Kladno – Hr. Králové 1:2 (0:2 po s.s.) | Karviná – Sudoměřice 0:1 (0:1 po s.s.) | Kert Park Praha – Kovo Praha 5:4 (kon.)
Plzeň – Most 5:3 (kon.) | Pardubice – Letohrad 6:2 (kon.)
konec
HBC Pardubice
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
SK Hokejbal Letohrad
Neděle 20.03.2016, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    41:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je tu další branka, z levé strany tentokrát do sítě poslal míček OTTO URBANEC. Je tak s největší pravděpodobností rozhodnuto – 6:2.
     
    33:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Petr Urban vyhrál vhazování po levé ruce Šimara, míček se odrazil na hůl MILOŠE KAMARYTA, který taktéž skóruje – 5:2.
     
    32:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Prudká střela Lukáše Vlasáka sice ještě brankou neskončila, dorážka od PAVLA KUBEŠE však ano – 4:2!
     
    27:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Autosklo se dostává dnes poprvé do vedení, první střelu ještě brankář hostů vyrazil, míček se ale dostal na JANA BÍLÉHO, který už se ovšem nemýlil – 3:2.
     
    26:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je tu vyrovnávací trefa, zakončoval ROMAN KREJČÍ, Jan Šimara v brance si sice na míček šáhnul, nakonec mu ale přeci jenom mezi tři tyče zapadl.
     
    18:43
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Podobně jako v první třetině přichází branka po tlaku Pardubic na druhé straně. PAVEL ŠPRINCL dostal nahozený balónek na levou stranu. Stárek proti němu sice rychle vyběhl, jenomže hostující hráč stihl ihned zakončit a trefit tak prázdnou branku – 1:2!
     
    07:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    I na východě Čech platí známé pravidlo nedáš-dostaneš. Radek Mašík totiž dokázal najít domácího střelce JANA BÍLÉHO, který se dokázal prosadit i dnes!
     
    05:53
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Skóre ale naopak otevírají hosté! Pavel Šprincl našel na pravém křídle době naběhlého JOSEFA ŠKABRAHU, který se dokázal prosadit – 0:1!

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 8. Bílý (Mašík, Urbanec), 27. Krejčí (Kubeš, Urbanec), 28. Bílý (Gabriel), 33. Kubeš (Vlasák), 34. Kamaryt (Urban), 42. Urbanec (Mašík) – 6. Škabraha (Šprincl), 19. Šprincl


    HBC Pardubice: Stárek (Smekal) – Mašík, Jiřík, Vlasák (a), Krejčí, Kamaryt, Novotný – Urbanec, Bílý (c), Gabriel, Česák, Kubeš, Igršt, Skřivánek, Urban, Březina, Kasal (a), Merta.
    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (42. Šupík) – Vychytil, Urban, Kudela, Hejtmánek, Anýž, Grund, Sláma – Šprincl, Lux O. (a), Lux J., Košťál. Halbrštát (c), Škabraha, Protzner, Derka, Cvejn (a).
    bahis siteleri