Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Calgary Flames
Neděle 10.04.2016, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Niklas Backström (CGY) 35 zák, 1 gól, 97,2%
    2. Zac Dalpe (MIN) 1+0
    3. Ryan Carter (MIN) 0+1 (03:48:53)

     
    Wild byli po celý zápas střelecky aktivnější, nakonec jim to ale není nic platné. Flames předvedli ve třetí třetině úžasný obrat, když se během 31 sekund prosadili Brandon Bollig a Patrick Sieloff, který vstřelil během svého debutu v NHL první gól a navíc vítězný! Konečný výsledek. Minnesota Wild 1 Calgary Flames 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Niklas Backström si připsal ještě jeden zákrok a utkání se zřejmě dohraje v levém rohu útočného pásma Wild, kteří se tam marně snaží puk vydolovat.
     
    59:00
    Do konce minuty zbývá odehrát jedna minuta a Calgary vede po úžasném obratu nad střelecky výrazně lepší Minnesotou 1:0.
     
    58:19
    Wild z blízkosti zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče a Darcy Kuemper vyjel znovu na střídačku! Wild to zkouší v šesti.
     
    58:01
    Hráčská lavice Minnesoty Wild dostala menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:01
    Darcy Kuemper vyjel z brány a poté předvedl tygří skok, kterým se snažil těsně před útočnou modrou čárou zabránit ve skórování Johnnymu Gaudreauovi, jehož střela po ledě zamířila těsně vedle.
     
    56:56
    Jyrki Jorkipakka mohl přidat pojišťující branku, když na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné táhlé střele, která mířila k přední pravé tyči, Darcy Kuemper ji ale levým betonem vyrazil!
     
    55:04
    Matt Stajan mohl uštědřit do srdcí fanoušků Minnesoty další tvrdou ránu, když se dostal do samostatného úniku, ten ale vzápětí zakončil střelou, která zamířila vedle pravé tyče!
    54:06 Patrick SIELOFF - 1:2
     
    54:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    PATRICK SIELOFF skóruje během svého debutu v NHL a otáčí vývoj utkání během necelé minuty na stranu Calgary, které rázem vede v Xcel Energy Center 2:1!! Patrick Sieloff z pravého křídla pouze nahazoval puk bekhendem na bránu, jenže jeho následné nahození z úhlu zamířilo mezi betony Darcyho Kuempera do brány. Asistence: Mikael Backlund, Micheal Ferland.
    53:35 Brandon BOLLIG - 1:1
     
    53:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    BRANDON BOLLIG skóruje a necelých sedm minut před koncem vyrovnává na 1:1!! Brandon Bollig se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému puku a z úhlu krásnou střelu vymetl bližší levý horní roh brány. Asistence: Drew Shore, Turner Elson.
     
    53:00
    Devan Dubnyk během první poloviny utkání gól neinkasoval a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měl inkasovat jeho náhradník Darcy Kuemper, do konce ale zbývá ještě spousta času.
     
    51:35
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých devět minut a vývoj utkání stále určuje jediná trefa, o kterou se postaral Zac Dalpe a jeho první branka bude s největší pravděpodobností i vítězná.
     
    50:50
    Dougie Hamilton mohl udeřit v oslabení, když v levém kruhu pro vhazování napřáhl z úhlu ke střele zápěstím, ta ale skončila na hrudi pozorného Darcyho Kuempera.
     
    49:40
    Nino Niederreiter mohl rychle využít přesilovou hru Wild, když na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu poté bekhendem mířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, brankář Niklas Backström ale vytáhl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Dalpe (Carter, Folin) – 54. Bollig (Shore, Elson), 55. Sieloff (Backlund, Ferland)


    Minnesota Wild: Dubnyk (31. Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Zucker, Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Haula, Pominville (A) – Porter, Granlund, Jones – Carter, Dalpe, Fontaine. Hlavní trenér: John Torchetti.
    Calgary Flames: Backström (Hiller) – Giordano (C), Engelland, Brodie (A), Hamilton, Kylington, Sieloff – Shinkaruk, Monahan (A), Gaudreau – Colborne, Backlund, Shore – Ferland, Bennett, Jooris – Elson, Stajan, Jokipakka. Hlavní trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Tim Peel, Ian Walsh – Trent Knorr, Ryan Galloway

    Diváci: 19247
    bahis siteleri