Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
Calgary Flames
Neděle 03.04.2016, 04:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:18
    Jakub Nakládal (CGY) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:38 (06:47:51)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mikael Backlund (CGY) 2+1
    2. Joni Ortio (CGY) 28 zák., 0 gólů, 100,0%
    3. Johnny Gaudreau (CGY) 2+0

     
    Calgary Flames se stává vítězem souboje o Albertu poté, co v Rexall Place předvedlo soustředěný výkon, který byl ještě podpořen fantastickým výkonem brankáře Joniho Ortia, který vychytal shutout. Hosté vstupovali do třetí části utkání s dvoubrankovým náskokem, který ještě vylepšili třemi góly v řadě Johnny Gaudreau a Mikael Backlund. Oba dva střelci během jednoznačně se vyvíjejícího se utkání zaznamenali shodně dvě branky. Konečný výsledek. Edmonton Oilers 0 Calgary Flames 5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Do konce utkání zbývá odehrát 40 sekund a oba týmy už dohrávají zápas pouze z povinnosti. O osudu souboje o Albertu už je dávno rozhodnuto.
     
    58:36
    Joe Colborne:

    Joe Colborne na začátku druhé třetiny zvyšoval na 2:0 a ve své kariéře NHL zaznamenal jubilejní 100. kanadský bod, ke kterému v třetí části přidal další, když asistoval na čtvrtém gólu Flames, který vstřelil po krásné souhře Johnny Gaudreau.
     
    57:28
    Vypadá to vypadá, že už se v dnešním utkání žádné branky nedočkáme, ne že bychom jich ale viděli málo. Pro nezaujatého diváka je ovšem škoda, že má utkání tak jednoznačný průběh.
     
    56:05
    Hra byla přerušena a do konce utkání zbývají odehrát necelé čtyři minuty. Calgary Flames ve třetí třetině smetlo Edmonton třemi góly v řadě a Oilers prohrávají na svém ledě vysoko 5:0.
     
    55:38
    Brandon Bollig a Matt Hendricks si po udělení trestů v dnešním utkání už nezahrají a předčasně zamířili do útrob Rexall Place.
     
    54:17
    Matt Hendricks (EDM) dostal osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    54:17
    Brandon Bollig (CGY) dostal osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    54:07
    Jakub Nakládal se před boxem časoměřičů pustil do potyčky s jedním z hokejistů Edmontonu, rozhodčí hru ale nechali překvapivě plynout dál.
     
    53:36
    Ryan Nugent-Hopkins (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    52:35 Mikael BACKLUND - 0:5
     
    52:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND střílí parádní gól a také on v dnešním utkání zaznamenává druhou branku!! Jordan Eberle nedokázal proměnit svůj samostatný únik a na opačné straně mu vzápětí ukázal, jak se to dělá, Mikael Backlund, který předvedl krásný blafák a poté bekhendem vymetl z blízkosti levý horní roh brány. Bez asistence.
     
    51:33
    Calgary už dnes jeden gól v oslabení vstřelilo a Mark Giordano se pokusem od modré čáry pokusil přidat další, Cam Talbot ale jeho prudký pokus mířící k levé tyči vyrazil.
     
    50:57
    Taylor Hall se ocitl po krásné diagonální přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla v blízkosti levé tyče ve skvělé šanci a snažil se zamířit mezi betony Joniho Ortia, ten ale po několikáté v zápase předvedl výtečný zákrok a podržel svůj tým!
     
    50:46
    U levé tyče Calgary vznikl menší závar, hosté ale dokázali situaci přečkat a vyhodili puk do zóny Edmontonu Oilers.
     
    50:35
    Sam Bennett (CGY) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    49:52
    Další gól v síti Edmontonu znamená další nepříjemný úder už do tak pošramoceného sebevědomí domácích hokejistů, které je za současného stavu utkání na bodě mrazu.
    47:21 Johnny GAUDREAU - 0:4
     
    47:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU nádherným způsobem využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání zvyšuje na 2:0!! Joe Colborne si na pravém křídle krásně vyměnil puk s Johnny Gaudreauem, který předvedl nádherný bekhendový blafák a poté puk zasunul za zmateného brankáře Cama Talbota, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Asistence: Joe Colborne, Sean Monahan.
     
    47:00
    Calgary Flames má v dnešním utkání pátou přesilovou hru v řadě, zatím nevyužilo ani jednu a senzací je, že naopak udeřilo v oslabení.
     
