Ostrava – Plzeň 3:3 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:1 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 03.04.2016, 15:00 • Městský (atletický) stadion, Třinec • Juniorská liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Žyla nastřelil Vaňka a ruku reklamoval marně. Na opačné straně měl rozhodnutí na noze Kadula, ale Rohel jeho střelu k tyči vyrazil do strany!
     
    87
    Řezáč zakončoval po rohovém kopu nad branku. Dynamo ještě střídá, Kryštof Kadlec nahrazuje na hrací ploše Lukáše Bálka.
     
    78
    Ještě v téže minutě trenér Papuga Jiřího Pilcha ze hry stahuje. Místo něj nastupuje na trávník Marcin Žyla.
     
    78
    Třinec se po nákopu Lance neprosadil, Jiří Pilch (TRI) potom na půlce hřiště přejel Hrachovce a obdržel žlutou kartu.
     
    77
    Melecký pronikl přes Kadulu a záhy byl faulován. Třinečtí střídají Davida Martynka za Jana Lasotu a budou rozehrávat standardní situaci.
     
    74
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Za další čtyři minuty už České Budějovice vyrovnávají a jsou nyní jasně na koni! Po souboji na polovině hřiště dostalo Dynamo výhodu, kapitán JINDŘICH KADULA, se zbavil Lance a zakončil k levé tyči – 2:2!
     
    72
    Třinec je teď trochu dole, naopak budějovický trenér své svěřence výrazně povzbuzuje. Michal Řezáč (CEB) obdržel žlutou kartu za protesty proti rozhodčímu.
     
    70
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Balon si na penaltový puntík postavil stoper LUKÁŠ HAVEL a trefil se přesně k pravé tyči! České Budějovice cítí šanci – 2:1!
     
    69
    Pilch ve vápně povalil Hrachovce a České Budějovice budou rozehrávat pokutový kop! Za řeči ještě obdržel žlutou kartu Peter Kučera.
     
    68
    Jihočeši se prezentovali velmi nepřesnou střelou a Třinec podruhé střídá. Marcel Stříž je stažen ze hřiště a nastupuje Lukáš Kantor.
     
    67
    Dynamu se ve druhé půli nedá upřít snaha o vyrovnání, ale velké šance nepřicházejí. Pavol Zimka (TRI) zakopl balon po odpískání a vidí žlutou kartu.
     
    59
    Hrachovec se prodral po pravé straně a už byl přímo před Rohelem! Místo přihrávky pod sebe ale z bezprostřední blízkosti nastřelil třineckého gólmana.
     
    58
    První střídání, a to hned na obou stranách. Trenér Papuga stáhl Martina Plevu a nahradil ho Jakubem Puczokem. Hosté vystřídali Petra Paseckého za Patrika Švantnera.
     
    31
    Další žlutá karta pro hosty. Pilch si hodil míč okolo Martina Tušera (CEB), jenž na dynamické zrychlení třineckého leváka zareagoval pouze nedovoleným zákrokem.
     
    30
    Zimka byl při zakládání protiútoku na polovině hřiště faulován Havlem. Lukáš Bálek (CEB) nesportovně zakopl balon a obdržel žlutou kartu.
     
    27
    A mohli jsme vidět další gól! Zimka obešel na pravé straně Havla a mířil mezi Coufalovy nohy. Budějovický brankář zasáhl a poradil si také s následným centrem.
     
    23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Coufal nezvládl ani Meleckého centr a Třinec vede zcela zadarmo už o dvě branky! Gólman Dynama vyrazil míč jen na nepokrytého Plevu, s jehož zakončením si ještě poradil, ale na dorážku PAVOLA ZIMKY už neměl nárok – 2:0!
     
    19
    Střelec jediné branky Martin Pleva (TRI) na polovině hřiště dvakrát zbytečně fauloval Řezáče. Podruhé už to bylo za žlutou kartu.
     
    18
    Brankář Coufal byl na centr Martynka opět krátký a Kučera se protlačil k hlavičce. Takřka z brankové čáry odkopával balon Janoch!
     
    15
    Vaněk zastavil Samiecovu přihrávku na Martynka hlavou a založil rychlý protiútok. Pasecký unikl po pravém křídle a přihrál před branku Kadulovi, který se ve stoprocentní šanci ukopl!
     
    12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se dostávají díky chybě hostující defenzivy do vedení! Coufal si zavolal na své spoluhráče, ale balon podběhl. Kučera pak sklepl míč na MARTINA PLEVU, který v prvním utkání za Třinec zaznamenal první branku – 1:0!
     
    8
    Zimka na pravé straně získal balon, ale k centru se neprotlačil. Na opačné straně pronikl do šestnáctky Bálek a Hrachovcovo zakončení domácí obránci s obrovským štěstím odvrátili na roh!
     
    3
    Kadula se zbavil obránce a přihrál mezi stopery Hrachovcovi. Toho zezadu postrčil Radovan Melecký (TRI) a brzy uviděl žlutou kartu.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 12. Pleva, 23. Zimka – 70. Havel (pen.), 74. Kadula

    Karty:   3. Melecký (TRI), 19. Pleva (TRI), 67. Zimka (TRI), 69. Kučera (TRI), 78. Pilch (TRI) – 30. Bálek (CEB), 31. Tušer (CEB), 72. Řezáč (CEB)


    FK Třinec: Rohel – Stříž (68. Kantor), Lanc, Kučera (C), Melecký – Martynek (77. Lasota), Samiec, Foitzik, Pilch (78. Žyla) – Pleva (58. Puczok), Zimka. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Žyla, Puczok, Kantor, Lasota.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Vít, Tušer, Havel, Vaněk – Hrachovec, Řezáč, Janoch, Bálek (87. Kadlec) – Kadula (C) – Pasecký (58. Švantner). Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Luksch – Křiváček, Švantner, Jenne, Kadlec.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Lukáš Škrobák, Jiří Kozubík

    Diváci: 100
    bahis siteleri