Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
New Jersey Devils
Pátek 01.04.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Blake PIETILA - 3:2
     
    59:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Fanoušci už slavili vítězství, Ďáblové se však ještě prosazují! Devante Smith-Pelly z pravého křídla velice šikovně nahodil kotouč před branku, kde se k dorážce dostal BLAKE PIETILA. Regulérnost branky ještě potvrdil videorozhodčí. Útočník s číslem 56 na zádech se tak prosazuje poprvé v NHL! Bez asistence.
    57:52 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    57:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Velice důležitá branka pro Pantery byla opravdu parádně sehraná, lví podíl na tom má legendární útočník Jaromír Jágr! Ten totiž obral o kotouč Davida Warsofskyho a společně s ALEKSANDEREM BARKOVEM zamířil do přečíslení dva na jednoho. Nejprve naznačil střelu, poté si předal kotouč na bekhend a poslal ho před odkrytou branku právě finskému útočníkovi, který už měl lehkou úlohu! Parádní Jágrova práce. Asistence: Jaromír Jágr.
    43:13 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    43:13
    Florida právě vstřelila branku!
    A domácí tým se poprvé v dnešním utkání dostává do vedení! Konečně se mu podařilo zúročit velkou útočnou aktivitu gólem na 2:1. U levého mantinelu si kotouč po přistrčení od Jaromíra Jágra vzal na svou hokejku JONATHAN HUBERDEAU, který se propracoval do předbrankového prostoru a protlačil kotouč za Keitha Kinkaida! Asistence: Jaromír Jágr a Brian Campbell.
    27:57 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    27:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Z ní sice Panteři nic neměli, posléze však zaútočili znovu a už se jim podařilo vyrovnat na 1:1! Aaron Ekblad a Kyle Palmieri se srazili ve středním pásmu, díky čemuž se dotal kotouč k Shawnu Thorntonovi. Ten dobrou přihrávkou vyslal do šance JONATHANA HUBERDEAUA, který se přes obránce Johna Moorea protlačil do zakončení, na nějž byl Keith Kinkaid krátký! Panthers se tedy poprvé v dnešním utkání prosadili a na ledovou plochu od diváků přiletělo několik umělých krys. Asistence: Shawn Thornton a Aaron Ekblad.
    08:30 Mike SISLO - 0:1
     
    08:30
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se až po nějaké dobře ve své zkrácené přesilové hře dostalo do útočného pásma, ale byla z toho gólová akce, takže mu to určitě nemusí vadit! MIKE SISLO se dostal v předbrankovém prostoru k održenému kotouči díky dobré práci Kalinina, jenž zabránil Gudbransonovi v odpalu kotouče. Bez váhání vystřelil zápěstím a Montoya byl bez šance, 1:0 pro Devils! Adam Henrique si připsal druhou asistenci, což pro něj znamená 200. bod v NHL! Asistence: Devante Smith-Pelly a Adam Henrique.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 28. Huberdeau (Thornton, Ekblad), 44. Huberdeau (Jágr, Campbell), 58. Barkov (Jágr) – 9. Sislo (Smith-Pelly, Henrique), 60. Pietila


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Campbell "A", Kulikov, Kampfer, Gudbranson, Kindl – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen "A", Bjugstad, Smith – Purcell, Grimaldi, Hudler – Howden, MacKenzie "A", Thornton. Trenér: Gerard Gallant.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene "C", Larsson, Moore, Warsofsky, Helgeson, Severson – Blandisi, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Pietila, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Kennedy. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jackson, Kozari – Shewchyk, Gibbs

    Diváci: 15 803
    bahis siteleri