    46:31
    Griffin Reinhart (EDM) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    45:59
    S každým inkasovaným gólem šlo sebevědomí Oilers rapidně dolů a Calgary má otěže utkání pevně ve svých rukou.
     
    45:00
    Edmonton byl v první třetině velmi nebezpečný, v té druhé ale jeho ofenzivní snažení trochu opadlo, no a v té třetí se zatím do žádné slibné šance nedostal.
    43:11 Johnny GAUDREAU - 0:3
     
    43:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU procedil puk do brány a Calgary Flames vede v Rexall Place nad Edmontonem již 3:0!! Micheal Ferland se dostal v blízkosti pravé tyče do slibné šance a jeho střela se od levého betonu Cama Talbota odrazila k Johnnymu Gaudreauovi, který sice na poprvé neuspěl, když orazítkoval vnější oblouk brány, na podruhé už ale kotouč za záda ležícího brankáře Oilers propasíroval. Asistence: Micheal Ferland, Sean Monahan.
     
    42:55
    Edmonton se několikrát vydal po pravém křídle do útoku, jenže se mu nedaří zamířit mezi tři tyče a ohrozit bránu Joniho Ortia.
     
    41:28
    Velkou zásluhu na vedení Calgary má brankář Joni Ortio, který během dosavadního průběhu utkání předvedl přesně 20 zákroků.
     
    40:06
    V Rexall Place začala závěrečná část utkání mezi Edmontonem a Calgary, do které svěřenci hlavního trenéra Boba Hartleyho vstupují s dvoubrankovým vedením 2:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:00.
    Souboj o Albertu vyznívá po dvou třetinách lépe pro Calgary!

     
    Calgary si ve druhé třetině zahrálo tři přesilové hry v řadě, ani během jedné z nich se ale prosadit nedokázalo a Edmonton za to mohl hostující hokejisty potrestat, jenže Flames podržel několikrát skvěle chytající Joni Ortio. Prostřední část utkání spěla ke svému konci a vypadalo to, že žádný gól nenabídne, necelých pět minut před zazněním druhé sirény ale zdvojnásobil vedení Calgary Joe Colborne. Skóre po 40 minutách. Edmonton Oilers 0 Calgary Flames 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:12
    Je tomu skutečně tak. Matt Hendricks je zpět na ledě a Calgary vede necelou minutu před koncem druhé třetiny 2:0.
     
    38:44
    Edmonton odpálil puk za bránu Joniho Ortia a vypadá to, že ani čtvrtá přesilová hra Calgary v řade nebude využita.
     
    37:36
    Mark Giordano vypálil z vrcholu mezikruží, jeho následná střela po ledě se ale od brusle Darnella Nurse odrazila mimo.
     
    36:55
    Matt Hendricks (EDM) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    36:48
    Patrick Maroon se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže Joni Ortio proti němu dobře vyjel z brány a jeho následnou střelu ukryl po skvělém semaforu v lapačce!
    35:13 Joe COLBORNE - 0:2
     
    35:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOE COLBORNE se prosazuje v závěru druhé třetiny a posílá Calgary Flames do dvoubrankového vedení!! Mikael Backlund krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel před bránou najíždějícího Joea Colbornea, který do jeho pasu vložil hůl a puk usměrnil mezi betony bezmocného Cama Talbota. Asistence: Mikael Backlund, Jyrki Jokipakka.
     
    35:00
    Do konce prostřední části utkání zbývá odehrát přesně pět minut a zatím marně čekáme na druhý gól.
    Trojnásobný vítěz Stanley Cupu Craig Muni byl během úvodního ceremoniálu oceněn za své služby Edmontonu.

     
    33:44
    Connor McDavid mohl potrestat Calgary za nevyužití přesilové hry, když z levého kruhu pro vhazování dobře mířil do horní části brány, jeho následný pokus se ale od tyče odrazil zpět do hry!
     
    33:02
    Hosté vzápětí zkusili vypálit na pravém křídle od modré čáry, jejich následná tvrdá rána ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    32:14
    Johnny Gaudreau se dostal v blízkosti modré čáry na pravém křídle k puku a nahodil ho na bránu, jeho následné nahození ale bylo zablokováno.
     
    31:26
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    30:50
    Ryan Nugent-Hopkins nebezpečně vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a na vzdálenější levé tyči mohl puk do odkryté části brány dorážet po zákroku Joniho Ortia obránce Adam Pardy, jeho následný pokus ale skvěle zablokoval Mikael Granlund!
     
