Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
BK Mladá Boleslav
5:4 (2:0, 1:3, 1:1 - 0:0) Stav série: 3:1
Mountfield HK
Sobota 19.03.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub KLEPIŠ - 5:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Boleslavská ŠKOENERGO Aréna nemá pod tíhou hluku daleko k tomu, aby spadla. Boleslavští se opět radují skoro jako kdyby získali nějakou trofej. Jediným úspěšným exekutorem samostatných nájezdů se stal JAKUB KLEPIŠ, který rozhodl o tom, že si Boleslav poveze do Hradce vedení 3:1 na zápasy.
     
    3. série
    1:0
    Dalším exekutorem byl Jakub Klepiš, který však svým bekhendovým blafákem uspěl!
     
    78:25
    Oddechový čas pro hosty. Trenér Vladimír Kýhos si vybírá čas na odpočinek téměř ve stejném čase jako v pátečním zápase. Co asi svým svěřencům naordinuje?
     
    75:17
    Tomáš Urban je zpátky na ledě, v mezikruží přenechal puk Tomáši Bártovi, který však nedokázal usměrnit poskakující kotouč mezi tři tyče.
     
    74:27
    Marek Trončinský se uvolnil a ujel přes celé kluziště a následně zakončil, jenže puk o centimetry nepřekročil brankovou čáru.
     
    68:05
    Vyhození puku se dopustili i domácí, kteří jdou za zdržování hry do čtyř. Konkrétně obdržel menší trest Tomáš Voráček (MBL). Dokáží potrestat neproměňování tutových šancí na mladoboleslavské straně i hradečtí hokejisté?
     
    64:05
    Tomáš Urban dal možná gól, ale rozhodčí nepřerušili hru a hraje se dál! Z mého pohledu to ale vypadalo, jako by byl kotouč už mezi třemi tyčemi.
     
    63:40
    Smolné vyloučení pro Rudolfa Červeného (HKM), který vyhodil puk mimo hrací plochu, za což ho rozhodčí potrestali dvěma minutami za zdržování hry. Dokáží Středočeši toto vyloučení potrestat?
     
    57:50
    Bruslaři měli velkou šanci, ale Tomáš Urban ani jeho spoluhráči nedokázali tečovat puk mezi tři tyče!
     
    57:15
    Po faulu na Ctirada Ovčačíka byl potrestán na 2+2 minuty Rastislav Dej (HKM) za vysokou hůl. Přichází velká šance pro domácí, aby rozhodli utkání.
    54:48 Peter FRÜHAUF - 4:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    54:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Žádných pět minut, Mountfieldu stačilo několik málo sekund. Hosté vrhli všechno do útoku, v levém kruhu se napřáhl nikým nepokrytý PETER FRÜHAUF, po jehož přesně mířené ráně zapadl kotouč se štěstím pod víko. Asistence: Tomáš Mertl, Jiří Šimánek.
    53:18 Dominik PACOVSKÝ - 4:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    53:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zničehonic se dokázali boleslavští hokejisté dostat do vedení. V předbrankoém prostoru se zjevil osamocený DOMINIK PACOVSKÝ, který prostřelil Ondřeje Kacetla v hradecké brance. Asistence: Tomáš Urban, Richard Jarůšek.
     
    41:57
    Tomáš Hyka sice vymyslel blafák, ale Ondřej Kacetl puk zbrzdil a ten skončil jen těsně před brankovou čárou!
     
    41:57
    K nájezdu se staví Tomáš Hyka! Pavel Musil je nejspíše zraněný, jinak si totiž nedokážu vysvětlit, proč se k nájezdu nepostavil on.
     
    41:57
    Pavel Musil pojede trestné střílení!
     
    41:56
    Do brejku se dostal Pavel Musil, jenž chtěl vymíchat brankáře, byl však faulován Adamem Courchainem (HKM) – sekání!
     
    38:46
    Mladoboleslavští hokejisté jdou znovu do tří, a to na dvacet sekund! Menší trest obdržel Pavel Musil (MBL), který byl vykázán na dvě minuty za nedovolené bránění.
    38:32 Jaroslav BEDNÁŘ - 3:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Videorozhodčí gól uznal poměrně rychle, troufám si říci, že v této situaci nebylo moc co řešit. V pátek Mountfield nedokázal dvojnásobnou přesilovku využít, ale o den později už se to Východočechům podařilo. Kotouč se dostal k volnému JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, který bez problémů zakončil pod víko. Asistence: Aleš Pavlas, Stanislav Dietz.
     
