Stuttgart – Leverkusen 0:2 (kon.) | Augsburg – Dortmund 1:3 (kon.)
konec
FC Augsburg
1:3 (1:1)
Borussia Dortmund
Neděle 20.03.2016, 17:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Adrián RAMOS - 1:3
     
    75
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Mchitarjanův centr byl prodloužen na zadní tyč, kde se ke střele dostal ADRIÁN RAMOS. Jeho pokus sice Manninger skvěle vyrazil, na dorážku stejného hráče z bezprostřední blízkosti už byl ale brankář Augsburgu krátký. Míč zamířil přesně pod břevno.
    69. Gonzalo CASTRO - 1:2
     
    69
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Fotbalisté Borussie otáčejí nepříznivý vývoj ve svůj prospěch a poprvé v zápase se ujímají vedení! Na hranici ofsajdu se pohybující Adrián Ramos si tělem zpracoval míč po vzdušném centru a poté ho do gólové pozice předložil volnému GONZALU CASTROVI. Ten se ani vteřinu nerozmýšlel a přibližně z pozice penaltového puntíku vyslal jedovatý pokus k pravé tyči, na který Manninger zkrátka neměl nárok.
    45. Henrich MCHITARJAN - 1:1
     
    45
    Dortmund právě vstřelil branku!
    V samotném závěru úvodního dějství je vyrovnáno! Hosté se šikovně prokombinovali až do pokutového území, kde se po několika rychlých narážečkách dostal k míči Şahin. Ten vyhledal lépe postaveného HENRICHA MCHITARJANA, jenž si balon posunul dopředu a poté v blízkosti penaltového puntíku pohotově zakončil. Na jeho pokus směřující k pravé tyči Manninger neměl nárok a se smutným výrazem v obličeji kapituloval.
    16. Alfred FINNBOGASON - 1:0
     
    16
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po čtvrthodině hry překvapivě ujímá vedení a jeho příznivci jsou nadšeni! Na levé straně operující Caiuby poslal do předbrankového prostoru prudký přízemní centr, Hummels nedokázal ubránit nabíhajícího ALFREDA FINNBOGASONA, který balon z bezprostřední blízkosti doklepl do prázdné části brány.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 16. Finnbogason (Caiuby) – 45. Mchitarjan (Şahin), 69. G. Castro (Ramos), 75. Ramos

    Karty:   33. Caiuby (AUG), 86. Gouweleeuw (AUG), 88. Kohr (AUG), 90+2. Klavan (AUG) – 24. Mchitarjan (DOR)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:6.
    FC Augsburg: Manninger – Verhaegh, Hong Čong-ho, Klavan, Max – Kohr, Baier (46. Feulner), Gouweleeuw – Ku (78. Bobadilla), Finnbogason, Caiuby (89. Esswein).
    Náhradníci: Öttl – Feulner, Altintop, Esswein, Werner, Janker, Bobadilla.

    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Papastathopoulos, Hummels, Durm – Weigl, Şahin (68. Passlack) – Mchitarjan, Kagawa (62. Leitner), Reus (46. G. Castro) – Ramos.
    Náhradníci: Weidenfeller – Park, Subotić, Leitner, G. Castro, Ginter, Passlack.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Pelgrim

    Diváci: 30660
    bahis siteleri