) 1+3
    2. Jaromír Jágr (FLA) 2+0
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+1
     
    Je dobojováno! Florida Panthers poráží před svými diváky Ottawu Senators jednoznačně 6:2 a získává důležité dva body! Brankový účet utkání otevřel v první třetině Jaromír Jágr! Ještě před přestávkou stačil vyrovnat Zack Smith! Druhá třetina byla na branky ze všech nejbohatší. Nejprve vrátil Floridu do vedení Jussi Jokinen, ale o necelou minutu později srovnal Erik Karlsson! Rozhodující náskok si Panteři vytvořili v rozmezí čtrnácti sekund, kdy se trefili Aaron Ekblad a Jonathan Huberdeau! V závěrečné třetině ještě přidal svou druhou branku v utkání Jaromír Jágr a konečnou podobu dodal výsledku Vincent Trocheck!
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedno vhazování před domácím brankářem po zakázaném uvolnění. Diváci se už zvedají ze svých sedadel. Florida dnes bude oslavovat důležité dva body.
     
    59:09
    GOmez ještě zkoušel štěstí bekhendovou ránou z levého kruhu. Luongo si připsal jistý zákrok vyrážečkou. Domácí jsou u kotouče.
     
    58:59
    Hudler a Shaw zašlápli kotouč u střídačky Senátorů. Rozhodčí nechal hráče obou celků nějakou dobu bojovat, ale poté přetlačovanou raději ukončil.
     
    58:17
    Stone bekhendem nahazoval puk na branku Floridy. Jeho nahození však jeho vlastní spoluhráč srazil bruslí do rohu kluziště, kde hosté přišli o puk.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:25
    Thornton oloupil obránce Ottawy o kotouč na modré čáře a nabral kurz branka Senátorů. Thornton však o kotouč rychle přišel. Methot svou chybu napravil.
     
    56:51
    Florida se nemůže usadit v útočném pásmu. Lazar nyní dokonce napadal rozehrávku Panterů na jejich obranné modré čáře.
     
    56:02
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho! Stone měl spoustu času, ale nakonec vymyslel jen nepřesnou přihrávku a jeho kolega už nemohl s pukem nic udělat!
     
    55:36
    Jágr servíroval přihrávku před branku, kde byl Barkov. Finský útočník ve službách Floridy na prudkou přihrávku české legendy nedosáhl.
     
    55:01
    Bude se vylučovat! Florida si ještě zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za podražení vyfasoval Hoffman.
     
    54:41
    Ottawa se ještě snaží o přidání další branky. Nikdo v bílém zatím nestřílí. Když už někdo vypálí, tak netrefí branku. Luongo může zůstat v naprostém klidu.
     
    54:01
    Hoffman si nabruslil před Luonga, kam také mířila přihrávka z rohu kluziště. Brankář Floridy byl pozorný a před hostujícím útočníkem stačil vypíchnout kotouč hokejkou.
     
    53:40
    Dominance Floridy nadále trvá! Jágr naháněl ve středním pásmu protihráče s kotoučem a nějakou souhrou náhod se ocitl v postavení mimo hru.
     
    53:20
    Jaromír Jágr se málem dostal do úniku! Český veterán však postrádal rychlost a Erik Karlsson jej dojel a obral jej o puk ještě před modrou čárou.
     
    52:41
    Ceci pálil z mezikruží. Luongo jeho ránu dlouho neviděl, ale nakonec díky reflexivnímu zákroku udržel čtyřbrankový náskok domácího celku.
     
    52:10
    Stone dostal přihrávku na modrou čáru, ale kotouč mu o malý kousek utekl. Stone nakonec udržel útočnou třetinu, avšak hosté zatím nestřílejí.
     
    51:35
    Domácí si dělají se soupeřem, co chtějí. Ottawa už rezignovala na jakékoliv útočení a Panteři v klidném tempu dohrávají zbytek utkání.
    50:59 Vincent TROCHECK - 6:2
     
    50:59
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to 6:2! Opět branka jako přes kopírák! Hosté chybovali ve středním pásmu a Smith naservíroval puk před branku, kde jej VINCENT TROCHECK procedil za Andersonova záda! Asistence: Reilly Smith.
     
