Trnava B – Nitra 1:2 (kon.) | Dunajská Lužná – Nové Mesto n/V 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Sereď 1:0 (kon.)
Pohronie – Borčice 0:1 (kon.) | Šaľa – Senec 2:0 (kon.) | Lok. Košice – L. Mikuláš 1:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – R. Sobota 2:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Bardejov 0:1 (kon.) | Haniska – MFK Zvolen 1:2 (kon.)
Poprad – Prešov 2:2 (kon.)
konec
OFK Teplička nad Váhom
0:1 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Neděle 20.03.2016, 15:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Je za nami stretnutie medzi OFK Teplička nad Váhom – Partizán Bardejov. Celky nastúpili do druhého polčasu za stavu ,0:0. V druhej 45 minútovke boli aktívnejším celkom práve futbalisti Tepličky, ktorí si v závere zápasu vypracovali gólovú šancu, no dos Santos Oliveira odmietol skórovať. Toto potrestali futbalisti Bardejovu v 89. minúte zásluhou Milunovića, ktorý sa z bránkovej čiary nemohol pomýliť.


    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (16:50:05)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V samom závere zápasu sa do lopty z priameho kopu oprel Róbert Petruš, ktorý len tak tak minul pravú tyč Gmitterovej bránky.
     
    90+1
    Striedanie v tíme OFK Teplička nad Váhom: z ihriska odchádza Filo, prichádza Milec.
     
    89
    Bardejov dal gól!

    Teplička napokon v samom závere inkasuje gól. Čo sa pred minútkou nepodarilo Kuhajdíkovi sa teraz podarilo MARKOVI MILUNOVIĆOVI, ktorý si zbehol na center z pravej strany a napokon bez problémov zakončil do odkrytej bránky domácich.
     
    88
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Ivanko Macej, prichádza Staško.
     
    87
    Ďalší pokus Tepličky zo strednej vzdialenosti. Tentokrát lopta našla cestu cez obranu, o na čiare ju zastavil pripravený Richard Gmitter.
     
    86
    Teplička v samom závere zápasu zvyšuje nátlak. Bardejov sa za poliacu čiaru nedostal ani nepamätám.
     
    85
    Ďalšia pekná kombinácia Tepličky medzi Filom a Protsyshynom. Na konci tejto kombinácie stál Arsenii Protsyshyn, ktorý razantným centrom nenašiel adresáta v bielom drese.
     
    84
    Loptu z priameho kopu posielal do vápna Bardejovu Petruš. Róbertov pokus však v 16-tke hostí nenašiel adresáta a dopredu sa tak rútia už hostia.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Staš (Partizán Bardejov).
     
    82
    Tak toto bola azda najväčšia šanca Tepličky. Obrana Partizánu na malý moment zaspala čo ihneď využil Šmehíl. Tomu sa podarilo zakrútiť loptu až pred Gmittera. Na tento center skákal dos Santos Oliveira, no loptu z ideálnej pozície netrafil.
     
    81
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Gagnon, prichádza Belunek.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva niečo menej ako 10 minút. na svetelnej tabuli nám svieti stav 0:0 a poriadnú strelu sme v tomto zápase ešte nevideli.
     
    78
    Striedanie v tíme OFK Teplička nad Váhom: z ihriska odchádza Kabašta, prichádza Šmehíl.
     
    77
    Nátlak Tepličky napokon zakončil Petruš centrom. Róbert poslal loptu priamo na biely bod, no žiaden z futbalistov v bielych dresoch sa k lopte jednoducho nedostal.
     
    76
    Teplička v závere druhého polčasu ako tak zvyšuje nátlak. Bohužiaľ bez strely sa vyhrať jednoducho nedá.
     
    75
    Na opačnej strane sa pokúsil loptu do vápna prestrčiť Michal Grohoľ, no cez Matúša sa mu to nepodarilo.
     
    74
    Martin Kabašta mal teraz až priveľa voľného priestoru. S centrom sa tak ponáhľať nemusel, no neurobil tak. Pokus z kopačky Martina len rozvlnil bočnú sieť.
     
