Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – New Jersey 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | Los Angeles – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
New Jersey – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 20.03.2016, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Play-out extraligy • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:01 František LUKEŠ - 6:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hanzl poslal puk na FRANTIŠKA LUKEŠE, který z dálky propálil v hostující brance doslova vše, co mu stálo v cestě. Je to již druhá přesilovková trefa Lukeše v dnešním utkání. Vedení Vervy je v tuto chvíli už pětigólové. Asistence: Robin Hanzl, Radek Duda.
    44:37 Miloslav HOŘAVA - 5:1
     
    44:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná početní výhoda na straně Vervy je využita. Radek Duda střílel na branku Pardubic, kde se poté puk odrazil od MILOSLAVA HOŘAVY a nakonec skončil v síti hostí. Litvínov tak vede už rozdílem čtyř branek. Navíc bude ještě pokračovat v klasické přesilové hře. Asistence: Radek Duda.
    37:58 Michal TRÁVNÍČEK - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva si vrací zpět své třígólové vedení. Kamil Piroš poslal kotouč na kapitána Litvínova MICHALA TRÁVNÍČKA, který si sjel před Kopřivu, kterého dokázal objet a poté bez problémů zasunul kotouč do odkryté pardubické klece. Asistence: Kamil Piroš.
    29:53 Dmitrij MOŇA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali své první branky. DMITRIJ MOŇA vystřelil směrem na domácí svatyni a před ní si nešťastně do branky srazil puk obránce Jiří Gula. Bezmocný Petrásek nemohl s touto situací vůbec nic dělat. Bez asistence.
    27:46 Radek DUDA - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gerhát žabičkou vyzval RADKA DUDU ke skórování. Druhý jmenovaný si uklidnil kotouč v pravém kruhu, odkud pak prudkou střelou poslal kotouč do pravé části Maxwellovy svatyně. Menší podíl na inkasované brance má právě hostující gólman, který dnes nepůsobí příliš jistým dojmem. Verva se tak ujímá tříbrankového vedení. Asistence: František Gerhát, Kamil Piroš.
    03:41 Lukáš VÁLEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další šance domácích končí druhou brankou. Po chybě obrany Pardubic nahodil kotouč před hostující svatyni Pavelka a kotouč po odrazu obránce hostí poté za záda Brandona Maxwella dorazil LUKÁŠ VÁLEK. Ten si okamžitě po vstřelené brance sebral kotouč, je to totiž jeho první branka v extralize a má tak cenný suvenýr. Litvínov vede rozdílem dvou branek už po třech minutách hry. Bez asistence.
    01:45 František LUKEŠ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté svou početní výhodu využívají. Karel Kubát našel nad levým kruhem úplně volného FRANTIŠKA LUKEŠE, který se svou prudkou střelou nemýlil a otevírá tak účet dnešního utkání. Asistence: Karel Kubát, Robin Hanzl.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Lukeš (Kubát, Hanzl), 4. Válek, 28. Duda (Gerhát, Piroš), 38. Trávníček (Piroš), 45. Hořava (Duda), 54. Lukeš (Hanzl, Duda) – 30. Moňa


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Milan Řehoř) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo – Duda, Hanzl, Lukeš "A" – Martynek, Piroš "A", Trávníček "C" – Reichel, Havlíček, Hořava – Jurčík, Válek, Gerhát – Ivan Řehoř
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (od 28. Kopřiva) – Gregorc, Štajnoch, Čáslava "A", Ščotka, Havlík, Bokroš, Zdráhal – Marcinko, Redenbach, Sýkora "A" – Orsava, Nahodil, Moňa – Rolinek "C", Tomášek, Rapáč – Beran, Kaut, Cetkovský – Poulíček

    Rozhodčí: Petr Lacina, Robin Šír – Tomáš Brejcha, Libor Suchánek
    bahis siteleri