Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – New Jersey 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
New Jersey – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
Detroit Red Wings
Neděle 20.03.2016, 00:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    PAVEL DACJUK dostall po vhazování kotouč a poslal jej přes půl hřiště do odkryté klece – 3:5! Asistence: Justin Abdelkader.
     
    48:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení, tentokrát se štěstím! LUKE GLENDENING tečoval střelu Larkina mimo dosah brankáře Luonga, puk se poté dokutálel pár centimetrů za brankovou čáru – 3:4! Asistence: Dylan Larkin, Niklas Kronwall.
     
    43:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Od modré čáry střílel Ericsson, jeho ránu ještě Luongo vyrazil, na dorážku DYLANA LARKINA byl krátký – 3:3! Asistence: Jonathan Ericsson, Niklas Kronwall.
     
    39:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je sníženo! Zmatky před brankou znamenají branku pro PAVLA DACJUKA, který se jako poslední dotkl kotouče, než přešel brankovou čáru. Významnou roli při tomto gólu hrál důraz Abdelkadera na brankovišti, přes něhož Luongo neviděl – 3:2! Asistence: Justin Abdelkader, Gustav Nyquist.
     
    32:48
    Florida právě vstřelila branku!
    A domácí vedou o dvě branky! Bjugstad předal kotouč v útočné třetině TEDDYMU PURCELLOVI, jenž udělal Howardovi kličku a snažil se puk zasunout za něj, to se mu nepovedlo, jelikož kotouč uskočil až za branku, tak ho o brankáře Rudých křídel poslal do ní – 3:1! Asistence: Nick Bjugstad.
    27:18 TROCHECK - 2:1
     
    27:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Hokejisté Floridy se dostali do útočné třetiny, kde dlouho kombinovali s pukem, ale nic vymyslet nedokázali. Poté Dacjuk ztratil kotouč, Jokinen ho naservíroval najíždějícímu VINCENTU TROCHECKOVI, jenž vymíchal Howarda – 2:1! Asistence: Jussi Jokinen, Reilly Smith.
    18:25 TATAR - 1:1
     
    18:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Detroit vyhrál vhazování, puk přebral Green, který jej postrčil vedle, kde stál připravený Green, jehož dělovka zapadla po teči TOMÁŠE TATARA do branky – 1:1! Asistence: Mike Green, Brad Richards.
    10:49 BJUGSTAD - 1:0
     
    10:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak teď to udělali domácí náramně! NICK BJUGSTAD ukořistil kotouč v útočném pásmu, přihrál ho Hudlerovi, jenž ho vrátil prvně jmenovanému, jemuž se povedlo překonat Howarda – 1:0! Asistence: Jiří Hudler.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 11. Bjugstad (Hudler), 28. Trocheck (Jokinen, Smith), 33. Purcell (Bjugstad) – 19. Tatar (Green, Richards), 40. Dacjuk (Abdelkader, Nyquist), 44. Larkin (Ericsson, Kronwall), 49. Glendening (Larkin, Kronwall), 60. Dacjuk (Abdelkader)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Petrovic, Campbell, Kampfer, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, Purcell – Shaw, McKegg, Wilson.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Quincey, DeKeyser, Ericsson, Kronwall, Green, Smith – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Mantha, Dacjuk, Tatar – Athanasiou, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Helm.

    Rozhodčí: Jean Hebert, TJ Luxmore – Michel Cormier, Darren Gibbs
    bahis siteleri