    73
    Posledné minúty je to o nepresnostiach v prihrávke či už na jednej, alebo druhej strane. A samozrejme chýba tomu aj presný projektil, ktorý by priniesol oživenie tohto zápasu.
     
    72
    Rohový kop Tepličky rozohrával Petruš. Róbertovi sa podarilo nájsť pred Gmitterom hlavu Mateja Digrasa, n ten zakončil pár metrov od pravej tyčky bránky Partizánu.
     
    70
    Bardejov teraz zahrával priamy kop. Do lopty sa napokon oprel kúsok od poliacej čiary Vladimír Pyda, ktorý našiel za obranou kapitána Andraščíka. druhý menovaný zakončil najlepšie ako vedel, no rozvlnil len bočnú sieť.
     
    69
    Striedanie v tíme OFK Teplička nad Váhom: z ihriska odchádza Martinka, prichádza Smajlović.
     
    69
    Ďalšia sľubná akcia Tepličky nad Váhom. Po prihrávke Fila sa pri lopte ocitol Protsyshyn, no jeho nepresný pokus center končí mimo hracej plochy.
     
    67
    Po následnom rohovom kope lopta lietala pred Petrom Kosom, no ani jeden z futbalistov Bardejova loptu nedostal za jeho chrbát.
     
    66
    Lukáš Mravec teraz loptu odkopol z kopačky Ivanka Maceja. Nebyť tohto zákroku, zrejme by sme sa dočkali prvej strely v druhom polčase.
     
    65
    Teplička nad Váhom nám teraz ponúkla peknú kombináciu na jeden dotyk. Na konci tejto akcie stál Martinka, ktorý prihrávkou na päty Fila poslal loptu za postrannú čiaru.
     
    63
    Faul sme videli aj na opačnej strane. Previnilcom tu sa stal Martinka.
     
    62
    Kuhajdík teraz surovo zostrelil a poslal na zem Martina Matúša. Hlavný arbiter mohol siahnúť po karte žltej karty, no napokon Kuhajdíkovi len dohovára.
     
    61
    Lopta lieta ponad poliacu čiaru. Ani jeden z celkov nevie vymyslieť nič vážnejšie. Druhý polčas sa dá naozaj nazvať futbalovou nudou.
     
    60
    Výborne o teraz myslel Digras, ktorý dlhým nákopom za obranou hľadal Protsyshyna, no druhý menovaný bol na loptu prikrátky a v ihrisku ju jednoducho nezastihol.
     
    58
    Lopta sa posledné minúty drží na polovičke hosťujúceho celku. pri lopte sú však futbalisti Partizánu, ktorý sa cez napádanie domácich nevedia dostať za poliacu čiaru.
     
    57
    Teplička mala k dispozícii ďalší priamy kop. Loptu si napokon postavil Tomanica, ktorý s prehľadom prekonal múr, no spoluhráčov už nenašiel.
     
    55
    Martinka teraz so sklonenou hlavou prihrával za obranu hostí. Lopta samozrejme smerovala do priestoru, kde nestál žiaden z futbalistov Tepličky.
     
    54
    Center zahrávali už aj futbalisti Bardejova. Lopta z rohového kopu letela priamo do rukavíc pripraveného Kosu.
     
    53
    Teplička to teraz skúsila sériou centrov. Najlepšie dopadol center kapitána Fila, ktorý našiel na hranici vápna Róberta Petruša. Druhý menovaný sa do lopty oprel najlepšie ako vedel, no trafil len pred sebou stojacého Vladimíra Pydu.
     
    52
    Podobná situácia je teraz aj na opačnej strane. Loptu si tu vymieňa Šosták s Gmitterom.
     
    51
    Futbalisti Tepličky nad Váhom si loptu vymieňajú pred vlastným gólmanom. Bardejov samozrejme domácim nedáva dýchať a napáda každú jednu prihrávku.
     
