Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 27.03.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:4
     
    59:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN střílí další gól do prázdné brány a ve Scotiabank Saddledome je hotovo! Teuvo Teräväinen zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a krátce za modrou čárou napřáhl ke střele zápěstím, která zaplula mezi tři tyče prázdné brány. Asistence: Patrick Kane, Niklas Hjalmarsson.
    58:48 Andrew LADD - 1:3
     
    58:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW LADD skóruje do prázdné brány a s největší pravděpodobností pečetí vítězství Blackhawks v dnešním zápase!! Johnny Gaudreau si hrál na obranné modré čáře tak dlouho s pukem, až mu vypíchl Andrew Ladd a poté puk poslal do prázdné klece. Bez asistence.
    39:11 Andrew SHAW - 1:2
     
    39:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW SHAW se prosazuje nádhernou tečí a posílá Chicago Blackhawks zpět do vedení!! Michal Rozsíval na pravém křídle vypálil od modré čáry po ledě a jeho následnou střelou s příklepem těsně před bránou tečoval Andrew Shaw, od jehož hole se puk odrazil pod horní tyč. Asistence: Michal Rozsíval, Andrew Ladd.
    32:47 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    32:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DOUGIE HAMILTON se prosazuje po přihrávce svého bratra Freddieho a vyrovnává na 1:1!! Freddie Hamilton krásnou diagonální přihrávkou našel na levém křídle volného Dougieho Hamiltona, který z úhlu vymetl přesně bližší levý horní roh brány. Asistence: Freddie Hamilton, Johnny Gaudreau.
    25:51 Andrew LADD - 0:1
     
    25:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW LADD potrestal obrovskou chybu Calgary Flames a otevřel skóre dnešního zápasu!! TJ Brodie na levé straně obranného pásma tak dlouho váhal s rozehrávkou, až puk namazal na hůl forčekujícího Andrewa Ladda, který z mezikruží střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Joniho Ortia k levé tyči. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. D. Hamilton (F. Hamilton, Gaudreau) – 26. Ladd, 40. Shaw (Rozsíval, Ladd), 59. Ladd, 60. Teräväinen (Kane, Hjalmarsson)


    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Giordano (C), Engelland (A), Brodie, D. Hamilton, Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), F. Hamilton – Brouma, Backlund, Frolík – Colborne, Bennett, Hathaway – Bollig, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Bob Hartley.
    Chicago Blackhawks: Darling (Leighton) – Keith (A), Hjalmarsson, Svedberg, Seabrook (A), van Riemsdyk, Rozsíval – Ladd, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Fleischmann, Teräväinen, Pánik – Desjardins, Krüger, Shaw. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kevin Pollock – Ryan Galloway, Mark Wheler

    Diváci: 19289
    bahis siteleri