    29:13
    TJ Brodie na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu Edmontonu a Cam Talbot jeho nahození ukryl v lapačce. Přál bych Vám poté vidět výraz ve tváři TJ Brodieho, který jako by říkal: "Achjo".
     
    28:12
    Joni Ortio ukryl nahození Edmontonu od modré čáry v lapačce a po nevyužité přesilové hře Calgary Flames přichází na řadu krátká reklamní přestávka, po které bude utkání pokračovat za stavu 1:0 pro hosty.
     
    27:44
    Calgary se usadilo na několik sekund v útočném pásmu, jenže vzápětí jeho akci zastavila nepřesná přihrávka, po které Oilers vyhodili puk až k bráně Joniho Ortia.
     
    26:02
    Mark Giordano v úvodu přesilové hry tvrdé vypálil na pravém křídle z úhlu, jeho střela ale byla před Camem Talbotem sražena mimo.
     
    25:46
    Hráčka lavice Edmontonu Oilers dostala menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    25:12
    Jyrki Jokipakka se dostal v blízkosti modré čáry na levém křídle k puku a z otočky ho nahodil na bránu, kde ho jeden z jeho spoluhráčů dobře tečoval, kotouč se ale od jeho hole odrazil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    24:08
    Mark Giordano si najel na zpětnou přihrávku svého spoluhráče a krátce za modrou čárou napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Cam Talbot se za ní jen ohlédl.
     
    23:18
    Edmonton Oilers se sice snaží útočit, a to zejména po levém křídle, jenže Calgary Flames dobře brání a Joni Ortio je již několik minut bez zákroku, stejně jako na opačné straně Cam Talbot.
     
    22:39
    Calgary se v úvodu prostřední části utkán snaží být směrem vpřed aktivní, aby domácí hokejisty nepustili do nějakého souvislého tlaku jako tomu bylo v první třetině.
     
    21:45
    Během úvodní části utkání se potvrdilo, že Edmonton má velice silný útok, co mu ale dělá starosti, tak to je defenziva.
     
    20:53
    Joe Colborne se snažil dostat mezi kruhy pro vhazování k dorážce po zablokované střele TJ Brodieho od modré čáry, mezi tři tyče ale vzápětí zamířit nedokázal.
     
    20:06
    V Rexall Place právě začala druhá třetina utkání mezi Edmontonem a Calgary, do které domácí hokejisté vstupují s jednobrankovým mankem poté, co se v úvodu utkání prosadil v oslabení Mikael Backlund.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:07.

     
    Edmonton byl během první části výrazně lepší a vytvořil si několik šancí. Tlak domácích hokejistů byl v úvodu utkání umocněn přesilovou hrou, během ní se ale paradoxně Oilers k ničemu nedostali a navíc inkasovali, když se v oslabení postaral o doposud jediný gól utkání Mikael Backlund. Flames v závěru úvodní části využili druhou přesilovou hru, když se střelou od modré čáry prosadil Dougie Hamilton, jeho gól ale nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře v podání Joea Colbornea správně uznán. Skóre po první třetině. Edmonton Oilers 0 Calgary Flames 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Nail Jakupov naskočil zpět na led a Edmonton po přečkání druhé přesilové hry Calgary hraje v plném počtu.
     
    19:00
    Do konce zajímavé první třetiny zbývá odehrát jedna minuta a na druhý gól si zřejmě budeme muset několik minut počkat, protože v úvodní části už s největší pravděpodobností nepadne.
     
    18:24
    Dougie Hamilton tvrdě vypálil do modré čáry a jeho následná střela zapadla přesně k levé tyči. Cam Talbot nic neviděl a navíc byl atakován Joem Colbornem. Hlavní trenér Oilers Todd McLellan si vzal správně Coach Challenge, po které gól Calgary nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře uznán!
     
    17:53
    Dougie Hamilton nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus se zřejmě od bližší pravé tyče odrazil zpět do hry! Obránce Calgary v přesilové hře dobře mířil do pravého horního rohu brány, Cama Talbota ale zachránila tyč.
     
    17:35
    Nail Jakupov (EDM) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    17:21
    Cam Talbot se vydal za bránu, aby zastavil nahození Flames, jenže zůstal na půl cesty poté, co se puk od mantinelu za jeho svatyní nečekaně a nebezpečně odrazil do pravého kruhu pro vhazování. Calgary se vzápětí ke střele ale nedostalo.
     