    50
    Po rohovom kope Partizánu sme sa dočkali aj koncovky. do lopty sa z hranice veľkého vápna oprel Vladimír Andraščík, no lopta k cieľu ani len nedorazila.
     
    49
    Kosovi sa lopta po výkope ihneď vrátila na kopačku. Domáci gólman tak znovu rozohrával, no tento raz nakrátko.
     
    48
    Do lopty sa napokon oprel striedajúci Kuhajdík, ktorý našiel vo vápne hlavu Marka Milunovića. Marko však hlavou nezakončil presne a tak si už odkop chystá domáci gólman.
     
    47
    Faul si teraz na polovičke Tepličky vypýtal Guilvic Gagnon. Lopta je dobrých 30 metrov od bránky Petra Kosu.
     
    46
    O výkop do druhého polčasu sa postarali futbalisti Tepličky nad Váhom. Tí bez váhania smerujú pred bránku Bardejova, no bohužiaľ Filovi center z pravej strany nevyšiel.
     
    46
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Makela, prichádza Kuhajdík.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje +1 minúta.
     
    45
    Ani následný rohový kop Tepličky nad Váhom nepriniesol potrebnú strelu.
     
    44
    Tomanica to skúsil zo štandardky z dobrých 35 metrov priamo. Lopta síce prekonala múr, no smer potrebný nemala.
     
    42
    Kolmicou za obranu to teraz skúsil aj hosťujúci Michal Sipľák, no ani táto lopta nenašla adresáta za obranou.
     
    41
    Pred bránkou Tepličky bolo po tomto rohovom kope naozaj dusno. Na center od vlajočky najvyššie vyskočil Andraščík, ktorý hlavou nezakončil do voľného priestoru za chrbtom Kosu.
     
    40
    V hre sa pokračuje: loptu pred Gmittera posielal Petruš. Za obranou sa ocitol dos Santos Oliveira, no k lopte sa skôr ako gólman hostí nedostal.
     
    39
    Na trávniku ostáva ležať jeden z domácich futbalistov. vyzerá to na Martnku, ktorý zrejme bez ošetrenia na vlastné nevstane.
     
    38
    Filo si teraz pádom vo vápne vypýtal penaltu, no hlavný arbiter sa len pousmial.
     
    38
    Andrely Kouessabio Makela to teraz skúsil z otočky kolmicou za obranu, no lopta bez povšimnutia opustila hraciu plochu. Spoluhráči jeho úmysel nepochopili čo je škoda.
     
    37
    Posledné minúty je tento zápas len a len o fauloch. Hra sa drží stále v blízkosti poliacej čiary.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Mravec (OFK Teplička nad Váhom).
     
    35
    Tomanica to napokon z ostrého uhlu napálil priamo cez múr na zadnú tyč, no Richard Gmitter si strelu postrážil a strelu zlikvidoval.
     
    34
    Teplička nad Váhom má k dispozícii zaujímavú štandardku. Loptu si už stavia Jakub Tomanica.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Pyda (Partizán Bardejov).
     
    32
    Ihneď po nákope Bardejova sa k lopte znovu dostávajú domáci. Tí si znovu menia loptu len v zadných radoch.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Protsyshyn (OFK Teplička nad Váhom).
     
    30
    Teplička znovu kombinuje v tesnej blízkosti svojho gólmana, no Bardejov sa nechce len prizerať a tak napáda vysoko každú jednu rozohrávku.
     
    29
    A gólom to isto neskončí. Jeden zo zadákov Bardejova si urobil výlet na polovičku Tepličky a trošku zbytočne poslal na zem Tomanicu. Lopta je tak prisúdená domácim.
     
    28
    Teplička trošku zbytočne kombinovala pred svojim gólmanom Róberta Petruša napokon okradol o loptu Ivanko Macej, no zatiaľ to nevyzerá nebezpečne.
     