    50:41
    Ceci se s kotoučem na hokejce vydal na výlet od své branky na modrou čáru soupeře. Tam mu však jeden ze spoluhráčů projel do útočného pásma. Ofsajd.
     
    50:12
    Hra je v posledních minutách hodně rozháraná. Ani jeden z týmů se nemůže usadit před brankou soupeře. Střelecké pokusy z ledu takřka úplně vymizely.
     
    49:32
    Gomez sjížděl do útočného pásma a Karlsson mu okamžitě poslal přihrávku podél hrazení. Gomeze si do parády vzal Kulikov a tvrdým hitem mu způsobil pár modřín.
     
    49:01
    Wilson pospíchal za přihrávkou na modrou čáru. Domácí útočník byl pomalejší oproti Karlssonovi, jež se po kotouči včas natáhl a odpravil jej do bezpečí.
     
    48:31
    Wiercioch zkoušel prudkou přihrávkou najít Bobbyho Ryana. Druhý jmenovaný si však sjel na opačnou stranu hřiště a puk zamířil jen na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Andersonem.
     
    47:45
    Hosté v plném počtu.
     
    47:36
    Jaromír Jágr mohl útočit na hattrick! Český hokejista si sjel mezi kruhy, kde jej však odstavil Smith! Floridě se v přesilovce nedaří.
     
    47:08
    Jágrovi uskočil kotouč z čepele a hosté znovu vyhazují. Ani Florida se zatím v početní převaze nemůže prodrat do slibného zakončení.
     
    46:34
    Až nyní se hosté prodrali k odraženému puku a odpravili jej ven z obranného pásma. Ottawa může vyměnit unavenou čtveřici.
     
    46:06
    Trocheck ještě udržel puk na modré čáře. Campbell poté nahazoval, ale puk na branku neprošel. Domácí zůstávají před brankou Ottawy.
     
    45:45
    Florida si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za sekání si odpyká Erik Karlsson.
     
    45:28
    Ottawu inkasovaná branka poněkud nabudila. Hosté se snaží prodrat do útočného pásma, ale obrana Floridy skvěle pracuje už na modré čáře.
    44:26 Jaromír JÁGR - 5:2
     
    44:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři zvyšují svůj náskok na 5:2! Jaromír Jágr dává svou druhou branku v utkání! Domácí získali kotouč ve středním pásmu a Vincent Trocheck jej potáhl vpřed, naservíroval mezi kruhy Jágrovi a číslo 68 už nemělo problém skórovat! Asistence: Vincent Trocheck.
     
    44:05
    Ceci rozehrával prudkou přihrávkou do středního pásma. Kotouč ze vzduchu zachytil Jussi Jokinen. Florida i nadále zůstává u puku a může jít do útoku.
     
    43:34
    Anderson si připsal důležitý zákrok! MacKenzie pálil ve velké rychlosti, jenže brankář Senators udržel beton na ledě a zamezil puku v cestě za brankovou čáru.
     
    43:04
    Shaw nahodil puk od mantinelu do rohu kluziště. Znovu k puku dojeli pouze hokejisté Ottawy. Hosté jsou aktivní, ale nedaří se jím rozehrát.
     
    42:17
    Jágr s Barkovem bojovali o puk u mantinelu. Ani jeden z domácích hokejistů kotouč nezískal a Ottawa se na malou chvíli vymanila z tlaku domácího celku.
     
    41:38
    Jakub Kindl pálil ihned po vhazování! Anderson měl zakrytý výhled, avšak reflexivně dokázal Kindlovu dělovku vykopnout betonem!
     
    41:15
    Vědět o sobě dal rovněž Jágrův útok. Jaromír Jágr táhl kotouč vpřed, nicméně Barkov nebyl dostatečně trpělivý a přejel do útočného pásma. Po ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    40:34
    Puempel dojel nejrychleji odražený kotouč v rohu kluziště. Hostující útočník se odhodlaně vrhl do souboje s Ekbladem, který mu čistým způsobem vysekl hůl.
     
    40:04
    Vstup do závěrečné třetiny se lépe povedl hokejistům Ottawy. Kotouč však po souboji u mantinelu opustil prostor hrací plochy. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 25 – 19
     
    Druhá třetina je minulostí a je nutno říci, že diváci se rozhodně nenudili! Florida šla zpět do vedení díky zásahu Jussiho Jokinena! O necelou minutu později bylo vyrovnáno, když se trefil Erik Karlsson! Panteři však v útoku znovu zabrali a Aaron Ekblad znovu vrátil Floridu do vedení! Další slepený gól navíc přidal Jonathan Huberdeau a Florida si proto do závěrečné dvacetiminutovky odnáší náskok 4:2!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Domácí šli vpřed ve třech proti jedinému obránci! Přečíslení Floridy zakončoval střelou z mezikruží Trocheck, jež trestuhodně minul Andersonovu klec!
     
    39:10
    Gudbranson po vyhraném vhazování nahodil kotouč vpřed. Nikdo z hráčů na ledě jeho nahození netečoval a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Luongem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:30
    Anderson si na nedostatek práce nemůže stěžovat! Hostující brankář musel zasahovat proti prudkému nahození z levého křídla. I tentokrát byl úspěšný.
     
    38:06
    Hudler držel puk za brankou. Český hokejista dokonce procpal přihrávku na spoluhráče, který střelou bez přípravy minul branku.
     
    37:20
    Před Luongem sáhl do prudkého nahození Pageau! Domácí brankář stačil zabrzdit svůj pohyb a nepříjemnou teč zneškodnil skvělým zákrokem!
     
    37:03
    Wilson je zpátky na ledě. Pokračuje se v pěti bruslařích na obou stranách.
     
    36:35
    Kulikov získal puk za brankou a poslal jej výhozem o mantinel za branku Ottawy. Přesilová hra se už krátí. Hosté si znovu nevytvořil žádnou velkou možnost.
     
    36:10
    Karlsson tentokrát nabil Zacku Smithovi, jež bez přípravy mířil na bližší tyč. Jeho dělovka proletěla těsně vedla a pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    35:13
    Erik Karlsson dostal nabito na modrou čáru a okamžitě vyslal jedovatou ránu. Luongo nemusel zasahovat, kotouč se zastavil ve shluku těl.
     
    35:03
    Ottawa si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za hru vysokou holí dostává Wilson!
     
    34:34
    Luongo musel být znovu pozorný! Domácí brankář tentokrát stačil utěsnit mezírku mezi tyčí a tělem! Karlssonova rána byla poté sražena do rohu.
     
    33:55
    Lazar bojoval o puk v rohu útočné třetiny. Včas k němu stačil přistoupit Kulikov, jež jej čistým způsobem obral o kotouč a dokonce stačil rozehrát.
     
    33:18
    Jokinen hledal přihrávkou mezi kruhy Barkova. Druhý z dvojice finských hokejistů na prudkou přihrávku nedosáhl. U puku jsou hosté.
     
    32:58
    Pozor! Tohle nikdo z nás nevidí rád! Jaromír Jágr inkasoval zásah hokejkou do obličeje a drží se za bradu! Uvidíme, zda český hokejista znovu přišel o zuby!
     
    32:40
    Karlssonovu ránu z levého kruhu obětavě zablokoval Ekblad. Domácí hrají ve druhé třetině na hranici sebeobětování. Huberdeau je zpět na ledě.
     
    32:03
    Znovu míří kotouč za branku Ottawy. Panteři se brání bez větších problémů. Senátoři se naopak ne a ne prodrat do zakončení.
     
    31:30
    Až nyní domácí vybojovali puk na své hole a okamžitě jej poslali přes celé kluziště. Hosté se v početní převaze zatím neodhodlali k zakončení.
     
