K. Vary – Sparta 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 6:2 (kon.) | Jihlava – Sparta 5:4 (2:1 po s.n.)
K. Vary – HC Litvínov 6:9 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Dukla Jihlava
5:4 (2:2, 2:2)
HC Sparta Praha
Středa 16.03.2016, 14:15 • KV Arena, Karlovy Vary • DTS U14, Finálový turnaj Akademií ČSLH • O 3.–4. místo
Partner:
     
    40:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je MATOUŠ MENŠÍK.
     
    38:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sparta špatně seskupila své síly v obraně a Jihlava se dostala do přečíslení čtyř proti dvěma a MATYÁŠ MACHOVSKÝ ho sám zakončil přesnou střelou z levé strany!
     
    29:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Sparta se poprvé v zápase dostává do vedení, když hattrick zkompletoval hráč s číslem sedmnáct na zádech, FRANTIŠEK KONOPÁSEK! Asistence: Adam Škarda.
     
    27:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vedení Jihlavy ale nemělo dlouhého trvání, před brankou Dukly se totiž prosazuje RADEK VÍTŮ a za stavu 3:3 tak začínáme znovu od začátku! Asistence: František Konopásek a Adam Škarda.
     
    25:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se poměrně z ničeho znovu dostává do vedení, když se proti Krbečkovi prosazuje MATOUŠ MENŠÍK. Asistence: Patrik Čermák a Šimon Malenovský.
     
    15:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak dlouho si Dukla koledovala při vlastní přesilovce, až skutečně inkasuje! FRANTIŠEK KONOPÁSEK se z pravé strany natlačil před branku Jihlavy a díky velkému důrazu procpal puk za Pavlasova záda! Asistence: Jan Matějka.
     
    09:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se zničehonic dostává ke snížení, když FRANTIŠEK KONOPÁSEK vybojoval puk v pásmu a sám proti Pavlasovi nekompromisně zakončil! Bez asistence.
     
    06:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nebyla to typická přesilovková akce, ale puk přesto končí v síti! Přečíslení dvou proti jednomu vyřešili hráči Dukly perfektně a po přihrávce Chlubny se podruhé v zápase trefuje MATYÁŠ MACHOVSKÝ! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    02:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    První střela Dukly na sparťanskou branku hned končí v síti, když se z levé strany prosadil MATYÁŠ MACHOVSKÝ. Asistence: Tomáš Chlubna.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 3. Machovský (Chlubna), 6. Machovský (Chlubna), 26. Menšík (Čermák, Malenovský), 39. Machovský (Chlubna), rozh. náj. Menšík – 10. Konopásek, 16. Konopásek (Matějka), 28. Vítů (Konopásek, Škarda), 30. Konopásek (Škarda)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Chlubna (JIH)
    0:1   Michal Klimo (SPA)
    2. série:
    1:1   Patrik Čermák (JIH)
    1:1   Konopásek (SPA)
    3. série:
    2:1   Matouš Menšík (JIH)
    2:1   Vítů (SPA)


    HC Dukla Jihlava: Pavlas (21. Krejčí) – Sapík, Poledna, Brož, Moravec, Winkler, Chvátal, Malenovský, Čermák "C", Chlubna "A", Mihulka, Menšík, Mikeš, Adam, Kochrda, Machovský.
    HC Sparta Praha: Krbeček – Truhlář, Zemčenkov, Gurjevskij, Klimo, Bláha, Jaroš, Matějka, Slavíček, Škarda, Konopásek, Vítů, Skorčík, Vágner, Černohlávek, Kuracina.

    Rozhodčí: Kostourek – Suchý, Schopf

    Diváci: 47
    bahis siteleri