Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
8:3 (2:1, 6:1, 0:1)
Eisbären Berlín
Sobota 09.04.2016, 11:05Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, děkuji Vám za Vaší pozornost a budu se těšit někdy příště opět na počtenou! (12:59:27)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    EC Red Bull Salzburg – Nino Kinder
    Eisbären Berlin – Jeremy McKenna
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině jsme viděli již jen pouze jedinou branku, o kterou se postaral berlínský Oliver Noack, jenž tak uzavřel skóre zápasu na konečných 8:3 pro Red Bull Salzburg.
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    V závěru třetí třetiny si ještě hosté zahrají přesilovou hru, Martin Pospisil (SLZ) potrestán za naražení zezadu, za což je automaticky trest 2 + 10.
     
    56:02
    Dlouhý sedm minut se čekalo na přerušení hry, to nastává až po úmyslném ofsajdu zahraném hráči Eisbärenu, následovat bude vhazování před Bohnovou brankou.
     
    53:00
    Poslední minuty hry toho ale příliš mnoho zajímavého nenabídly a čas utkání se tak rychle posunul k hodnotě 53 minut.
     
    49:18
    Hráči německého klubu ale hrají ve třetí třetině podstatně lépe než v dějství předchozím a dokazují, že utkání ani za nepříznivého stavu prostě a jednoduše nezabalí, jak by se mohlo očekávat. Hraje se tak převážně v obranném pásmu Red Bullu, ten však i nadále drží vysoký náskok.
     
    47:13
    A další přečíslení dvou proti jednomu v podání Salzburgu, ale nyní již při plném počtu hráčů na ledě. Zimmerman předal puk na Gehringera, jehož rána ale letí vedle berlínské branky!
     
    46:00
    No jenže jak už to bývá v dnešním utkání zvykem, přesilová hra Berlína rovná se šance Salzburgu, Bapperta ale nyní vychytal brankář Bohn.
     
    44:58
    Dimoff (SLZ) následně usedá na trestnou lavici, dvě minuty za sekání a přesilovka pro Eisbären.
     
    44:30
    Carson Dimoff sahal po svém čtvrtém zásahu v tomto utkání, když společně s McKennou ujížděli v přečíslení dvou proti jednomu, které však vychytal Bohn v německé brance!
     
    43:23
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Hosté se na začátku třetí třetiny prosazují a snižují na rozdíl pěti branek, stejně si ale myslím, jde pouze o kosmetickou úpravu nevzhledně vyhlížejícího skóre. Dobré střídání předvedla útoční formace Eisbärenu, při kterém nejprve Schroderovu střelu dokázal Batory vyrazit, jenže na dorážku z hole OLIVERA NOACKA byl již krátký! Asistence: Nico Schroder.
     
    42:23
    Zachytá si však i Batory v bráně Salzburgu, i když rozhodně ne tolik jako jeho kolega na protější straně, nyní lapil střelu Micka svými betony.
     
    41:39
    Salzburg je aktivnějším týmem i na začátku třetího dějství a na ledě jasně dominuje, střelu Pospíšila ale kryje náhradní brankář Eisbärenu Bohn.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:32.
     
    Druhá třetina je u konce a – wow – to byl brankostroj! Salzburg během druhé dvacetiminutovky hned šestkrát skóroval a pravděpodobně již rozhodl o osudu zápasu, hosté se zmohli na jediný gól v samém závěru druhé periody. Zajímavostí je, že Red Bull dnes již čtyřikrát (!) skóroval při vlastním oslabení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 18. Savage (Schiemenz, Wirth), 20. Dimoff (McKenna), 21. Schiemenz, 28. Miller (Zimmerman, Wirth), 29. Dimoff (Savage, McKenna), 32. Sander, 34. Schutz, 37. Dimoff (Schiemenz) – 12. Donat (Karrer, Robel), 38. Jentzsch, 44. Noack (Schroder)


    EC Red Bull Salzburg: Batory (Minch) – Wirth, Bappert, Sander, Dobson, Lavallee- Pfarmaier, Frander – Westerthaler, Savage, McKenna – Schutz, Zimmerman, Pospíšil – Streu, Schiemenz, Dimoff – Gehringer, Valtiner, Huber – Miller.
    Eisbären Berlín: Steffer (34. Bonn) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    bahis siteleri