Pittsburgh – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Carolina 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:2 (po pr.)
Dallas – Los Angeles 2:5 (kon.) | San Jose – Boston 3:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:5 (1:3, 1:2, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 16.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:20
    Výtečný zákrok v podání Annti Niemiho! Ten se vyznamenal proti střele z výborné pozice, ve které se ocitl Nick Shore. Na útočníka hostů zívala prázdná brána, ale finský gólman situaci zachránil svým betonem. Domácí tak teď mohou děkovat svému brankáři, že rozdíl ve skóre zůstal pouze tříbrankový.
     
    51:32
    Obrovská šance pro Dallas na snížení! Jamie Benn předložil kotouč na modrou čáru, odkud přišla střela, kterou Enroth vyrazil pouze před sebe, odkud jej ani z následných dorážek nedokázali hráči Stars překonat.
     
    41:07
    Milan Lucic si odpyká dvě minuty za hrubost. Dallas tak má šanci ke snížení.
    34:48 Trevor LEWIS - 2:5
     
    34:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují i nadále! Po chybě na modré čáře se dostali se do přečíslení dva na jednoho hráči Los Angeles. Vincent Lecavalier našel v prostoru mezi kruhy TREVORA LEWISE, který přesnou střelou nedal Niemimu sebemenší šanci. Asistence: Vincent Lecavalier.
     
    30:10
    Kopitar ve velké příležitosti nedokázal zasunout kotouč za ležícího Niemiho. Puk mu v poslední chvíli utekl, a tak slovinská hvězda nedokázala zakončit.
     
    29:50
    Přesilovku si zahrají i Králové. Menší trest za úder do oblasti hlavy a krku dostává Stephen Johns.
     
    28:25
    Pořádně rušno nyní bylo před Enrothem! Ten musel předvést několik vynikajících zákroků proti střelám domácích hráčů a jen díky němu je vedení jeho týmu stále dvoubrankové.
    26:42 Cody EAKIN - 2:4
     
    26:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a je zde opět rozdíl dvou gólů! Střelu od modré čáry Enroth pouze vyrazil na hůl CODYHO EAKINA, jehož střelu vyrazil brankář Králů pouze před sebe do brankoviště a odtud jej za záda svého gólmana nešťastně zametl Drew Doughty. Bez asistence.
     
    25:10
    Brayden McNabb dostává dvě minuty za hákování a posílá svůj celek opět do čtyř.
     
    21:07
    Čtvrtá inkasovaná branka byla na Lehtonena moc! Finský gólman odjíždí na střídačku a v bráně ho nahradí jeho krajan Antti Niemi.
    21:07 Dustin BROWN - 1:4
     
    21:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům vyšel vstup i do druhé části a v jejím úvodu odskakují na rozdíl tří gólů! Kyle Clifford se protáhl po pravé straně do útočného pásma a následně naservíroval kotouč před bránu na DUSTINA BROWNA, jehož střelu Lehtonen neudržel a kus černé gumy se došoural za brankovou čáru. Asistence: Kyle Clifford, Jeff Carter.
    17:40 Anže KOPITAR - 1:3
     
    17:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings si v závěru prvního dějství berou zpět dvoubrankové vedení! Tísněný Milan Lucic u levého mantinelu stačil kotouč posunout do středu hřiště na rozjetého ANŽE KOPITARA, který pěknou stahovačkou oklamal domácího obránce a následnou bekhendovou kličkou překonal Lehtonena potřetí. Asistence: Milan Lucic, Rob Scuderi.
     
    09:05
    Alec Martinez je prvním potrestaným hráčem zápasu. Dostává totiž menší trest za hákování, čímž oslabuje svůj tým.
    08:47 Alex GOLIGOSKI - 1:2
     
    08:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Teď už je však obrana Kings prolomena a Stars snižují na rozdíl jediného gólu! Kotouč se dostal k pravému mantinelu na ALEXE GOLIGOSKIHO, jehož rána byla ještě tečovaná hostujícím obráncem a puk skončil přesně pod břevnem Enrothovy brány. Bez asistence.
    05:25 Tyler TOFFOLI - 0:2
     
    05:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Šok pro domácí v podobě dvougólového manka je na světě! Po upadnutí Roussela na modré čáře se dostali hráči Los Angeles do přečíslení dva na jednoho. TYLER TOFFOLI si vyměnil puk s Nickem Shorem, který mu puk vrátil a první jmenovaný už neměl problém trefit poloodkrytou svatyni Dallasu. Asistence: Nick Shore.
     
    03:51
    Tyčka zachránila Dallas od druhé inkasované branky. Za hlavu se drží Dustin Brown, jehož pokus skončil na brankové konstrukci.
    00:23 VERSTEEG - 0:1
     
    00:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod jako hrom v podání Králů! Anže Kopitar se dostal s pukem za bránu, odkud přihrával na modrou čáru na Roba Scuderiho, jehož dělovka lehce tečoval KRIS VERSTEEG, který otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Rob Scuderi, Anže Kopitar.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 9. Goligoski, 27. Eakin – 1. Versteeg (Scuderi, Kopitar), 6. Toffoli (Shore), 18. Kopitar (Lucic, Scuderi), 22. Brown (Clifford, Carter), 35. Lewis (Lecavalier)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski (A), Russell, Johns, Oduya, Oleksiak, Nemeth – Eaves, Eakin, Benn (C) – Seguin, Spezza, Ničuškin – Hemský, Faksa, Roussel – Ritchie, Fiddler (A), Moen
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty, Scuderi, Martinez, Muzzin, Schenn, McNabb – Versteeg, Kopitar (A), Lucic – Toffoli, Carter (A), King – Brown (C), Lecavalier, Pearson – Lewis, Shore, Clifford

    Rozhodčí: Joannette, Rehman – Nowak, Sharrers

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri