Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Nashville Predators
Pátek 01.04.2016, 01:05 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:49 Nick BONINO - 5:2
     
    55:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po následném vhazování přichází rozhodující branka! Střelu od modré čáry před brankou chtěl poslat do branky Carl Hagelin, ale to se mu nepovedlo. Puk se dostal k pravé tyčce, kde se dokázal svým pokusem prosadit NICK BONINO! Asistence: Carl Hagelin, Ian Cole.
    38:24 Patric HÖRNQVIST - 4:2
     
    38:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ovšem i tato přesilovka končí gólovým úspěchem! Střela Trevora Daleyho z pravého kruhu byla před brankářem tečována PATRICEM HÖRNQVISTEM, jenž přidal další přesilovkou trefu. Asistence: Trevor Daley, Kris Letang.
    34:24 James NEAL - 3:2
     
    34:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po konci přesilovky to hostům ale vyšlo! Nejdříve JAMES NEAL z levé strany neuspěl. Následně ale dostal puk mezi kruhy, odkud se mu střelou o tyčku povedlo snížit! Asistence: Mattias Ekholm, Ryan Johansen.
    30:57 Kris LETANG - 3:1
     
    30:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Usadili a následně z toho byla třetí branka pro Pens! Chris Kunitz poslal puk z pravého kruhu na modrou čáru volnému KRISU LETANGOVI, který svou dělovkou dokázal překonat bezmocného brankáře! Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
    22:29 Phil KESSEL - 2:1
     
    22:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Následně se ale domácí již daří skórovat! Přihrávku na svou hokejku obdržel ze středního pásma PHIL KESSEL, kterému se střelou z pravého kruhu povedlo trefit levou šibenici! Asistence: Trevor Daley, Oskar Sundqvist.
    19:00 Ryan JOHANSEN - 1:1
     
    19:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Povedená akce na začátku poslední minuty znamená vyrovnání! James Neal našel přihrávkou zpoza branky volného RYANA JOHANSENA, kterému se povedlo střelou do odkryté branky překonat dezorientovaného brankáře! Asistence: James Neal, Filip Forsberg.
    03:06 Phil KESSEL - 1:0
     
    03:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu skvělá akce! Justin Schultz se zmocnil puku na modré čáře a nikoho před sebou neměl. Celou situaci vylepšil přihrávkou na levý kruh, odkud se PHILU KESSELOVI povedlo do odkryté branky skórovat! Asistence:Justin Schultz, Nick Bonino.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Kessel (Schultz, Bonino), 23. Kessel (Daley, Sundqvist), 31. Letang (Kunitz, Crosby), 39. Hörnqvist (Daley, Letang), 56. Bonino (Hagelin, Cole) – 19. Johansen (Neal, Forsberg), 35. Neal (Ekholm, Johansen)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Daley, Lovejoy, Pouliot, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Bennett, Cullen, Kühnhackl – Fehr, Sunqvist, Sheary.
    Nashville Predators: Rinne (32. Hutton) – Weber, Josi, Elliott, Jackman, Granberg, Ekholm – Neal, Johansen, Järnkrok – Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher, Salomäki – Watson, Sissons, Gaustad.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Grandt, Barton
    bahis siteleri