    31:07
    Zibanejad vyslal před branku prudkou pobídku. Nikdo v bílém nestačil kotouč tečovat, avšak Ottawa zůstává v útočném pásmu.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Huberdeau – 2 min., hákování).
     
    30:34
    Anderson zažívá perné chvíle! Před brankářem Ottawy zakončoval Huberdeau, ale kotouč se po jeho zásahu tentokrát snesl za branku Senators.
    29:46 Jonathan HUBERDEAU - 4:2
     
    29:46
    Florida právě vstřelila branku!
    To je gólostroj! Florida zvyšuje vedení na 4:2 a hosté jsou na dně! JONATHAN HUBERDEAU prokázal důraz na brankovišti a dorazil kotouč za záda rozhozeného Andersona! Bez asistence.
    29:32 Aaron EKBLAD - 3:2
     
    29:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda! Florida jde potřetí v zápase do vedení! Jokinen udržel puk v útočném pásmu, předal jej Trocheckovi, který objel branku a přihrál AARONU EKBLADOVI, který dokončil rozdělanou práci! Asistence: Vincent Trocheck, Jussi Jokinen.
     
    29:02
    Ekblad vyhazoval puk obloučkem z útočného pásma. V souboji na modré čáře se kotouč odrazil na střídačku Floridy. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    28:55
    Luongo dnes podává jistý výkon! Domácí brankář si poradil i s prudkou střelou od mantinelu. Zack Smith si na svůj další střelecký úspěch musí počkat.
     
    28:17
    Shaw jen nahodil puk za branku Ottawy a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Domácí jsou poněkud ospalí.
     
    27:42
    Stone se po vyhraném vhazování pokusil o překvapivou střelu. Na kolenou však nedokázal přesně zamířit a pouze odevzdal puk na hole domácích.
     
    27:36
    Utkání nabírá na obrátkách! Luongo musel ve svém brankovišti řešit další ošemetnou střelu! Domácí brankář stačil zalehnout puk před dotírajícím soupeřem.
    26:29 Erik KARLSSON - 2:2
     
    26:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže vedení Panterů netrvalo dlouho! Ottawa se usadila v útočném pásmu a ERIK KARLSSON střelou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Kapitán Ottawy konečně ukončil svou sérii bez bodu! Asistence: Zack Smith, Mark Stone.
    25:52 Jussi JOKINEN - 2:1
     
    25:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida si bere zpět ztracené vedení§ Trocheck potáhl kotouč útočného pásma, kde si jej JUSSI JOKINEN vyměnil s Gudbransonem a sám zakončil do odkryté klece! Asistence: Erik Gudbranson, Vincent Trocheck.
     
    25:32
    Trocheck přihrával na modré čáře, jenže jeho přihrávku zachytil jeden ze soupeřů. domácí musejí pospíchat do defenzívy.
     
    24:25
    Na druhé straně byl ve velké šanci MacKenzie! Domácí hokejista zkoušel bekhendový blafák, Anderson už ležel roztáhnutý v brankovišti, avšak MacKenzie nastřelil jeho beton!
     
    24:07
    ZIbanejad vybojoval puk ve středním pásmu a předložil jej do jízdy Hoffmanovi. Druhý jmenovaný mířil do horního rohu, nicméně Luongo udržel kotouč ve výstroji.
     
    23:49
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Huberdeau – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Karlsson – 2 min., sekání).
     
    23:36
    Naopak Stone vůbec nic nevymýšlel a ihned po převzetí přihrávky vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Roberto Luongo znovu s jistotou zasáhl.
     
    23:06
    Kulikov se skvěle vrátil a na modré čáře obral o kotouč Ryana. Hostující hokejista dlouho přemýšlel, co vyvede s kotoučem, až o něj nakonec přišel.
     
    22:31
    Na druhé straně musel Luongo dávat pozor na Lazarův průnik středem. Domácí brankář raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    22:20
    Až nyní se přerušuje. Bjustad obdržel přihrávku do jízdy, nabruslil si do střelecké pozice a ránou zápěstím prověřil Andersonovu pozornost. Hostující brankář byl jistý.
     