    37:06
    Boleslavští jdou do tří a domácí fanoušci hází na ledovou plochu tleskadla, což je nesportovní. Nic to ale nezmění na tom, že by měli Středočeši hrát 101 sekund ve třech proti pěti! Tomáš Voráček (MBL) dostal dvě minuty za podražení.
     
    36:47
    Dominik Pacovský (MBL) naprosto zbytečně v útočném pásmu podrazil Petera Frühaufa. Počet hráčů na ledě se tedy na 17 sekund vyrovná, poté započne přesilovka Hradce Králové.
     
    35:04
    Východočeši jdou do oslabení. René Vydarený (HKM) obdržel menší trest za hákování. Dokáží Bruslaři opět navýšit svůj náskok?
    34:40 Jaroslav KUDRNA - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Povedené střídání Mountfieldu, které přineslo další a důležitý snižující gól. JAROSLAV KUDRNA našel místo mezi brankářem a levou tyčí, kudy propasoval puk za Ritticha. Asistence: Jiří Šimánek.
     
    30:11
    Obrovská šance, ve které se ocitl Adam Courchaine, jež ale zůstala neproměněna. Na hradeckého fowarda zívala odkrytá brána, jenže trestuhodně přestřelil prostor mezi třemi tyčemi!
     
    26:17
    Rozhodčí nakonec vylučují. Po souboji Aleše Pavlase s Radanem Lencem (MBL) byl potrestán právě boleslavský útočník na 2+2 minuty za hru vysokou holí.
     
    26:17
    Aleš Pavlas zasáhl do svého prvního zápasu v play-off a do svého čtvrtého v letošní sezóně za Hradec a zdá se, že jej asi nedohraje. Po jednom ze střetů před brankou zůstal ležet na ledě a s krvavým zraněným v obličeji odjíždí na ošetření. Nejspíše dostal vysokou holí. Uvidíme, zda se do zápasu vrátí, nebo nikoliv.
     
    25:32
    Rozhodčí posílá Montfield do čtyř. Dvě minuty za vysokou hůl dostal René Vydarený (HKM).
     
    25:23
    Lukáš Pabiška mohl navýšit vedení Mladé Boleslavi. Stál sice osamocený před bránou, ale nedokázal zachytit puk a usměrnit jej mezi tři tyče! To může domácí hodně mrzet!
    24:30 Rudolf ČERVENÝ - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    24:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield opravdu dokázal snížit, stalo se tak čtyři sekundy před vypršením Pabiškova trestu. Na spoustu střel z holí hradeckých hokejistů David Rittich stačil. Po chvíli se ale kotouč dostal na hůl volného RUDOLFA ČERVENÉHO, po jehož střele se puk došoural mezi brankářovými betony až za brankovou čáru. Asistence: Brian Ihnacak, Zdeněk Čáp.
     
    22:34
    Boleslavští jdou do čtyř. Za vražení na hrazení dostal dvě minuty Lukáš Pabiška (MBL). Dokáže Mountfield snížit?
    21:49 Tomáš URBAN - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŠKOENERGO Aréna právě zhlédla třetí branku domácích v zápase. Boleslavští jeli dva na dva, přičemž Radan Lenc přenechal kotouč TOMÁŠI URBANOVI, který z jízdy zakončil za bezmocného Ondřeje Kacetla. Tomáš Urban tak zažívá velmi povedený návrat do sestavy Mladé Boleslavi. V tomto duelu totiž zařídil už druhou branku Středočechů. Asistence: Radan Lenc.
     
    20:53
    Tvrdě vystřelil nadvakrát i Aleš Pavlas – nejdříve trefil pravou tyč a pak do jeho střely lehl jeden z domácích beků.
     
    19:26
    Boleslavští jdou do čtyř. Za napadení byl vyloučen Radan Lenc (MBL). Hosté si vytvořili v závěru první třetiny solidní tlak. Dokáží jej zužitkovat?
     
    19:13
    Hosté jeli dva na jednoho, ale Metrlova střela z levého kruhu skončila pouze na betonu. Hradecký útočník nic nevzdal a objel bránu, přičemž chtěl zakončit u druhé tyče. David Rittich se však stačil přemístit a se štěstím zabránit snížení.
     
    16:51
    René Vydarený (HKM) vyfasoval menší trest za držení protihráče.
     
    16:44
    Série neskutečných šancí Mladé Boleslavi, které zůstaly neproměněny. Pavel Musil s Tomášem hykou jeli dva na jednoho, přičemž Tomáš Hyka nestačil zakončit do odkryté branky, totéž se o chvíli později nezdařilo opět ani Pavlu Musilovi u levé tyče, ani Ctiradu Ovčačíkovi na hranici brankoviště. Shrnuto a podtrženo – velká smůla pro domácí, obrovské štěstí pro hosty.
     
