Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 02.04.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 T. J. OSHIE - 2:4
     
    59:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! T. J. OSHIE předvedl svou rychlost, přesprintoval obránce Johnsona, zabránil tak zakázanému uvolnění a doklepl puk do opuštěné branky. Asistence: Daniel Winnik, Jay Beagle.
     
    57:42
    Varlamov je už na střídačce, začala power-play Colorada!
    54:21 Gabriel LANDESKOG - 2:3
     
    54:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No vida, je tu drama! Domácí se vřítili do pásma, zpoza branky se puk vrátil před brankoviště, kde se nejlépe zorientoval GABRIEL LANDESKOG a dorazil puk za ležícího Holtbyho. Asistence: Carl Söderberg, Blake Comeau.
     
    47:36
    Domácí jdou do čtyř, neboť Chris Bigras se na Oshiem dopustil vysoké hole a zamířil s dvěma minutami na trestnou lavici.
     
    45:46
    Tak tohle byla obrovská šance na navýšení náskoku. Hosté se dostali do brejku, Burakovsky přihrál na Kuzněcova, ten místo střely nabil do druhé vlny, ale Varlamov nyní předvedl skvělé vykrytí úhlu, takže na něj nevyzrál ani Williams.
    39:19 Jarome IGINLA - 1:3
     
    39:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovku využívají i domácí a vrací se do hry. Po kombinaci přišla přihrávka k tyčce, kde stál nebráněný JAROME IGINLA, ten zblízka hravě překonal Holtbyho a připsal si tak dvacátý gól v této sezóně. Asistence: Gabriel Landeskog, Carl Söderberg.
     
    38:59
    Přesilovka pro domácí tým, dvě minuty za hákování obdržel Matt Niskanen.
     
    34:42
    Domácí teď budou navíc hrát v oslabení, neboť Cody McLeod dostal dvouminutový trest za napadení.
    34:16 Jason CHIMERA - 0:3
     
    34:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Už je to o tři... Puk se dostal na pravou stranu, odkud od modré vypálil Rochards a JASON CHIMERA lehkou tečí usměrnil ránu za bezmocného Varlamova! Asistence: Mike Richards, John Carlson.
    32:57 Alexandr OVEČKIN - 0:2
     
    32:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a už vedou o dvě branky. Kombinace se přiblížila brankovišti, finální přihrávka mířila na ALEXANDRA OVEČKINA, který se zblízka nemýlil a poslal puk pod horní tyčku. Pro ruského střelce to byl 45. gól sezóny! Asistence: Marcus Johansson, Jevgenij Kuzněcov.
     
    32:21
    Dvě minuty za hákování dostal Blake Comeau.
    28:50 Jay BEAGLE - 0:1
     
    28:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu první gól utkání. JAY BEAGLE obral za brankou Bigrase, a s pukem na holi bleskově zasunul puk za brankovou čáru! Varlamov se sice snažil o přemístění, u tyčky ale nechal malou mezírku. Bez asistence.
     
    27:12
    Tak tohle byla ložená šance hostů. Ovečkin přistrčil puk na Johanssona, kterému stačilo trefit poloodkrytou branku, jenže Varlamov se stačil přemístit a střelu chytil!
     
    23:30
    Hosté dnes razítkují tyče jako na běžícím pásu. Ovečkin přihrál na Johanssona a ten švihem zacinkal na brankovou konstrukci.
     
    19:28
    Ještě jedno vyloučení, domácí si zahrají další přesilovou hru. Dvouminutový trest za vysokou hůl dostal Jay Beagle.
    16:12 Cink

     
    16:12
    Šance na obou stranách. Nejprve Barrie bekhendem mířil do horního růžku Holtbyho branky, aby pak sám marně stíhal Beagleho. Ten se před něj natlačil a následnou střelou rozezvučel tyčku za Varlamovem.
     
    15:17
    Domácí si zahrají přesilovku, dvě minuty za podražení dostal Justin Williams.
     
    05:41
    Colorado se dostalo do brejku tři na dva, Comeau přihrával doprava do volného prostoru, Holtby si ale se vzniklou situací dokázal na brankovišti poradit!
     
    00:45
    Málem to bylo 0:1, Ovečkin přihrál mezi kruhy na Johanssona a jeho rána z první zazvonila na Varlamovovu brankovou konstrukci!

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 40. Iginla (Landeskog, Söderberg), 55. Landeskog (Söderberg, Comeau) – 29. Beagle, 33. Ovečkin (Johansson, Kuzněcov), 35. Chimera (Richards, Carlson), 60. Oshie (Winnik, Beagle)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Beauchemin, Bigras, Johnson, Barrie, Holden – Grigorenko, Duchene, Boedker – Landeskog (C), Söderberg, Comeau – Iginla, Mitchell, Matthias – McLeod, Agozzino, Martinsen. Trenér: Patrick Roy.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Carlson, Schmidt, Orlov, Orpik – Oshie, Johansson, Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Beagle, Chimera – Galijev, Richards, Winnik. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Watson, Walsh – Gibbons, Sharrers

    Diváci: 18 049
    bahis siteleri