    16:03
    Mark Giordano zkusil před pár sekundami tvrdě vypálit od modré čáry a jeho střela s příklepem mířila k levé tyči, jenže Cam Talbot si s ní hravě poradil a pravým betonem ji vyrazil mimo.
     
    15:47
    Connor McDavid v závěru dlouhého zámku z pravého křídla a ostrého úhlu posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, jenže na vzdálenější levé tyči nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by puk mohl usměrnit do sítě.
     
    Rozhodčí od sebe oba kohouty roztrhly a vypadá to, že po reklamní přestávce se bude pokračovat ve hře 5 na 5.
     
    14:43
    Před bránou Cama Talbota se strhla menší potyčka a během další krátké reklamní přestávky se dozvíme, zda se bude vylučovat.
     
    14:30
    Jyrki Jokipakka se v blízkosti levé tyče dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale zablokoval dobře postavený Mark Fayne a brankář Cam Talbot zasahovat nemusel.
     
    13:40
    Mikael Backlund skóroval po necelých čtyřech minutách v oslabení a Calgary před blížícím se závěrem první třetiny vede na ledě Edmontonu stále těsně 1:0, Oilers jsou přitom jasně lepším týmem.
     
    13:19
    Cam Talbot ukryl nahození Flames ze středního pásma po rychlém zakleknutí ve svém náručí, ze které puk rychle vytřepal, aby mohl rozehrát.
     
    12:49
    Tempo zápasu během posledních sekund trochu opadlo a ani jeden z týmů se nemůže dostat do žádné brankové příležitosti.
     
    11:14
    Edmonton z levého kruhu pro vhazování prověřil pozornost Joniho Ortia střelou mířící do horní poloviny brány, brankář Flames byl ale připraven a po jeho zákroku přichází na řadu první krátká reklamní přestávka.
     
    10:21
    Connor McDavid na pravém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu Calgary a Joni Ortio ho vzápětí levým betonem v pohodě vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    09:27
    Pokud pomineme přesilovou hru Oilers, během které domácí inkasovali doposud jediný gól utkání, tak jsou svěřenci trenéra Todda McLellana mnohem lepší.
     
    08:32
    Oilers z pravého křídla nahodili puk před bránu a jeden z domácích hokejistů mohl na vzdálenější levé tyči uklízet kotouč do odkryté části brány, jenže ho promáchl.
     
    07:34
    Andrej Sekera tvrdě vypálil na levém křídle v blízkosti trestné lavice od modré čáry ke tvrdé střele, ta ale byla nepřesná a zamířila vedle bližší levé tyče.
     
    06:45
    Edmonton vycítil, že musí zabrat, a po inkasované brance okamžitě výrazně zvýšil obrátky.
     
    05:20
    Vyloučený TJ Brodie zpět na ledě a Calgary může být naprosto spokojené, nejen že úvodní oslabení v utkání přečkalo bez úhony, navíc se mu ale podařilo zásluhou Mikaela Backlunda skórovat.
     
    05:00
    Calgary předvedlo velice agresivní hru v oslabení, během níž se Oilers k ničemu nedostali a navíc inkasovali.
    03:51 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    03:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND střílí gól a v oslabení posílá Calgary Flames do vedení!! Josh Jooris na pravém křídle vybojoval puk a poté ho před bránu předložil Mikaelovi Backlundovi, který pod pravým betonem Cama Talbota zamířil bekhendem ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Josh Jooris, Deryk Engelland.
     
    03:36
    Mark Giordano mohl vstřelit gól v oslabení, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do hrudi brankáře Cama Talbota, který si připsal první úspěšný zákrok.
     
    03:19
    TJ Brodie (CGY) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    03:19
    Jordan Eberle ze střídačky naskočil na led a okamžitě se dostal do šance, když si z levého křídla sjel před bránu a byl faulován.
     
    02:29
    Anton Lander si sjel do levého kruhu pro vhazování a po zpětné bekhendové přihrávce svého spoluhráče napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Joni Ortio vytáhl skvělý semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    02:05
    Edmonton Oilers vstoupil do domácího utkání v Rexall Place lépe a od úvodních minut je nebezpečnějším týmem. Jordan Eberle prožil skvělé střídání, během něhož se ocitl ve dvou šancích.
     
    01:22
    Jordan Eberle vzápětí spěchal za prudkým pukem a málem se řítil sám na bránu, brankář Joni Ortio ale situaci skvěle vyhodnotil a po dlouhém výjezdu ze své brány puk holí dopravil do bezpečí.
     
