Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – New Jersey 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
New Jersey – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Anaheim Ducks
Neděle 20.03.2016, 20:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Jakob SILFVERBERG - 2:3
     
    64:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! JAKOB SILFVERBERG si narazil puk s Ryanem Keslerem a jel zcela sám na domácího brankáře. Hutchinson ještě stihl po bekhendové kličce švédského útočníka zakročit betonem, ale Silfverberg se dostal i k dorážce a měl dost času, aby položený chránič gólmana Jets přehodil. Asistence: Ryan Kesler.
     
    62:26
    Cam Fowler objel Byfugliena, ale bekhendem Hutchinsona nepřekonal. Před Perrym pak zalehl puk domácí gólman.
     
    57:33
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., držení protihráče).
     
    57:33
    Tohle byl neskutečný obranný zákrok Hampuse Lindholma! Alexander Burmistrov dostal přihrávku před odkrytou branku, ale Lindholm do jeho zakončení skočil a snad holí kotouč srazil mimo hrací plochu. Gibson by byl jinak asi bezmocný!
     
    52:18
    Getzlaf opět ukázal, že je skvělý nahrávač. Hostující kapitán předložil puk před branku Nickovi Ritchiemu, který z bezprostřední blízkosti nepřelstil Hutchinsona! Další reklamní pauza.
     
    50:22
    Getzlaf parádně uvolnil Hampuse Lindholma, který měl dost času na zamíření. Hutchinson předvedl dobrý zákrok a podržel svůj tým! Následuje reklamní přestávka.
     
    47:26
    Po nahození Bieksy se dostali k dorážkám Ryan Kesler a Jamie McGinn. Hutchinson puk za brankovou čáru nepustil! Domácí už jsou kompletní.
     
    45:25
    Ben Chiarot zahákoval Ritchieho a posílá domácí mužstvo do čtyř!
     
    39:28
    Getzlaf našel křížným pasem Garbutta. Ten puk zvedal do bližšího horního rohu branky, ale tam byla lapačka Michaela Hutchinsona!
     
    34:37
    Po dobré předávce se dostal mezi kruhy ke kotouči Stafford. Gibson stačil zareagovat a vykopl střelu domácího hráče mimo svou klec!
     
    33:05
    Perreault vyslal na branku soupeře velmi nebezpečnou střelu. Gibson nemohl přes clonícího Wheelera mnoho vidět, přesto se natáhl a zastavil puk lapačkou. Krásný zákrok!
     
    32:39
    Dustin Byfuglien je velice silný a Josh Manson ho musel bránit nedovoleným způsobem. Hostující bek je vyloučen za držení.
    27:26 Blake WHEELER - 2:2
     
    27:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Od modré vypálil Ben Chiarot a z Gibsona, kterému dobře clonil Scheifele, kotouč vypadl. BLAKE WHEELER už měl tedy lehkou úlohu a bekhendem puk dorazil do odkryté branky. Asistence: Ben Chiarot a Mathieu Perreault.
    20:20 Ryan KESLER - 1:2
     
    20:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po 20 sekundách druhé části do vedení! Skvělou práci odvedl Jakob Silfverberg, jenž napadal obránce Enströma tak, že nakonec i získal kotouč. Cogliano následně nahrál mezi kruhy úplně volnému RYANU KESLEROVI a ten se trefil k levé tyčce z pohledu Hutchinsona – 1:2. Asistence: Andrew Cogliano.
     
    19:52
    Ducks si na závěr periody vytvořili velký tlak! Na Hutchinsona to zkoušeli Getzlaf i Perry, ale domácí brankář vše zvládl a nakonec ukořistil puk.
     
    17:28
    Za držení je vyloučen hostující David Perron. Početní výhodu si vyzkoušejí i Jets.
     
    16:33
    Domácím mohl vrátit vedení Blake Wheeler. Ten se řítil na branku po pravém křídle a jeho bomba orazítkovala břevno!
    16:01 Jamie MCGINN - 1:1
     
    16:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a srovnávají skóre! Lindholm dostal kotouč na modrou čáru ke Kevinovi Bieksovi. Ten vypálil a letící puk ještě tečoval mezi betony brankáře Hutchinsona JAMIE MCGINN – 1:1. Asistence: Kevin Bieksa a Hampus Lindholm.
     
    15:27
    Ve vlastním oslabení se dostal do samostatného úniku Dustin Byfuglien, který využil podklouznutí Fowlera. Anaheim však podržel Gibson, jenž zasáhl levým ramenem!
     
    14:46
    Hosté budou hrát přesilovku! Za podražení si půjde sednout Alexander Burmistrov.
     
    08:14
    Oba hráči si posedí pět minut na trestné lavici.
     
    08:14
    Bitka, do které se pustili domácí Adan Lowry a hostující Jamie McGinn!
    06:29 Paul POSTMA - 1:0
     
    06:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Mezi kruhy se dostal ke kotouči PAUL POSTMA, jehož první střelu Gibson ještě vyrazil, ale dorážka stejného hráče skončila v horním růžku svatyně Ducks. Asistence: Andrew Copp a Scott Kosmachuk.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Postma (Copp, Kosmachuk), 28. Wheeler (Chiarot, Perreault) – 17. McGinn (Bieksa, Lindholm), 21. Kesler (Cogliano), 65. Silfverberg (Kesler)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien (A), Enström, Myers, Trouba, Postma, Chiarot – Wheeler (A), Scheifele (A), Stafford – Leo, Burmistrov, Perreault – Kosmachuk, Lowry, Petan – Thorburn, Copp, Halischuk. Trenér Paul Maurice
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Despres, Fowler, Lindhölm, Bieksa, Manson, Stoner – Pirri, Getzlaf (C), Perron – Perry (A), Rakell, McGinn – Silfverberg, Kesler (A), Cogliano – Garbutt, Horcoff, Ritchie. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Hanson, Kowal – Mach, McElman

    Diváci: 15294
    bahis siteleri