    21:57
    Hraje se hodně opatrně. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Petrovic pouze nahodil puk vpřed a odjel střídat.
     
    21:23
    Hosté museli vyklidit útočné pásmo. Rozhodčí signalizovali postavení mimo hru. Poprvé ve druhé třetině o sobě může dát vědět Jaromír Jágr.
     
    20:50
    Jokinen poslal kotouč podél hrazení. Nikdo v červeném za pukem nepospíchal a Anderson vyjel z branky, aby pomohl bekům s rozehrávkou.
     
    20:10
    Vstup do prostřední periody se lépe vydařil Senátorům. Stone okamžitě zkoušel štěstí v útočném pásmu. Jeho nahození k Luongovi neprošlo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    První třetina je minulostí! Aktivnějším týmem v ní byla hostující Ottawa, která si vytvořila několik obrovských šancí, ale skvělý Luongo dlouho držel Floridu nad vodou! Panteři se dokonce ujali vedení, když se po skvělé přihrávce prosadil Jaromír Jágr! Florida poté kontrolovala vývoj hry. Panteři už se nejspíše viděli v šatně, když dvacet sekund před sirénou dorazil kotouč za Luongova záda Zack Smith! Po dvaceti minutách je stav 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:37 Zack SMITH - 1:1
     
    19:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Pro domácí je to obrovský šok! Florida se už viděla v kabině, ale Ryan nahodil kotouč před branku, kde si jej nejrychleji našel ZACK SMITH a dorazil puk za záda bezmocného Luonga! Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:45
    Karlsson se proháčkoval přes modrou čáru. Někdo z dvojice spoluhráčů mu však přebruslil za modrou čáru. Postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    18:10
    Campbell v rohu obranného pásma přetlačil Zibanejada, ale domácí poté poslali kotouč pouze na zakázané uvolnění. Necelé dvě minuty před koncem první třetiny se bude vhazovat před Luongem.
     
    17:31
    Barkov pospíchal za pukem, který si sám nahodil. Jeho pokus proti trojici hostujících hráčů byl předem ztracený, nicméně domácí alespoň stihli vystřídat.
     
    16:49
    Lazar se dral do útočného pásma. Kulikov jej u mantinelu nabral na hrazení. Lazar odjíždí na střídačku s bolestivou grimasou, ale zákrok domácího borce byl čistý.
     
    16:18
    Huberdeau dostal od Barkova přihrávku před branku. Jeden z obránců Ottawy mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a Huberdeau nemohl zakončit.
     
    15:51
    Ceci se na pravém křídle prodral do střelecké pozice! Cece nabral dobrou rychlost a zkoušel překvapit Luonga střelou na bližší tyč. Domácí brankář s problémy udržel puk ve výstroji!
     
    15:10
    Anderson raději přiklepl nahození ze středního pásma. Hosté však v obranné třetině neudrželi kotouč. Campbell nyní řídí kombinaci Floridy.
     
    14:29
    Smith se středem útočného pásma prosmýkl do obrovské šance! Domácí hokejista už byl příliš blízko Andersona a nedokázal zvednout kotouč do horní části branky!
     
    14:05
    Ottawa je po inkasované brance poněkud přibrzděná. Hostům se nyní nepovedla rychlá rozehrávka. Kotouč zamířil na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Andersonem.
    13:07 Jaromír JÁGR - 1:0
     
    13:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se překvapivě dostává do vedení! JAROMÍR JÁGR si znovu vylepšuje statistiky! Domácí se dostali do rychlého protiútoku a Huberdeau v přečíslení našel přihrávkou českou legendu, která s přehledem otevřela skóre utkání! Asistence: Jonathan Huberdeau, Brian Campbell.
     
    12:51
    Zibanejad bojoval v rohu kluzišti o puk, nicméně Jiří Hudler dokázal kotouč poslat obloučkem do středního pásma. Florida může vystřídat.
     
