Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 02.04.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 T. J. OSHIE - 2:4
     
    59:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! T. J. OSHIE předvedl svou rychlost, přesprintoval obránce Johnsona, zabránil tak zakázanému uvolnění a doklepl puk do opuštěné branky. Asistence: Daniel Winnik, Jay Beagle.
    54:21 Gabriel LANDESKOG - 2:3
     
    54:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No vida, je tu drama! Domácí se vřítili do pásma, zpoza branky se puk vrátil před brankoviště, kde se nejlépe zorientoval GABRIEL LANDESKOG a dorazil puk za ležícího Holtbyho. Asistence: Carl Söderberg, Blake Comeau.
    39:19 Jarome IGINLA - 1:3
     
    39:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovku využívají i domácí a vrací se do hry. Po kombinaci přišla přihrávka k tyčce, kde stál nebráněný JAROME IGINLA, ten zblízka hravě překonal Holtbyho a připsal si tak dvacátý gól v této sezóně. Asistence: Gabriel Landeskog, Carl Söderberg.
    34:16 Jason CHIMERA - 0:3
     
    34:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Už je to o tři... Puk se dostal na pravou stranu, odkud od modré vypálil Rochards a JASON CHIMERA lehkou tečí usměrnil ránu za bezmocného Varlamova! Asistence: Mike Richards, John Carlson.
    32:57 Alexandr OVEČKIN - 0:2
     
    32:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a už vedou o dvě branky. Kombinace se přiblížila brankovišti, finální přihrávka mířila na ALEXANDRA OVEČKINA, který se zblízka nemýlil a poslal puk pod horní tyčku. Pro ruského střelce to byl 45. gól sezóny! Asistence: Marcus Johansson, Jevgenij Kuzněcov.
    28:50 Jay BEAGLE - 0:1
     
    28:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu první gól utkání. JAY BEAGLE obral za brankou Bigrase, a s pukem na holi bleskově zasunul puk za brankovou čáru! Varlamov se sice snažil o přemístění, u tyčky ale nechal malou mezírku. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 40. Iginla (Landeskog, Söderberg), 55. Landeskog (Söderberg, Comeau) – 29. Beagle, 33. Ovečkin (Johansson, Kuzněcov), 35. Chimera (Richards, Carlson), 60. Oshie (Winnik, Beagle)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Beauchemin, Bigras, Johnson, Barrie, Holden – Grigorenko, Duchene, Boedker – Landeskog (C), Söderberg, Comeau – Iginla, Mitchell, Matthias – McLeod, Agozzino, Martinsen. Trenér: Patrick Roy.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Carlson, Schmidt, Orlov, Orpik – Oshie, Johansson, Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Beagle, Chimera – Galijev, Richards, Winnik. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Watson, Walsh – Gibbons, Sharrers

    Diváci: 18 049
    bahis siteleri