    13:45
    Hosté se dostali do přečíslení a zatlačili domácí hráče. Jiří Šimánek chtěl zakončit po výborné přihrávce podél pravé tyče, jenže David Rittich se stačil výborně přemístit.
     
    13:22
    Východočeši ale znovu faulovali. Antonín Honejsek (HKM) obdržel menší trest za podražení.
     
    10:26
    Síly na ledě se na devět sekund vyrovnají, poté začne zkrácená přesilovka Mladé Boleslavi. Za vysokou hůl byl potrestán dvěma minutami Jaroslav Bednář (HKM).
     
    08:35
    První vyloučení přichází i na straně Mladé Boleslavi. Střelec včerejší rozhodující branky Richard Jarůšek (MBL) byl vykázán na dvě minuty za hákování.
    08:04 Radan LENC - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    08:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši ale nakonec 42 sekund před vypršením Pláňkova trestu navyšují svůj náskok a využívají přesilovou hru. Domácí vyšachovali hradeckou obranu a po přesné nahrávce Marka Trončinského už neměl nepokrytý RADAN LENC žádný problém s tím, aby poslal kotouč do odkryté branky. Ondřej Kacetl se nestačil přemístit. Asistence: Marek Trončinský, Tomáš Urban.
     
    06:46
    Za podražení Richarda Jarůška vyfasoval Martin Pláněk (HKM) dvouminutový trest.
     
    06:35
    Mladá Boleslav ve výhodě!
    00:48 Tomáš KLIMENTA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    00:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Znovu rychlý gól, i počtvrté v této sérii! Na ten jev je to už 2:2, v tomto zápase se dostala do rychlého vedení po 48 sekundách Mladá Boleslav. Ondřej Kacetl upadl poté, co se vracel do brány a dlouho mu trvalo než se dostal zpět do své pozice. Když už se vrátil zpět mezi tři tyče, přenechal Tomáš Urban na kraji pravého kruhu puk TOMÁŠI KLIMENTOVI, jenž bez problémů zakončil. Asistence: Tomáš Urban.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 200 diváků. Ještě jednou připomeňme, že i v sobotu hlásí boleslavská ŠKOENERGO Aréna vyprodaný stav!

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 1. Klimenta (Urban), 9. Lenc (Trončinský, Urban), 22. Urban (Lenc), 54. Pacovský (Urban, Jarůšek), rozh. náj. Klepiš – 25. Červený (Ihnacak, Čáp), 35. Kudrna (Šimánek), 39. Bednář (Pavlas, Dietz), 55. Frühauf (Mertl, Šimánek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jarůšek (MBL)
    0:0   Bednář (HKM)
    2. série:
    0:0   Trončinský (MBL)
    0:0   Ihnacak (HKM)
    3. série:
    1:0   Klepiš (MBL)
    1:0   Courchaine (HKM)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Groh) – Stříteský, Voráček, Trončinský (A), Rýgl, Robar, Kučný, Ovčačík – Klimenta (C), Klepiš, Lenc – Jarůšek, Urban, Pacovský – Hyka, Musil, Pabiška – Látal, Bárta, Ďurač
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Vydarený (C), Pláněk, Pavlas, Dietz, Frühauf, Čáp, Vašíček – Dej, Mertl, Bednář (A) – Červený, Ihnacak, Honejsek – Šimánek (A), Kukumberg, Kudrna – Courchaine, Vantuch, Miškář

    Rozhodčí: Hodek, Polák – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4 200 (vyprodáno)
    Mladá Boleslav 4 2 Mountfield HK
    #1 Pondělí 14.03.2016 • 18:00
    Mountfield HK - Mladá Boleslav 5:2
    #2 Úterý 15.03.2016 • 17:20
    Mountfield HK - Mladá Boleslav 3:4 po prodl.
    #3 Pátek 18.03.2016 • 17:30
    Mladá Boleslav - Mountfield HK 3:2 po s.n. (1:0)
    #4 Sobota 19.03.2016 • 17:30
    Mladá Boleslav - Mountfield HK 5:4 po s.n. (1:0)
    #5 Úterý 22.03.2016 • 17:20
    Mountfield HK - Mladá Boleslav 4:2
    #6 Čtvrtek 24.03.2016 • 17:20
    Mladá Boleslav - Mountfield HK 4:0
    bahis siteleri