Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
New Jersey Devils
Pátek 01.04.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Blake PIETILA - 3:2
     
    59:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Fanoušci už slavili vítězství, Ďáblové se však ještě prosazují! Devante Smith-Pelly z pravého křídla velice šikovně nahodil kotouč před branku, kde se k dorážce dostal BLAKE PIETILA. Regulérnost branky ještě potvrdil videorozhodčí. Útočník s číslem 56 na zádech se tak prosazuje poprvé v NHL! Bez asistence.
     
    58:20
    Keith Kinkaid míří ze své branky, Ďáblové hrají přesilovku šest na čtyři!
     
    57:52
    A znovu tu máme vyloučení za naházení předmětů na ledovou plochu, domácí fanoušci jsou nepoučitelní! Ďábly čeká další přesilová hra.
    57:52 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    57:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Velice důležitá branka pro Pantery byla opravdu parádně sehraná, lví podíl na tom má legendární útočník Jaromír Jágr! Ten totiž obral o kotouč Davida Warsofskyho a společně s ALEKSANDEREM BARKOVEM zamířil do přečíslení dva na jednoho. Nejprve naznačil střelu, poté si předal kotouč na bekhend a poslal ho před odkrytou branku právě finskému útočníkovi, který už měl lehkou úlohu! Parádní Jágrova práce. Asistence: Jaromír Jágr.
     
    46:27
    Tlak New Jersey je opravdu mohutný a velice aktivní je Palmieri! Opět vyslal dvě nebezpečné střely, jenomže Al Montoya udržel Pantery ve vedení!
     
    44:49
    New Jersey bude hrát 24 sekund dlouhou přesilovku pět na tři, jelikož Steven Kampfer (FLA) se provinil podražením Sergeje Kalinina.
     
    43:13
    Pantery ale nyní čeká hra v oslabení. Fanoušci totiž i po této brance zaházeli led umělými krysami, za což nyní tým dostává dvě trestné minuty za zdržování hry. Trest odpyká Quinton Howden (FLA).
    43:13 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    43:13
    Florida právě vstřelila branku!
    A domácí tým se poprvé v dnešním utkání dostává do vedení! Konečně se mu podařilo zúročit velkou útočnou aktivitu gólem na 2:1. U levého mantinelu si kotouč po přistrčení od Jaromíra Jágra vzal na svou hokejku JONATHAN HUBERDEAU, který se propracoval do předbrankového prostoru a protlačil kotouč za Keitha Kinkaida! Asistence: Jaromír Jágr a Brian Campbell.
     
    40:30
    Kyle Palmieri byl faulován v šanci, Devils tedy čeká přesilová hra. Sekáním se provinil obránce Dmitrij Kulikov (FLA).
     
    39:58
    Zajímavý krok! Domácí to nyní zkusí bez brankáře se šesti hráči, jelikož mají buly v útočném pásmu.
     
    39:45
    A další velké šance přišly po obrovském tlaku elitní formace Panterů! Nejprve se okolo branky obtočil Jágr, bez úspěchu. Poté měl ještě větší šanci Aleksander Barkov, který si dokonce položil Keitha Kinkaida, ale z úhlu branku soupeře přestřelil!
     
    39:08
    Rocco Grimaldi dobře pronikal po levém křídle a nahodil kotouč před bránu, kde se k němu dostával Teddy Purcell. Na něj už zívala odkrytá klec, ale domácí útočník si nezpracoval touš ideálně!
     
    36:50
    Florida se dostala do přečíslení dva na jednoho! Odpovědnost na sebe vzal Derek MacKenzie, jeho střelu ale dokázal Keith Kinkaid vyrazit do bezpečí!
     
    31:50
    Velké nebezpečí před bránou Keitha Kinkaida! Český obránce Jakub Kindl se dostal k odraženému kotouči, ale trefil jen brankáře Devils! Tomu posléze spadla maska, a tak sudí pro jistotu přerušili hru.
     
