Bayern – Frankfurt 1:0 (kon.) | Hannover – Hamburg 0:3 (kon.) | Mohuč – Augsburg 4:2 (kon.)
Ingolstadt – Schalke 3:0 (kon.) | Darmstadt – Stuttgart 2:2 (kon.) | Dortmund – W. Brémy 3:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:2 (0:0)
Werder Brémy
Sobota 02.04.2016, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Adrián RAMOS - 3:2
     
    82
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Domácí příznivci mají opět důvod k radosti. Dortmund získal výhodu rohového kopu, k jehož rozehrávce se postavil Henrikh Mchitarjan. Ten svým povedeným centrem nalezl nabíhajícího ADRIÁNA RAMOSE, jenž svůj pokus hlavou umístil do levé části brány. Brankář Brém se na své obránce hodně zlobí, třetí inkasovaný gól už ale neodvrátí.
    77. Šindži KAGAWA - 2:2
     
    77
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Neuběhly ani tři minuty a je opět vyrovnáno! Před Marcelem Schmelzerem se uvolnil prostor na levém křídle, čehož hráč Dortmundu využil prudkou přízemní přihrávkou do pokutového území, v němž našel nabíhajícího ŠINDŽIHO KAGAWU, jenž bez přípravy dokázal prostřelit brankáře Wiedwalda.
    75. Zlatko JUNUZOVIĆ - 1:2
     
    75
    Werder právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí nepříznivý vývoj ve svůj prospěch a poprvé v utkání se ujímají vedení! Öztunali se pokusil prodrat do šestnáctky z pravé strany a přestože byl svým strážcem přibrzděn, dokázal z trávníku rychle vstát a poté přesně přihrát ZLATKU JUNUZOVIĆOVI, který se po převzetí míče věděl rady.
    69. Alejandro GÁLVEZ - 1:1
     
    69
    Werder právě vstřelil branku!
    Zhruba dvacet minut před koncem řádné hrací doby je v Signal Iduna parku vyrovnáno! Po dalším rohovém kopu došlo uvnitř pokutového území k souboji, po němž se balon odrazil na kopačku ALEJANDRA GÁLVEZE, který neváhal a vypálil křižnou ránu, míč se do sítě dostal s přispěním jednoho z obránců, který si jej nešťastným způsobem srazil do vlastní brány.
    53. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:0
     
    53
    Dortmund právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti příznivců domácího týmu se Dortmundští ujímají vedení! Mchiterjan vymyslel chytrou přihrávku pro PIERRE-EMERICKA AUBAMEYANGA, který obráncům hostujícího celku ukázal záda a uháněl vpřed. Počkal, až Wiedwald vyběhne ven z brány a pak ho překonal dokonalým lobem.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 53. Aubameyang (Mchitarjan), 77. Kagawa (Schmelzer), 82. Ramos (Mchitarjan) – 69. Gálvez, 75. Junuzović (Öztunali)

    Karty:   90+1. G. Castro (DOR) – 15. Santiago García (BRM), 50. S. Yatabaré (BRM), 53. Gálvez (BRM)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 13:6.
    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Ginter, S. Bender, Schmelzer (80. Ramos) – Mchitarjan, Weigl, G. Castro – Durm (74. Kagawa), Aubameyang, Reus (80. Pulisic).
    Náhradníci: Weidenfeller – Park, Leitner, Şahin, Pulisic, Ramos, Kagawa.

    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García (65. Öztunali), Sternberg – S. Yatabaré (86. Lorenzen), Fritz, Grillitsch, Junuzović – Ujah (86. Fröde).
    Náhradníci: Tremmel – Öztunali, Kleinheisler, Bartels, Lorenzen, Eggestein, Fröde.

    Rozhodčí: Welz – Foltyn, Schaal

    Diváci: 81359
    bahis siteleri