    12:13
    Jiří Hudler obdržel přihrávku do levého kruhu a bez přípravy napálil kotouč na branku. Kotouč se mu svezl po čepeli a Hudlerova rána zamířila mimo branku.
     
    11:55
    Až teď o sobě zase dali vědět domácí. Anderson raději přikryl odražený kotouč z levého kruhu. Ottawa je v první třetině zatím lepším týmem.
     
    11:12
    Hosté jsou na koni! Lazar se prosmýkl kolem obránce a chtěl zakončovat mezi betony Luonga! Domácí brankář mu vypíchl kotouč hokejkou!
     
    10:32
    Další šance Ottawy! Hosté jeli do přečíslení dva na jednoho, avšak přihrávka na volného Puempela neprošla. Jeden z obránců obětavě lehl do dráhy puku.
     
    10:04
    Roberto Luongo si pochutnal na sražené střele Chiassona! Ránu hostujícího hokejisty srazil jeden z obránců do vzduchu a brankář Floridy puk krásně stáhl do lapačky.
     
    09:28
    Na světě je také první šance Floridy! Thornton dostal skvělou přihrávku zpoza branky, ale střelou bez přípravy napálil připraveného Andersona!
     
    09:14
    Pageau přihrával do útočného pásma, nicméně Stone přejel přes modrou čáru příliš rychle. Po postavení mimo hru se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    08:51
    Až nyní hosté vyšperkovali tlak střeleckou možností! Roberto Luongo se ve svém brankovišti skvěle přesunul a připsal si další jistý zákrok.
     
    08:32
    Kindl stíhal Ryana a nějakou dobu jej dokázal udržet u hrazení. Ryan i přes souboj dokázal přihrát před branku. Ottawa zůstává v útočném pásmu.
     
    07:52
    Neil nahodil bekhendem kotouč do útočného pásma. Nikdo v bílém se za odraženým pukem nevydal a domácí mohou v klidu rozehrát.
     
    07:07
    Florida v úvodu utkání nikam nepospíchá. Jágr v útočném pásmu nabídl střeleckou možnost Barkovovi, ale finský hokejista se k zakončení neodvážil.
     
    06:21
    Smith posílal ve středním pásmu přihrávku na spoluhráče na druhé straně ledové plochy. Jeden z hostujících obránců vložil do přihrávky hůl a puk se vymrštil mezi diváky.
     
    06:05
    Hosté pouze vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra zůstane před brankou Senátorů. Tentokrát se vhazuje po Andersonově levici.
     
    06:00
    Kindl nahodil puk na branku Ottawy. Anderson viděl dotírající hráče Panthers a rozhodl se přerušit hru. Vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    05:35
    Naopak Roberto Luongo se v posledních minutách rozhodně nenudí. Domácí brankář zlikvidoval další střelecký pokus Ottawy. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    05:07
    Na druhé straně si do šance sjížděl Bjustad. Jeho pobídka před branku nenašla nikoho v červeném dresu a Anderson nemusel zasahovat.
     
    04:56
    Obrovská šance Senátorů! Smith dostal parádní přihrávku do jízdy a postupoval sám na Luonga! Hostující útočník zkusil blafák, ale Luongo natáhl svůj beton až k tyči!
     
    04:25
    Na druhou stranu se podél hrazení prodíral Huberdea. Domácí útočník vyslal na Andersona svižnou střelu zápěstím, ale brankář Ottawy kotouč udržel.
     
    04:03
    Před Luongem bylo pořádně horko! Před brankou Floridy se totiž zjevil Gomez, jež z těsné blízkosti zakončoval na vzdálenější tyč, ale vylámal si zuby na skvělém brankáři!
     
    03:29
    Smith pálil od modré čáry. Jeho rána minula hostující branku a zaduněla o zadní mantinel. Florida je v úvodu utkání o něco aktivnější.
     
    02:51
    Wiercioch se pustil do souboje u hrazení a podle všeho si odveze nějakou bolístku. Hostující obránce netrefil protihráče a sám pořádně narazil.
     
