Varnsdorf – Olomouc B 4:2 (kon.)
konec
FK Varnsdorf
4:2 (2:2)
SK Sigma Olomouc B
Neděle 20.03.2016, 15:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Veledůležitá branka pro domácí! Po zmatečné rozehrávce jedno z obránců Olomouce se na hranici velkého vápna zjevil NIKOLAS DANÍČEK, který si ještě udělal dva rychlé kroky a tvrdou střelou do šibenice zvýšil stav na 4:2.
     
    58
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají opět do vedení. FAHRUDIN DURDEVIĆ se po nenápadné akci dostal k míčí a z místa prostřelil blok obránců i samotného Spurného – 3:2.
     
    40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tomu říkám kopaná! Štěpán se dostal na pravém křídle k míči a centrem přes celou šířku hřiště našel jednoho ze svých spoluhráčů. Po rychlé kombinaci se k míči dostal JIŘÍ TEXL, který přesnou střelou k tyči nedal Porcalovi šanci.
     
    36
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání domácích! Martan šikovně prostrčil přes hostující obranu míč na Mehanoviće, který se v velkém vápně neukvapil a nacentroval na protilehlou stranu.Tam si opět naběhl LADISALAV MARTAN a z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:1!
     
    29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No vida a je srovnáno! Porcal zaváhal s rozehrávkou a po nepříliš povedeném odkopu se k míči dostal LUKÁŠ BUCHVALDEK, který dokázal projít kolem stojící obrany a střelou, která se otřela o tyč srovnal stav utkání na 1:1!
     
    17
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    MIRZAD MEHANOVIĆ se ve velkém vápně dostal k hlavičcea míč nasměřoval přímo na tyč Spurnýho branky, od které se odrazil do sítě. Hostující gólman byl bezbranný!
    Branky: 17. Mehanović, 36. Martan, 58. Durdevič, 79. Daníček – 29. Buchvaldek, 40. Texl

    Karty:   47. Mehanović (VDF), 53. Schubert (VDF) – 9. Hýbl (OLB), 90. Texl (OLB)


    FK Varnsdorf: Porcal (K) – Filip, Neuberg, Zbrožek, Tvaroha – Martan, Durdević(81.Rudntyskyy), Mehanović (78. Houser), Knejzlík, Daníček(85.Jurča) – Schubert
    SK Sigma Olomouc B: Spurný – Texl, Jemelka, Rajnoch (K), Štěrba, Hýbl – Zato, Kalvach, Buchvaldek, Štěpán (69. Rolinc)– Yunis

    Rozhodčí: Dresler – Boček, Arnošt

    Diváci: 520
    bahis siteleri