    27
    Petruš to napokon skúsil priamo. Múr sa mu síce podarilo prekonať, no projektil letel veľmi nepresne.
     
    26
    Matúš si teraz vypýtal faul kúsok pred vápnom Bardejova. Loptu si už stavia Petruš, ktorý bude pravdepodobne len centrovať.
     
    25
    ďalšia zo šancí Partizánu Bardejov. Lopta sa prepadla za obranu až pred Petra Kosu. Obhodiť sa ho pokúšal kapitán hostí Andraščík, no neúspešne.
     
    24
    Po rohovom kope ostáva na trávniku ležať domáci zadák Matúš, ktorý sa drží za hlavu. Nevyzerá to na ošetrenie.
     
    23
    Pozor však na opačnej strane, kde sa k lopte dostal Loic Guilvic Gagnon, ktorý zo strednej vzdialenosti vypálil veľmi nebezpečne. Peter Kosa však strelu pod brvno vytlačil na roh.
     
    22
    Rohový kop si zahrala aj Teplička nad Váhom, no Petrušov center si Richard Gmitter postrážil a vyboxoval o do bezpečia.
     
    21
    Ďalší rýchly výpad Bardejova. S loptou sa pred Petra Kosu rútil Kouessabio Makela, ktorý v poslednej chvíli loptu stratil a tak sme sa koncovky nedočkali.
     
    20
    Loptu si k vlajočke postavil Michal Sipľák, ktorý loptu zakrútil na zadnú tyč. Lopta len tak presvyšťala popri bránkovej čiare, no žiaden z mužov v červenom loptu nedoklepol do siete.
     
    19
    Po zákroku Lukáša Mravca si zahrá Partizán Bardejovu prvý rohový kop stretnutia.
     
    18
    Domáci sú síce pri lopte častejšie ako futbalisti Bardejova , no cez dobre rozloženú obranu sa ku bránke Richarda Gmittera dostáva ťažko-
     
    16
    Hostia sa rútili do brejku traja na dvoch, no táto šanca ostala nevyužitá kvôli nepresnej prihrávke Vladimíra Staša.
     
    15
    Na opačnej strane to skúsil razantným centrom Tomanica, no obrana Partizánu si aj túto loptu dokázala postrážiť.
     
    14
    Prvého zakončenia sme sa dočkali aj pred bránkou Tepličky. Po centri Makelu najvyššie pred Kosom vyskočil Ivanko Macej, ktorý zakončil len do rukavíc pripraveného gólmana domácich.
     
    13
    Hra sa presunula na stred hracej plochy. Lopta je však stále v moci futbalistov Tepličky, ktorí začali dnešné stretnutie celkom aktívne.
     
    12
    Lopta sa konečne dostala aj pred veľké vápno domácich, no ani jeden z dvojice Andraščík – Milunović, presne nezakončil. Lopta je už v moci domácich, ktorí sa pomaly presúvajú pred bránku Partizánu.
     
    11
    Martinka to teraz skúsil dlhým nákopom takmer z poliacej čiary, no lopta chytila smer priamo do rukavíc gólmana Bardejova.
     
    10
    Dusno bolo aj pred Kosom po centrovanom pokuse Gagnona. Gólman Tepličky len loptu zrazil pred seba, no dorážky do odkrytej bránky sme sa nedočkali.
     
    9
    Taktovka hry je momentálne v rukách domácich futbalistov. K strele sa teraz odhodlal Filo, ktorý loptu cez Vladimíra Staša nedostal.
     
    6
    Už v úvodných minútach sme videli šancu, z ktorej Teplička mohla skórovať. Center z pravej strany najprv vypadol Gmitterovi pred dos Santosa Oliveiru, no tento útočník Tepličky sa k lopte včas nedostal.
     
    5
    Lopta sa znovu nachádza pred Richardom Gmitterom. Bohužiaľ ani jeden z mužov v bielych dresoch zatiaľ nedostal loptu za dobre postavenú obranu.
     