    02:22
    Luongo si musel dávat pozor na nahození od modré čáry. Domácí brankář už byl v rozkleku, když před ním jeden ze spoluhráčů srazil puk do rohu.
     
    01:48
    Hra se přestěhuje před Luonga. Vhazovat se bude po pravici domácího brankáře.
     
    01:13
    Nebezpečnou střelu zápěstím vyslal Alexander Barkov. Střelu domácího mladíka dokázal Anderson dobrým zákrokem zneškodnit.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe počínali domácí hokejisté. Ottawa však ve svém obranném pásmu získala kotouč a okamžitě rozjíždí akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už je v zámoří zvykem, začne utkání o několik minut později oproti plánovanému začátku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Jaromír Jágr (FLA) – 63 zápasů, 49 bodů (21+28)
    Jiří Hudler (FLA) – 56 zápasů, 37 bodů (12+25)
    Jakub Kindl – 28 zápasů, 6 bodů (2+4)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se dnešní soupeři střetli celkem třikrát! Dvakrát se z výhry radovala Florida a jednou zvítězili Senátoři.

    Ottawa – Florida 2:3
    Florida – Ottawa 2:1 po nájezdech
    Florida – Ottawa 2:4
     
    Florida Panthers

    Florida po rekordní jízdě na přelomu loňského a letošního roku pomalu padá do nižších pater tabulky! Aktuálně se Panteři nacházejí na šesté pozici Východní konference. Na devátou Philadelphii však mají devítibodový náskok, jež by si Florida měla pohlídat. Poslední tři utkání Florida nezvládla! Nejprve podlehla 3:2 Coloradu, poté schytala příděl 5:1 od Arizony a v posledním utkání doma podlehla Bostonu 4:5 v prodloužení. Kromě Jaromíra Jágra rozšířili řady Panterů další čeští hokejisté. Na Floridu se stěhoval obránce Jakub Kindl a také útočník Jiří Hudler, který proti Bostonu vstřelil dvě branky! Nejproduktivnějším hráčem Floridy je se 49 body Jaromír Jágr!
     
    Ottawa Senators

    Ottawa ještě stále bojuje o postup do vyřazovacích bojů, ale bude to mít hodně složité. Senátorům aktuálně patří jedenáctá pozice Východní konference a na osmý Detroit ztrácejí už 5 bodů! Deitroit ke všemu odehraje ještě o dva zápasy více! V posledních dvou utkáních odcházela Ottawa vždy jako poražená! Nejprve v hlavním městě Kanady nestačila na silný Dallas, kterému podlehla 1:2 a v minulém utkání sice dlouho vedla na ledě Caroliny, ale domácí gólem sekundu před závěrečnou sirénou poslali zápas do prodloužení! O vítězi musely rozhodnout až nájezdy, které lépe vyšly domácím a Carolina zvítězila 4:3! Po odchodu Milana Michálka do Toronta neobléká dres Senators nikdo z českých hráčů. Nejproduktivnějším sběračem kanadských bodů je Erik Karlsson, který jich na kontě má 68!
     
    Dobré ráno všem příznivcům kanadskoamerické NHL! Nejlepší hokejová liga na světě má v noci na programu další várku zápasů! Jágrova Florida Panthers od půl druhé ráno přivítá Ottawu Senators! Textovým přenosem utkání Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Jágr (Huberdeau, Campbell), 26. Jokinen (Gudbranson, Trocheck), 30. Ekblad (Trocheck, Jokinen), 30. Huberdeau, 45. Jágr (Trocheck), 51. Trocheck (Smith) – 20. Smith (Ryan, Karlsson), 27. Karlsson (Smith, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson (A), Campbell (A), Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, MacKenzie – Shaw, Wilson, Thornton
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Wiercioch, Kostka – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Ryan, Gomez, Dzingel – Neil (A), Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Peel, Morton – Alphonso, Nowak

    Diváci: 15 051
    bahis siteleri