Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (1:1, 1:4, 0:0)
New York Rangers
Neděle 27.03.2016, 00:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:15
    Útočník Brown naboural na brankovišti do Raanty, za což ho ihned jeli zpacifikovat obránci. Sudí nakonec i vylučují, Yandle to totiž přehnal s agresivitou a vyfasoval trest za krosček. Přesilovka Canadiens.
     
    52:49
    S tresty se roztrhl pytel. Mitchell a Kreider odchází shodně na lavici hanby. Pokračuje se tedy ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    52:10
    Tohle vypadalo zajímavě pro Canadiens. Domácí jeli na tři na jednoho, avšak Desharnaisovu přihrávku na volného spoluhráče srazil výtečným obranným zákrokem McDonagh.
     
    50:02
    Vylučuje se i na druhé straně. Desharnais jde pykat za podražení a Montreal se pro změnu bude muset bránit soupeřově početní výhodě.
     
    48:07
    A další trest na straně hostů! Jezdci mají ve třetí části hry velké problémy s disciplínou. Po komerční přestávce si Montreal zahraje už třetí přesilovku v krátkém časovém sledu. Vyloučeným hráčem je Klein (podražení).
     
    45:08
    Přesně ve chvíli, kdy se vyloučený Girardi vrátil zpět do hry, putuje za katr další hráč Rangers a početní převaha Montrealu tedy bude pokračovat. Dvě minuty za podržení dostal Stalberg.
     
    43:07
    Montreal může snížit soupeřův náskok v přesilovce. Na trestné lavici už vydechuje hostující Girardi – podražení.
    STEPAN - 2:5
     
    39:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Za devět vteřin využitá přesilovka. Zuccarelo vystřelil od modré čáry a Condon jeho pokus jen vyrazil. DEREK STEPAN už měl z dorážky jednoduchou úlohu a kotouč uklidil do horní poloviny branky. Asistence: Mats Zuccarello, Derick Brassard – 2:5.
     
    39:10
    Hosté si v závěru druhého dějství vyzkouší znovu hru proti oslabenému soupeři. Jemelin vyfasoval menší trest za krosček.
     
    36:08
    Raanta měl co dělat, aby nepustil za svá záda nepříjemnou teč Mitchella. Tentýž hráč pálil i o pár vteřin později. Gólman Rangers se v obou případech vyznamenal. Tohle byly slušné šance domácích.
    35:38 DANAULT - 2:4
     
    35:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí byli minutu pod tlakem, pak ale získali puk na své hole, uklidnili hru, vystartovali kupředu a snižují na 2:4. Desharnais se protáhl za branku a zpětnou přihrávkou před brankoviště našel PHILLIPA DANAULTA. Ten zblízka nezaváhal. Asistence: David Desharnais, Sven Andrighetto.
     
    33:17
    Hosté využívají okénka, která se jim v obraně Canadiens otevírají. Za posledního beka si najel McDonagh, jemuž přihrál Nash. Kapitánovi Rangers zmařil zakončení vracející se Jemelin.
    30:46 KREIDER - 1:4
     
    30:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté zatím neohroženě míří za vítězstvím. CHRIS KREIDER sebral volný puk, od levého mantinelu se natlačil až do brankoviště a Condona si vychutnal pěkným zakončením. Útočník Rangers se prosazuje podruhé během dvou minut. Bez asistence – 1:4.
    KREIDER - 1:3
     
    28:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka. Hosté odskakují soupeři už na dvoubrankový rozdíl. Brassard našel krásnou přihrávkou přes střed hřiště na spodní části kruhu volného CHRISE KREIDERA, jenž se z první opřel do puku a propálil přesouvajícího se Condona. Asistence: Derick Brassard, Keith Yandle – 1:3.
     
    27:37
    Poprvé si v početní převaze zahrají také hokejisté Rangers. Nashe nedovoleně atakoval Markov, jenž už za držení sedí na trestné lavici.
     
    23:25
    Rangers se teď hodně zlobí na rozhodčího. Stalberg v oslabení vysekl puk soupeři a vyslal do samostatného úniku Moora. Ten jel sám na bránu a zezadu ho atakoval Galchenyuk. Jasný faul, ale hraje se dál.
     
    22:44
    Montreal bude mít podruhé v utkání možnost přesilové hry. Dvouminutový trest za držení dostal Jesper Fast.
    BRASSARD - 1:2
     
    21:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté si berou zkraje třetiny těsný náskok zpět. Na Kreiderův pas si mezi kruhy najel DERICK BRASSARD, jenž prostřelil Condona forhendem. Gól jde na vrub domácí obrany. Asistence: Chris Kreider, Rick Nash – 1:2.
     
    18:15
    Rangers mají na vyložené šance jasně navrch. V oslabení málem udeřil Stalberg, jehož krásně uvolnil Moore. Prvně jmenovaný rychlým zakončením z pozice před brankovištěm neuspěl.
     
    17:10
    Domácí si zahrají první početní převahu v dnešním klání. Útočník Kreider dostal dvě minuty za hákování.
    ELLER - 1:1
     
    12:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens srovnávají s protivníkem krok, prosadili se však poměrně šťastným způsobem: Pateryn vypálil z dálky a trefil brusle obránce McDonagha. Kotouč se od nich odrazil přesně na hůl LARSE ELLERA, jenž svižnou ranou pokořil nic netušícího Raantu. Asistence: Greg Pateryn, Nathan Beaulieu – 1:1.
     
    09:55
    Už to mohlo být o dvě branky. Hosté vtrhli ve třech do útočného pásma a proti nim stál jen jediný bek. Hayes z mezikruží přihrál na stranu Staalovi, jehož střelu z těsné blízkosti brankář vyrazil.
    MILLER - 0:1
     
    03:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Parádní akce J.T. MILLERA! Útočník hostujícího celku projel přes půlku hřiště, na úrovni kruhů si elegantně prohodil obránce a Condona následně propálil přízemním bekhendovým pokusem. Rangers jdou ve čtvrté minutě do vedení. Asistence: Derek Stepan, Keith Yandle – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 13. Eller (Pateryn, Beaulieu), 36. Danault (Desharnais, Andrighetto) – 4. Miller (Stepan, Yandle), 22. Brassard (Kreider, Nash), 29. Kreider (Brassard, Yandle), 31. Kreider, 40. Stepan (Zuccarello, Brassard)


    Montreal Canadiens: Condon (od 41. Scrivens) – Jemelin, Markov, Pateryn, Beaulieu, Dietz, Hanley – Byron, Galchenyuk "C", Pacioretty – Andrighetto, Plekanec, Eller – McCarron, Desharnais, Matteau – Brown, Danault, Mitchell.
    Trenér: Michel Therrien.

    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh "C", Boyle, Staal, Girardi, Yandle – Fast, Brassard, Nash – Zuccarello, Stepan, Kreider – Hayes, Staal, Miller – Stalberg, Moore, Glass.
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Kozari, Watson – Barton, Knorr.
    bahis siteleri