    29:27
    Finský útočník Jussi Jokinen parádně nahrál na Reillyho Smithe, který se díky skvělé rychlosti dostal sám před Kinkaida, kde ho ovšem zradila střelecká přesnost!
     
    29:02
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Joseph Blandisi.
    27:57 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    27:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Z ní sice Panteři nic neměli, posléze však zaútočili znovu a už se jim podařilo vyrovnat na 1:1! Aaron Ekblad a Kyle Palmieri se srazili ve středním pásmu, díky čemuž se dotal kotouč k Shawnu Thorntonovi. Ten dobrou přihrávkou vyslal do šance JONATHANA HUBERDEAUA, který se přes obránce Johna Moorea protlačil do zakončení, na nějž byl Keith Kinkaid krátký! Panthers se tedy poprvé v dnešním utkání prosadili a na ledovou plochu od diváků přiletělo několik umělých krys. Asistence: Shawn Thornton a Aaron Ekblad.
     
    19:21
    Shawn Thornton nevěděl co s kotoučem, a tak podle rčení "když nevíš co, tak vystřel", vystřelil. Puk se od mantinelu odrazil k Howdenovi, jenž mezi kruhy našel dobře postaveného Dereka MacKenzieho, který naštěstí pro New Jersey zamířil pouze do Kinkaida!
     
    17:06
    Florida si zahraje další přesilovou hru. Damon Severson (NJD) se při obranné hře provinil hrou vysokou holí v obličeji Jokinena, dostává tedy dvě trestné minuty.
     
    15:46
    Finský šikula s ruskými kořeny Aleksander Barkov to udělal hodně šikovně, když mezi kruhy nahrál na Jonathana Huberdeaua, který v nadějné pozici ale zamířil jen do Keitha Kinkaida!
    08:30 Mike SISLO - 0:1
     
    08:30
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se až po nějaké dobře ve své zkrácené přesilové hře dostalo do útočného pásma, ale byla z toho gólová akce, takže mu to určitě nemusí vadit! MIKE SISLO se dostal v předbrankovém prostoru k održenému kotouči díky dobré práci Kalinina, jenž zabránil Gudbransonovi v odpalu kotouče. Bez váhání vystřelil zápěstím a Montoya byl bez šance, 1:0 pro Devils! Adam Henrique si připsal druhou asistenci, což pro něj znamená 200. bod v NHL! Asistence: Devante Smith-Pelly a Adam Henrique.
     
    06:50
    S vyloučeními se poměrně roztrhl pytel. Poměr sil na ledě se opět vyrovná, bude se nějakou dobu hrát čtyři na čtyři, jelikož se držením hole provinil Jiří Hudler (FLA).
     
    05:45
    Florida si zahraje 21 sekund v pěti proti třem! Stephen Gionta (NJD) se totiž provinil hákováním Barkova a usedá na trestnou lavici.
     
    04:06
    První přesilovou hru si zahrají i Panthers. Dvě minuty za hákování inkasuje švédský obránce Adam Larsson (NJD).
     
    01:53
    Obrovská šance Panterů v oslabení! Aleksander Barkov se dostal do samostatného úniku, nicméně jeho bekhendovou kličku skvěle betonem zastavil Kinkaid!
     
    00:42
    Brian Campbell (FLA) fauloval unikajícího Blandisiho do protiútoku a na světě je první přesilovka, kterou si zahrají Devils. Dvě minuty za nedovolené bránění.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 28. Huberdeau (Thornton, Ekblad), 44. Huberdeau (Jágr, Campbell), 58. Barkov (Jágr) – 9. Sislo (Smith-Pelly, Henrique), 60. Pietila


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Campbell "A", Kulikov, Kampfer, Gudbranson, Kindl – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen "A", Bjugstad, Smith – Purcell, Grimaldi, Hudler – Howden, MacKenzie "A", Thornton. Trenér: Gerard Gallant.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene "C", Larsson, Moore, Warsofsky, Helgeson, Severson – Blandisi, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Pietila, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Kennedy. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jackson, Kozari – Shewchyk, Gibbs

    Diváci: 15 803
    bahis siteleri