Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
ZSC Lions
Sobota 09.04.2016, 15:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    59:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Český celek v závěru zápasu potvrzuje své vítězství střelou do opuštěné klece, kterou JAN HLADONÍK trefil z poloviny hřiště. Asistence: Jakub Michálek.
     
    43:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je dvoubrankový! Peterek nalezl rozjetého TOMÁŠE VOCHOZKU a ten prostřelil Johnsona. Asistence: Jonáš Peterek a Jakub Michálek.
     
    22:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se znovu dostávají do vedení MICHAL KVASNICA se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru a přesnou střelou využil přesilovou hru svého týmu. Asistence: Jan Hladoník a Jan Kalus.
     
    11:51
    Lions právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Kotouč nahozený od modré čáry dorazil do sítě GIANLUCA BURGER. Asistence: Kristers Arnicans a Fabian Berri.
     
    11:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Peterek našel před bránou DANA PRZYBYLU, který se prosadil střelou na lapačku brankáře. Asistence: Jonáš Peterek a Tomáš Vochozka.

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 12. Przybyla (Peterek, Vochozka), 23. Kvasnica (Hladoník, Kalus), 44. Vochozka (Peterek, Michálek), 60. Hladoník (Michálek) – 12. Burger (Arnicans, Berri)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – Rufer, Marguš, Brabec, Homola, Adámek, Michálek, Radzienciak, Patlevič – Kalus, Hladoník, Vochozka, Przybyla, Najsar, Molin, Papaj, Kvasnica, Indrst, Plandor, Peterek, Raška
    ZSC Lions: Johnson (Warren) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Guggisberg – Tschudi, Lukaszek, Diezi, Rusi, Barbei, Oana, Oeggerli, Arnicans, Calzimiglia, Berri, Sigrist, Pfister
    bahis siteleri