Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Nashville Predators
Pátek 01.04.2016, 01:05 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Peter Laviollete si ještě vyžádal coach challenge z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti. Sudí utkání ovšem branku uznal, a tak Preds přišli o timeout!
    55:49 Nick BONINO - 5:2
     
    55:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po následném vhazování přichází rozhodující branka! Střelu od modré čáry před brankou chtěl poslat do branky Carl Hagelin, ale to se mu nepovedlo. Puk se dostal k pravé tyčce, kde se dokázal svým pokusem prosadit NICK BONINO! Asistence: Carl Hagelin, Ian Cole.
     
    54:05
    K puku se dostal na levé straně Mike Fisher, kterému se svým pokusem povedlo trefit jen břevno domácí branky!
     
    49:47
    Sidney Crosby jde ale nyní také na trestnou lavici. Cartera Huttona podkopl nešťastně bruslí a za nedovolené bránění jde na trestnou lavici.
     
    49:35
    Sidney Crosby byl ale po buly seknut. Colton Sissons tak oslabuje svůj celek a míří na trestnou lavici.
     
    40:26
    Po této střele se ovšem lehce pošťuchovali Chris Kunitz s Callem Järnkrokem. Oba hráči za tuto akci dostávají tresty.
    38:24 Patric HÖRNQVIST - 4:2
     
    38:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ovšem i tato přesilovka končí gólovým úspěchem! Střela Trevora Daleyho z pravého kruhu byla před brankářem tečována PATRICEM HÖRNQVISTEM, jenž přidal další přesilovkou trefu. Asistence: Trevor Daley, Kris Letang.
     
    37:34
    Nebezpečně byl u mantinelu dohrán domácí Cole. Viktor Arvidsson za tento zákrok, který byl posouzen jako držení, inkasuje dvě minuty.
    34:24 James NEAL - 3:2
     
    34:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po konci přesilovky to hostům ale vyšlo! Nejdříve JAMES NEAL z levé strany neuspěl. Následně ale dostal puk mezi kruhy, odkud se mu střelou o tyčku povedlo snížit! Asistence: Mattias Ekholm, Ryan Johansen.
     
    32:17
    Po komerční přestávce uvidíme přesilovku. Conor Sheary za brankou finského brankáře podrazil jednoho z hostů, a tak jde na dvě minuty pykat.
    30:57 Kris LETANG - 3:1
     
    30:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Usadili a následně z toho byla třetí branka pro Pens! Chris Kunitz poslal puk z pravého kruhu na modrou čáru volnému KRISU LETANGOVI, který svou dělovkou dokázal překonat bezmocného brankáře! Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
     
    29:24
    Conor Sheary se následně proháčkoval mezi hráči, ale byl v tomto zajímavém snažení faulován. Dvě minuty inkasuje Petter Granberg.
     
    28:54
    Do první velké šance večera se prodral Sidney Crosby. Ten si najel před branku, ale bekhendem mezi betony nedokázal přidat třetí branku!
     
    28:07
    Do protiútoku dvou na jednoho se prodrali domácí. Oskar Sundqvist celou situaci zakončoval individuálně střelou z pravé strany. Skvěle ovšem zasáhl brankář Rinne!
    22:29 Phil KESSEL - 2:1
     
    22:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Následně se ale domácí již daří skórovat! Přihrávku na svou hokejku obdržel ze středního pásma PHIL KESSEL, kterému se střelou z pravého kruhu povedlo trefit levou šibenici! Asistence: Trevor Daley, Oskar Sundqvist.
    19:00 Ryan JOHANSEN - 1:1
     
    19:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Povedená akce na začátku poslední minuty znamená vyrovnání! James Neal našel přihrávkou zpoza branky volného RYANA JOHANSENA, kterému se povedlo střelou do odkryté branky překonat dezorientovaného brankáře! Asistence: James Neal, Filip Forsberg.
     
    16:10
    Domácí měli výhodu a dlouho svého soupeře tlačili. Na trestnou lavici jde Mattias Ekholm, který nedovoleně bránil Phila Kessela.
     
    10:07
    Do úniku se po levé straně dostal Calle Järnkrok, který svou akci zakončoval střelou k pravé tyčce. Marc-Andre Fleury proti jeho pokusu ovšem skvěle zakročil!
     
    06:25
    Je tu také první vyloučení v utkání. Na trestnou lavici míří domácí Carl Hagelin, který podrazil pronikajícího Mikea Ribeira.
     
    05:59
    Následně byl druhé brance blízko Patric Hörnqvist, kterému se ale z blízkosti nepovedlo překonat pozorného Pekku Rinneho!
    03:06 Phil KESSEL - 1:0
     
    03:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu skvělá akce! Justin Schultz se zmocnil puku na modré čáře a nikoho před sebou neměl. Celou situaci vylepšil přihrávkou na levý kruh, odkud se PHILU KESSELOVI povedlo do odkryté branky skórovat! Asistence:Justin Schultz, Nick Bonino.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Kessel (Schultz, Bonino), 23. Kessel (Daley, Sundqvist), 31. Letang (Kunitz, Crosby), 39. Hörnqvist (Daley, Letang), 56. Bonino (Hagelin, Cole) – 19. Johansen (Neal, Forsberg), 35. Neal (Ekholm, Johansen)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Daley, Lovejoy, Pouliot, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Bennett, Cullen, Kühnhackl – Fehr, Sunqvist, Sheary.
    Nashville Predators: Rinne (32. Hutton) – Weber, Josi, Elliott, Jackman, Granberg, Ekholm – Neal, Johansen, Järnkrok – Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher, Salomäki – Watson, Sissons, Gaustad.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Grandt, Barton
    bahis siteleri