    4
    Po centri Makelu si za obranu zbehol Marko Milunovič, ktorý hlavičkovým pokusom minul bránku Petra Kosu o pár centimetrov.
     
    3
    Tomanica teraz poslal k zemi Kouessabia Makelu, ktorý si loptu zo štandardky zahrá pravdepodobne sám.
     
    2
    Teplička to ihneď po získaní lopty skúsila po pravom krídle, no kapitán domácich Filo nedokázal loptu dostať pred Richarda Gmittera
     
    1
    O úvodný výkop do zápasu sa postarali futbalisti Bardejova. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred vlastného gólmana, no netrvalo dlho a pr lopte už sú aj domáci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    OFK Teplička nad Váhom: Kosa – Protsyshyn, Mravec, Matúš, Digras, Petruš, Kabašta, Tomanica, Filo(K), Martinka.
    Náhradníci: Podhorec – Tabak, Smajlovič, Milec, Šmehíl, Bugala, Polanský.

    Partizán Bardejov: Gmitter – Grohoľ, Pyda, Gagnon, Staš, Sipľák, Ivanko Macej, Andraščík(K), Milunovič, Makela, Šosták.
    Náhradníci: Belunek, Verčímák, Staško, Kuhajdák, Čikoš-Pavličko, Ducár..
     
    Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej slovenskej súťaže a to DOXXbet ligy. V dnešnom dueli skupiny východ si zmerajú sily OFK Teplička nad Váhom a Partizán Bardejov


    Vzájomný duel:

    Partizán Bardejov – OFK Teplička nad Váhom 2:1


    OFK Teplička nad Váhom nováčikovi súťaže patrí momentálne 9. priečka s 13 bodmi a so skóre 14:34. Z doterajších 18 zápasov vyhrali futbalisti Tepličky nad Váhom len tri stretnutia. Až 11 zápasov skončilo prehrou domácich a 4 stretnutia skončili deľbou bodov. V poslednom dueli sa OFK Tepličke nezadarilo na pôde Lokomotívy Zvolen, kde podľahli najtesnejším rozdielom a to 1:0. Domáci futbalisti by radi v najbližšom domácom zápase pretrhli nepriaznivú šnúru 6 zápasov bez vyhratého zápasu.

    Partizán Bardejov na opačnej strane máme tím, ktorý ešte bojuje o postupovú fázu DOXXbet Ligy. Bardejovu momentálne patrí 7. priečka s 27 bodmi a so skóre 28:25. Partizán z 18 zápasov vyhral až 8 stretnutí. 7 zápasov skončilo prehrou hostí a len tri bratským delením bodov. Minulý týždeň mali futbalisti Partizánu Bardejov oddych, kedže ich čakal zápas už s odstúpeným Dolným Kubínom. Partizán však ťahá so sebou taktiež nepriaznivú šnúru a to konkrétne 4 zápasy bez 3 bodového zisku. Poslednú výhru si pripísali hostia pred domácim publikom po výhre nad Rimavskou sobotou 2:0
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Patrik Ondrovič

    Branky: 89. Milunović

    Karty:   31. Protsyshyn (TPL), 36. Mravec (TPL) – 33. Pyda (BAR), 83. Staš (BAR)


    OFK Teplička nad Váhom: Kosa – Protsyshyn, Mravec, Matúš, Digras, Petruš, Kabašta, Tomanica, Filo(K), Martinka, Dos Santos Oliveira.
    Náhradníci: Podhorec – Tabak, Smajlovič, Milec, Šmehíl, Bugala, Polanský.

    Partizán Bardejov: Gmitter – Grohoľ, Pyda, Gagnon, Staš, Sipľák, Ivanko Macej, Andraščík(K), Milunovič, Makela, Šosták.
    Náhradníci: Belunek, Verčímák, Staško, Kuhajdák, Čikoš-Pavličko, Ducár.
    bahis siteleri