New Jersey – Boston 2:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Montreal – Detroit 4:3 (kon.) | Florida – Toronto 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Boston Bruins
Středa 30.03.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Brad Marchand (BOS) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    58:37
    Loui Eriksson na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu ke tvrdé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, jenže Keith Kinkaid vyjel trochu z brány a mezi vyrážečkou a tělem jeho ránu zastavil!
     
    58:11
    Tuukka Rask opustil svou bránu poté, co Patrice Bergeron z pravého křídla zamířil pouze do lapačky Keitha Kinkaida.
     
    55:31
    Joe Morrow na levém křídle nabral rychlost a poté střelou po ledě mířil ke vzdálenější pravé tyči, Keith Kinkaid ale zůstal opět nepřekonán poté, co jeho pokus levým betonem vykopl mimo!
     
    51:22
    Matt Beleskey po zákroku Keitha Kinkaida mohl puk v blízkosti levé tyče dorážet do prázdné brány, jenže ji minul!
     
    46:05
    Torey Krug si mezi kruhy pro vhazování potáhl puk doleva a poté napřáhl ke střele, která těsně minula vzdálenější pravou tyč!
    44:05 Reid BOUCHER - 2:1
     
    44:05
    Devils právě vstřelili branku!
    REID BOUCHER využívá přesilovou hru a New Jersey Devils po druhé využité početní výhodě opět vede, tentokrát 2:1!! Travis Zajac skvěle přenesl hru napříč útočným pásmem doprava, kde Reid Boucher zaklekl a bez přípravy puk poslal z pravého kruhu pro vhazování nad lapačkou Tuukka Raska do pravého horního rohu brány. Asistence: Travis Zajac, Kyle Palmieri.
     
    43:58
    Zdeno Chára (BOS) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    43:10
    Brad Marchand před pár okamžiky mířil střelou letící těsně nad ledem z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, Keith Kinkaid ale opět předvedl svůj pravý beton, kterým puk vyrazil mimo a připsal si další dobrý zákrok!
     
    40:41
    Torey Krug se rozhodl prolomit nerozhodný výsledek tvrdou střelou, která od modré čáry mířila k levé tyči, Keith Kinkaid ji ale pravým betonem vykopl mimo prostor tří tyčí!
     
    37:38
    Loui Eriksson mohl rychle využít přesilovou hru Bruins, když v blízkosti pravé tyče mohl puk uklízet bekhendem do prázdné brány, jenže jeho pokus zamířil mimo!
     
    37:28
    Adam Larsson (NJD) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    35:31
    Dennis Seidenberg na vrcholu pravého kruhu pro vhazování tvrdě vypálil bez přípravy a jeho střela letící těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Keith Kinkaid proti ní ale vytasil svůj pravý beton a vykopl ji mimo!
     
    34:02
    Matt Beleskey mířil z pravého křídla od mantinelu do bližšího pravého horního rohu brány New Jersey Devils, v jeho bráně ale předvedl další skvělý zákrok Keith Kinkaid, který puk po krásném semaforu ukryl ve své lapačce!
     
    33:09
    Adam McQuaid (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    33:09
    Seth Helgeson (NJD) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    29:24
    Andy Greene se dopustil v blízkosti obranné modré čáry zbytečné ztráty puku, kterou mohl potrestat druhým gólem v zápase Brad Marchand, který z pravého kruhu pro vhazování mířil skvěle do pravého horního rohu brány, jenže Keith Kinkaid předvedl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    26:33
    Frank Vatrano (BOS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    24:28 Brad MARCHAND - 1:1
     
    24:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND střílí nádherný gól a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Brad Marchand se na modré čáře nádherně protáhl mezi dvěma protihráči do samostatného úniku, který zakončil exkluzivním bekhendovým blafákem a poslal puk z blízkosti pod horní tyč. Asistence: Zdeno Chára.
    16:59 Travis ZAJAC - 1:0
     
    16:59
    Devils právě vstřelili branku!
    TRAVIS ZAJAC využívá přesilovou hru a posílá Devils v závěru první třetiny do vedení 1:0!! Reid Boucher se dostal na pravém křídle k puku a poté mezi kruhy pro vhazování našel Travise Zajace, který z blízkosti zamířil táhlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Tuukka Raska přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Reid Boucher, David Warsofsky.
     
    16:04
    Patrice Bergeron (BOS) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    15:18
    Bruins se v blízkosti pravé tyče dostali ke dvěma dorážkám, Keith Kinkaid ale předvedl úžasný rozštěp a levým betonem přiloženým k ledu puk v cestě za brankovou čáru zastavil!
    Tuukka Rask drží Boston v Prudential Center nad vodou.

     
    15:12
    Damon Severson napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Tuukka Rask ale předvedl svůj skvělý reflex a pravým betonem jeho pokus vykopl mimo tři tyče!
     
    11:02
    Lee Stempniak (BOS) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    10:09
    David Krejčí založil nebezpečný protiútok Bostonu, který se dostal do přečíslení dva na jednoho. Tentokrát po levém křídle unikl Matt Beleskey, který se v blízkosti levé tyče snažil zamířit mezi betony Keitha Kinkaida, ten se ale překonat nenechal a jeho pokus vyrazil!
     
    08:30
    Stephen Gionta se z ničeho nic objevil úplně sám u pravé tyče a "golfákem" se pokusil z ostrého úhlu propálit brankáře Tuukka Raska, ten ale předvedl dobrý zákrok a lapačkou jeho pokus nadvakrát zastavil!
     
    06:21
    David Pastrňák se dostal společně s jedním ze spoluhráčů do přečíslení dva na jednoho, které po vybruslení před bránu z levého křídla vyřešil sám střelou na vzdálenější pravou tyč, Keith Kinkaid ale vytáhl fantastický zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo! Český útočník nyní neproměnil obrovskou brankovou příležitost.
     
    03:39
    Bobby Farnham (NJD) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    02:04
    Matt Beleskey se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže připraveného Keitha Kinkaida z blízkosti překonat nedokázal! Matt Beleskey se dostal do samostatného úniku, bekhendem ale mezi betony brankáře New Jersey puk procedit do brány nedokázal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Zajac (Boucher, Warsofsky), 45. Boucher (Zajac, Palmieri) – 25. Marchand (Chára)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Wedgewood) – Larsson, Greene (C), Severson, Moore, Warsofsky, Helgeson – Smith-Pelly, Henrique, Blandisi – Palmieri, Zajac (A), Boucher – Sislo, Kalinin, Pietila – Ruutu, Gionta, Farnham. Hlavní trenér: John Hynes.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), K. Miller, Morrow, Seidenberg, Krug, McQuaid – Beleskey, Krejčí (A), Pastrňák – Marchand, Bergeron (A), Stempniak – Vatrano, Eriksson, Hayes – Ferraro, Acciari, Connolly. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dan O'Rourke – Greg Devorski, David Brisebois

    Diváci: 15486
    bahis siteleri