Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Calgary Flames
Neděle 03.04.2016, 04:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:35 Mikael BACKLUND - 0:5
     
    52:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND střílí parádní gól a také on v dnešním utkání zaznamenává druhou branku!! Jordan Eberle nedokázal proměnit svůj samostatný únik a na opačné straně mu vzápětí ukázal, jak se to dělá, Mikael Backlund, který předvedl krásný blafák a poté bekhendem vymetl z blízkosti levý horní roh brány. Bez asistence.
    47:21 Johnny GAUDREAU - 0:4
     
    47:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU nádherným způsobem využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání zvyšuje na 2:0!! Joe Colborne si na pravém křídle krásně vyměnil puk s Johnny Gaudreauem, který předvedl nádherný bekhendový blafák a poté puk zasunul za zmateného brankáře Cama Talbota, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Asistence: Joe Colborne, Sean Monahan.
    43:11 Johnny GAUDREAU - 0:3
     
    43:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU procedil puk do brány a Calgary Flames vede v Rexall Place nad Edmontonem již 3:0!! Micheal Ferland se dostal v blízkosti pravé tyče do slibné šance a jeho střela se od levého betonu Cama Talbota odrazila k Johnnymu Gaudreauovi, který sice na poprvé neuspěl, když orazítkoval vnější oblouk brány, na podruhé už ale kotouč za záda ležícího brankáře Oilers propasíroval. Asistence: Micheal Ferland, Sean Monahan.
    35:13 Joe COLBORNE - 0:2
     
    35:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOE COLBORNE se prosazuje v závěru druhé třetiny a posílá Calgary Flames do dvoubrankového vedení!! Mikael Backlund krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel před bránou najíždějícího Joea Colbornea, který do jeho pasu vložil hůl a puk usměrnil mezi betony bezmocného Cama Talbota. Asistence: Mikael Backlund, Jyrki Jokipakka.
    03:51 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    03:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND střílí gól a v oslabení posílá Calgary Flames do vedení!! Josh Jooris na pravém křídle vybojoval puk a poté ho před bránu předložil Mikaelovi Backlundovi, který pod pravým betonem Cama Talbota zamířil bekhendem ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Josh Jooris, Deryk Engelland.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Backlund (Jooris, Engelland), 36. Colborne (Backlund, Jokipakka), 44. Gaudreau (Ferland, Monahan), 48. Gaudreau (Colborne, Monahan), 53. Backlund


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Oesterle, Reinhart, Nurse, Pardy – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Jakupov – Korpikoski, Nugent-Hopkins (A), Pakarinen – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano (C), Engelland (A), Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), Shinkaruk – Bouma, Backlund, Colborne – Ferland, Bennett, Jooris – Bollig, Stajan, Grant. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Brad Meier, Jevgenij Romasko – Trent Knorr, Kiel Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri