Sparta – Třinec 5:2 (kon.) | Salzburg – Kloten 3:2 (kon.) | Mannheim – Eisbären 8:0 (kon.)
Davos – Okanagan 6:4 (kon.) | Rögle BK – Zürich 3:5 (kon.) | Třinec – Kloten 9:2 (kon.)
Sparta – Salzburg 1:8 (kon.)
konec
Adler Mannheim
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
Eisbären Berlín
Neděle 10.04.2016, 10:30Memoriál Jana Marka • O 9. - 10. místo
Partner:
     
    Ze zápasu o konečné deváté místo je to vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne ve společnosti Onlajnůů a dalších střetnutí na Memoriálu Jana Marka! (12:24:22)
     
    Výborný zápas odehrál útočník Adleru Mike Fischer, který se na výhře svého týmu podílel dvěma góly a dalšími dvěma asistencemi a měl i další šance, ale hattrick se mu zkompletovat nakonec nepodařilo.
     
    Pro brankáře Toma Schickedanze to nebylo tolik náročné utkání, přesto se blýskl několika zákroky zejména při protiútocích soupeře a dokázal vychytat také trestné střílení Neupartha. Svou nulu si dnes zasloužil.
     
    Adler Mannheim v německém souboji na Memoriálu Jana Marka deklasoval své krajany z Eisbarenu Berlín 8:0 a trochu si lepší náladu z účinkování na pátém ročníku turnaje, když po vysokém vítězství obsazuje deváté místo. Berlín kromě toho, že končí na posledním místě, odjede z Prahy navíc s osmičkou v zádech, což určitě není příliš příjemné.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A přeci jen ještě jeden gól pro dominující Adler! Tečku za zápasem přidal YANNIK VALENTI, který před brankou obdržel přihrávku z rohu od Hermanna a pohotovou střelou zápěstím trefuje puk do sítě. Asistence: Philipp Hermann.
     
    57:00
    Mannheim je spokojený se svým vysokým vedením, Berlín by nejraději již odjel domů, závěrečné minuty zápasu příliš akce nepřináší. Hra se stěhuje z pásma do pásma bez nějakých větších šancí.
     
    54:20
    Postavení mimo hru Berlína.
     
    53:45
    Festag se musel nyní hodně ohánět ve svém brankovišti, ale tlak Adleru tentokrát ustál.
     
    52:10
    K útočné zteči se vydal Valenti, jenž se pokusil najít střílenou přihrávkou Siedera. Nakonec ale pouze minul klec.
     
    50:53
    Karrer zkusil střelu poblíž kruhu pro vhazování, ale Schickedanze pouze nastřelil do hrudi.
     
    50:03
    Neuparth zkusil zajet s pukem až do branky, ale jeho zakončení těsně před Schickedanzem nedopadlo dle jeho představ. Brankář Mannheimu nadále drží čisté konto.
     
    47:09
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Adler využívá přesilovou hru a navyšuje debakl Berlína již na 7:0! Valenti našel svou přihrávkou MARIUSE EWALDA, který si k jedné asistenci připisuje také první dnešní branku. Asistence: Yannik Valenti.
     
    46:45
    Eckl se dostal k několika prudkým střelám během první poloviny přesilové hry.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlin (Warttig – 2 min., hákování).
     
    44:11
    Asi největší šance Berlína ke skórování v dnešním utkání! Schickedanz pouze vyrazil puk vedle sebe, kam se hnal Kinder za dorážkou do odkryté části klece, jenže trefil pouze vnější stranu tyče!
     
    42:22
    Brankář Schickendanz dokázal samostatný nájezd Neupartha vychytat a stále tak drží čisté konto!
     
    42:22
    Neuparth se vydal do úniku, dostal se za obranu Mannheimu, ale byl zezadu seknut vracejícím se obráncem a je nařízeno trestné střílení!

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Eckl (Ewald), 19. Fischer (Bauhof), 25. Fischer (Bauhof), 34. Bauhof (Eckl, Preto), 35. Lutz (Fischer), 36. Seider (Fischer), 48. Ewald (Valenti), 60. Valenti (Hermann)


    Adler Mannheim: Schickedanz (Pakarinnen) – Quellmalz, Dziambor, Mass, Ewald, Moritz, Moller – Klos, Eckl, Bauhof, Tim, Fischer, Schultz, Hermann, Valenti, Preto, Henn, Geis, Hon.
    Eisbären Berlín: Festag (Bohn) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    bahis siteleri