    00:35
    Hokejisté Edmontonu se vydali na pravém křídle do nebezpečného útoku a Jordan Eberle od mantinelu napřáhl k prudké střele, kterou Joni Ortio maskou vyrazil mimo a vzápětí rychle zatřásl hlavou, zda mu drží na hlavě!
     
    00:04
    Utkání mezi Edmontonem a Calgary začalo s větším zpožděním než je obvyklé, protože před zahájením zápasu se v Rexall Place představili děti organizace Connora McDavida, který není platný jen na ledové ploše.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Oilers se zdraví se svými fanoušky během cesty na led.

     
    Úvodní sestavy:

    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Oesterle, Reinhart, Nurse, Pardy – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Jakupov – Korpikoski, Nugent-Hopkins (A), Pakarinen – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano (C), Engelland (A), Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), Shinkaruk – Bouma, Backlund, Colborne – Ferland, Bennett, Jooris – Bollig, Stajan, Grant. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Brad Meier, Jevgenij Romasko – Trent Knorr, Kiel Murchison.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Sekera (EDM) 6+24, +/- -15
    Jakub Nakládal (CGY) 2+2, +/- -7
     
    Vzájemné zápasy:

    17.01.16 Edmonton Oilers – Calgary Flames 2:1
    28.12.15 Calgary Flames – Edmonton Oilers 5:3
    01.11.15 Edmonton Oilers – Calgary Flames 4:5
    18.10.15 Calgary Flames – Edmonton Oilers 2:5
     
    Calgary Flames:

    Calgary vyhrálo během posledních šesti utkání pouze jeden zápas a po prohrách proti Anaheimu Ducks a Los Angeles Kings uprostřed týdne na ledě Edmontonu uzavře venkovní trip. Český útočník Michael Frolík je mimo hru a jeho návrat se očekává v pátek v noci, kdy Flames změří síly znovu s Los Angeles Kings, tentokrát ovšem na svém ledě. Brankář Joni Ortio v posledním utkání proti Kings předvedl 26 zákroků a proti Oilers by v bráně neměl chybět.
    Pohled do Rexall Place, kde již probíhá rozbruslení obou týmů.

     
    Edmonton Oilers:

    Edmonton Oilers se bude muset obejít proti Calgary Flames bez trojice zraněných hráčů – mimo hru jsou Ryan Nugent-Hopkins, Eric Gryba (koleno) a Benoit Pouliot (rameno). První dva jmenovaní hráči by se do sestavy Oilers měli vrátit v posledním domácím utkání, ve kterém Edmonton vyzve v kanadském souboji Vancouver Canucks. Velkou pozornost poutá mladík Connor McDavid, který se stal nejlepším nováčkem měsíce března, během něhož zaznamenal 16 kanadských bodů za 5 gólů a 11 asistencí, které si připsal během 15 zápasů. Bilance Connora McDavida by byla celkově ještě mnohem lepší, kdyby 37 utkání nemusel vynechat kvůli zranění, přesto je jedním z adeptů na Calder Trophy pro nejlepšího nováčka NHL.
     
    Edmonton a Calgary se v základní části NHL střetly čtyřikrát a oba dva týmy zaznamenaly dvě vítězství. Nejproduktivnějším hráčem v součtu všech letošních vzájemných duelů je Taylor Hall, který vstřelil dva góly a zaznamenal šest asistencí. Brankář Cam Talbot proti Flames odchytal tři utkání a ze dvou odešel jako vítěz. Brankář Oilers 17. ledna předvedl proti Calgary 31 zákroků a jeho tým po samostatných nájezdech zvítězil 2:1. Vítězné góly na straně Calgary zaznamenali Johnny Gaudreau a Michael Frolík. Jak dopadne páté klání mezi oběma týmy se dozvíme po skončení utkání, kterým Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Backlund (Jooris, Engelland), 36. Colborne (Backlund, Jokipakka), 44. Gaudreau (Ferland, Monahan), 48. Gaudreau (Colborne, Monahan), 53. Backlund


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Oesterle, Reinhart, Nurse, Pardy – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Jakupov – Korpikoski, Nugent-Hopkins (A), Pakarinen – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano (C), Engelland (A), Jokipakka, Nakládal – Gaudreau, Monahan (A), Shinkaruk – Bouma, Backlund, Colborne – Ferland, Bennett, Jooris – Bollig, Stajan, Grant. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Brad Meier, Jevgenij Romasko – Trent Knorr, Kiel Murchison

    Diváci: 16839
    bahis siteleri