Slovensko – Rusko 0:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (1:0, 1:0, 3:2) Stav série: 1:0
New York Rangers
Čtvrtek 14.04.2016, 02:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Play-off NHL • Čtvrtfinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Patric HORNQVIST - 5:2
     
    57:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST kompletuje svůj první hattrick v playoff a korunuje tak svůj fantastický výkon, který fanoušci podle tradice odměnili sprchou čepic, které dopadají na ledovou plochu!! Sidney Crosby našel po zisku puku a přihrávce Trevora Daleyho na pravém křídle Patrica Hornqvista, který u boxu časoměřičů vyhrál osobní souboj a poté puk poslal ze středního pásma do prázdné brány. Asistence: Sidney Crosby, Trevor Daley.
    50:11 Derek STEPAN - 4:2
     
    50:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN z dorážky střílí svůj druhý gól v dnešním utkání a vykřesává ještě naději pro Rangers, kteří znovu prohrávají o dva góly!! Mats Zuccarello ve středním pásmu od mantinelu krásně přihrál zadovkou do jízdy Danovi Boyleovi, který si potáhl puk doprava a poté napřáhl ke střele, která mířila do pravého horního rohu brány. Jeff Zatkoff sice jeho pokus skvělým zákrokem zastavil, proti následné dorážce Dereka Stepana, který v blízkosti pravé tyče zamířil nad jeho lapačku, už byl ale bezmocný. Asistence: Dan Boyle, Mats Zuccarello.
    48:02 Patric HORNQVIST - 4:1
     
    48:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku, která je po prozkoumání videa uznána!
    PATRIC HORNQVIST se prosazuje z dorážky a střílí svůj druhý gól v playoff!! Sidney Crosby tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a na vzdálenější levé tyči trefil skvěle clonícího Phila Kessela, od kterého se puk odrazil za záda Anttiho Raanty. Brankář Rangers se snažil rychle zorientovat, jenže než tak učinil, tak Patric Hornqvist z blízkosti odrazil puk k pravé tyči. Asistence: Phil Kessel, Sidney Crosby.
    45:31 Tom KÜHNHACKL - 3:1
     
    45:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    TOM KÜHNHACKL skóruje v oslabení a vrací Penguins zpět dvoubrankové vedení!! To jsou věci! Kris Letang nádhernou kolmou přihrávkou podél střídaček z obranného pásma našel v zóně Rangers rozjetého Nicka Bonina, který parádní přihrávkou přenesl hru po přečíslení dva na jednoho na Toma Kühnhackla a ten z blízkosti bez přípravy zamířil nad levým betonem přesouvajícího se Anttiho Raanty zamířil k pravé tyči. Asistence: Nick Bonino, Kris Letang.
    43:10 Derek STEPAN - 2:1
     
    43:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    DEREK STEPAN využívá přesilovou hru 5 na 3 a po nádherné kombinaci vrací Rangers zpět do hry!! Derick Brassard našel u pravé tyče volného Ricka Nashe, který zvedl hlavu a přihrávkou přes šířku brankoviště našel na vzdálenější levé tyči Dereka Stepana, který z blízkosti uklidil puk nad holí Jeffa Zatkoffa do prázdné brány. Asistence: Rick Nash, Derick Brassard.
    38:56 Sidney CROSBY - 2:0
     
    38:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY potvrzuje své kvality a po bleskově sehraném protiútoku zvyšuje v závěru druhé části parádním zakončením na 2:0!! Dan Girardi na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla zablokována. Patric Hornqvist se vzápětí rychle zorientoval a krásnou kolmou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Sidneyho Crosbyho, který nad lapačkou Anttiho Raanty zamířil pod horní tyč, od které se zřejmě nakonec puk odrazil do brány. Asistence: Patric Hornqvist.
    19:42 Patric HORNQVIST - 1:0
     
    19:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST osmnáct sekund před koncem úvodní části utkání skóruje a střílí první gól série, kterým posílá Penguins do vedení!! Conor Sheary krásně vyjel zpoza brány a vzápětí puk v blízkosti levé tyče nahazoval z více než z nulového úhlu před bránu, kde ho Henrik Lundqvist vyrazil vyrážečkou před sebe a Derick Brassard ho čelem ke své bráně promáchl, čehož využil dojíždějící Patric Hornqvist a mezi betony Henrika Lundqvista puk poslal do brány. Asistence: Conor Sheary, Kris Letang.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Hornqvist (Sheary, Letang), 39. Crosby (Hornqvist), 46. Kühnhackl (Bonino, Letang), 49. Hornqvist (Kessel, Crosby), 58. Hornqvist (Crosby, Daley) – 44. Stepan (Nash, Brassard), 51. Stepan (Boyle, Zuccarello)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Jarry) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Cole, Schultz – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Bonino (A), Kessel – Kühnhackl, Cullen (A), Fehr – Sheary, Sundqvist, Sestito. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    New York Rangers: Lundqvist (21. Raanta) – M. Staal (A), Girardi (A), Yandle, Klein, Skjei, Boyle – Miller, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan (A), Nash (A) – E. Staal, Hayes, Fast – Glass, Moore, Stålberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Tim Peel – David Brisebois, Pierre Racicot

    Diváci: 18588
    Pittsburgh 4 1 NY Rangers
    #1 Čtvrtek 14.04.2016 • 02:00
    Pittsburgh - NY Rangers 5:2
    #2 Sobota 16.04.2016 • 21:20
    Pittsburgh - NY Rangers 2:4
    #3 Středa 20.04.2016 • 01:00
    NY Rangers - Pittsburgh 1:3
    #4 Pátek 22.04.2016 • 01:00
    NY Rangers - Pittsburgh 0:5
    #5 Sobota 23.04.2016 • 21:20
    Pittsburgh - NY Rangers 6:3
    bahis siteleri