Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 03.04.2016, 23:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Eric FEHR - 6:2
     
    58:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté ještě zkusili hru bez brankáře, to se jim ale nevydařilo! Jakub Voráček ztratil puk v útočném pásmu a domácí hráči se jako vlčáci vyřítili vstříc prázdné brance. Matt Cullen přenechal puk ERICU FEHROVI, který snadno docílil své druhé branky v zápase. Asistence: Matt Cullen.
     
    57:53
    V samotném závěru třetí třetiny si hosté ještě zahrají přesilovou hru, za hákování je vyloučen Nick Bonino.
     
    56:13
    Flyers sice dostali puk do branky, gól ale není uznán kvůli hře vysokou holí. Po Manningově střele se kotouč odrazil do vzduchu a Wayne Simmonds jej hodně vysoko srazil směrem na branku. Kus černé gumy nejdříve skončil na síťce branky, poté ale poskočil na Murrayho záda a následně do branky. Rozhodčí jasným gestem ale branku správně neuznal!
     
    53:43
    Phil Kessel nabil mezi kruhy Chrisi Kunitzovi, jehož rychlou střelu zastavil Mason betonem a hosté se následně osvobodili!
     
    53:18
    Pittsburgh si zahraje přesilovou hru, za držení protihráče míří na trestnou lavici obránce Shayne Gostisbehere.
     
    52:13
    Steve Mason si nyní nadělal sám problémy nepřesnou rozehrávkou! Nejdříve musel likvidovat rychlou střelu Hagelina, poté Bonino připravil výbornou pozici pro Kessela, který z mezikruží nastřelil jen Masona!
    Eric FEHR - 5:2
     
    49:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! Tom Kühnhackl tvrdě narazil na mantinel MacDonalda, rozhodčí ale nechali hru plynout a Matt Cullen pak po krásné otočce našel před brankou v situaci dva na jednoho ERICA FEHRA, který měl před sebou z poloviny odkrytou branku! Asistence: Matt Cullen a Tom Kühnhackl.
     
    48:41
    Na druhé straně mohl vrátit tříbrankový náskok na domácí stranu Nick Bonino, který zakončoval po Kesselově přihrávce jen do Masona!
    Jakub VORÁČEK - 4:2
     
    48:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté ještě vykřesávají naději! Po tlaku v útočném pásmu se ke střele od modré čáry dostal Shayne Gostisbehere, před Murraym bylo hodně rušno a JAKUB VORÁČEK nakonec dokázal šikovnou tečí poslat puk do branky! Asistence: Shayne Gostisbehere a Sean Couturier.
    Carl HAGELIN - 4:1
     
    44:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nádherná branka! Domácí se znovu usadili v útočném pásmu, k puku se dostal na modré čáře Kris Letang, který nahodil puk na branku, Nick Bonino jej lehce tečoval a CARL HAGELIN následně v pádu usměrnil puk do odkryté branky! Asistence: Nick Bonino a Kris Letang.
     
    41:34
    Po Fehrově střele byl Steve Mason natolik dezorientován, že si málem do vlastní branky srazil přihrávku od Toma Kühnhackla!
    Wayne SIMMONDS - 3:1
     
    39:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostům se konečně podařilo najít recept na Murrayho a snižují zpátky na rozdíl dvou branek! Po rychlém útoku zatáhl puk do útočného pásma Claude Giroux, přenechal jej WAYNU SIMMONDSOVI, který po rychlé stahovačce vystřelil z pravého kruhu přesně pod horní tyčku! Asistence: Claude Giroux a Andrew MacDonald.
     
    38:44
    Matt Murray musel vytáhnout zřejmě nejlepší zákrok večera! Brayden Schenn se dostal k dorážce své vlastní střely a zakončoval téměř do prázdné branky, Murray ale vytáhl svůj pravý beton a zastavil jeho střelu!
     
    33:17
    Kunitz s Crosbym se řítili osamoceni na Masona, Crosby po přihrávce od svého parťáka ale minul z poloviny odkrytou branku!
    Patric HÖRRNQVIST - 3:0
     
    30:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Po tlaku elitní útočné formace to už vypadalo, že se hosté osvobodí. Vyhození ale ještě zachytil PATRIC HÖRNQVIST, který chtěl následně před brankou najít volného Crosbyho, puk se mu ale vrátil na hůl, a tak jej švédský útočník napálil bez váhání do šibenice! Bez asistence.
     
    28:40
    Po rychlém brejku Penguins se k zajímavé střele ze vzduchu dostal Phil Kessel, rychlým sklepnutím puku nastřelil jen překvapeného Masona!
     
    27:51
    Jakub Voráček se řítil sám na branku, zvolil netradiční otočku kolem protihráče a potom jen nahrnul kotouč na připraveného Murrayho!
    Beau BENNETT - 2:0
     
    16:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A domácí přidávají velmi rychle druhou branku! Justin Schultz dlouhou přihrávkou rozjel přečíslení dva na jednoho, které skvěle vyřešil rychlý bruslař Conor Sheary, jenž naservíroval puk před prázdnou branku pro BEAUA BENNETTA, jenž překonal Masona podruhé během krátké chvíle! Asistence: Conor Sheary a Justin Schultz.
    Sidney CROSBY - 1:0
     
    15:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají! Tučňáci rozjeli smrtelnou kombinaci s dobrým pohybem, Steve Mason sice ještě dokázal zastavit střelu Phila Kessela z levého kruhu, na následnou dorážku SIDNEYHO CROSBYHO z hranice brankoviště už ale neměl nárok! Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
     
    15:03
    Pittsburgh si zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase, za hákování je vyloučen Wayne Simmonds.
     
    04:00
    Po ráně Matta Reada se k dorážce cpal Pierre-Édouard Bellemare, Murrayho beton ale nepřetlačil!
     
    02:21
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Ian Cole.
     
    00:22
    Penguins začali hodně aktivně! Mason si nejdříve poradil se střelou Chrise Kunitze, poté se ale v obrovské šanci objevil Patric Hörnqvist, který zcela osamocen v předbrankovém prostoru nastřelil jen Masonův beton!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. Crosby (Kessel, Letang), 17. Bennett (Sheary, Schultz), 31. Hörnqvist, 45. Hagelin (Bonino, Letang), 50. Fehr (Cullen, Kühnhackl), 59. Fehr (Cullen) – 40. Simmonds (Giroux, MacDonald), 49. Voráček (Gostisbehere, Couturier)


    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Daley, Letang, Cole, Schultz, Dumoulin, Lovejoy – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Cullen, Bennett – Sheary, Sundqvist, Fehr. Trenér: Mike Sullivan.
    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit, Manning, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds – Raffl, Couturier, Voráček (C) – Read, Cousins, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White. Trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: St. Pierre, Joannette – Nansen, Grandt

    Diváci: 18673
    bahis siteleri