Bulharsko – Izrael 3:5 (kon.) | Mexiko – KLDR 5:3 (kon.)
konec
Mexiko
5:3 (0:1, 3:0, 2:2)
KLDR
Sobota 16.04.2016, 03:00 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Brian ARROYO - 5:3
     
    56:03
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Trestného střílení se tedy ujal BRIAN ARROYO, který korejského gólmana dokázal překonat, a dovršil tak svůj hattrick! Mexiko se dostává do vedení 5:3.
    53:19 Chun RIM HONG - 4:3
     
    53:19
    KLDR právě vstřelila branku!
    Tak tohle bude ještě dramatická koncovka zápasu! Brankář Alfonso de Alba nemá zrovna svůj den, jelikož inkasuje třetí branku, ačkoliv na něj Korejci moc střel nevyslali. Nyní se však dokázal prosadit nejlepší střelec svého národního týmu CHUN RIM HONG. Je to pro něj druhý gól v utkání a sedmý na turnaji! Asistence: Chol Min Ri.
    45:27 Man GUM KANG - 4:2
     
    45:27
    KLDR právě vstřelila branku!
    Korejci se ale vzápětí dočkali snížení na rozdíl dvou gólů! Po přihrávce od Song Jin Paka se poprvé na tomto mistrovství prosadil MAN GUM KANG! Je to 2:4, máme zaděláno na menší zápletku. Asistence: Song Jin Pak.
    44:32 Brian ARROYO - 4:1
     
    44:32
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhého dvougólového střelce! Mexiko se dostává do tříbrankového vedení, když se podruhé v utkání a posedmé na šampionátu prosadil BRIAN ARROYO! Asistenci u této branky si připisuje Jorge Perez, jenž v prozatímním průběhu mistrovství nebodoval. Asistence: Jorge Perez.
    37:09 Hector MAJUL - 3:1
     
    37:09
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Tak se podívejme, co odstartovala první branka Mexičanů v utkání. Domácí se konečně probudili a nyní již vedou o dva góly. Svůj třetí bod v zápase a třináctý na letošním mistrovství registruje HECTOR MAJUL, který navyšuje na 3:1! Bez asistence.
    36:01 Brian ARROYO - 2:1
     
    36:01
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita již za 16 sekund jejího průběhu, domácí se dostávají do vedení! BRIAN ARROYO překonal gólmana Kuk Chol Paka, a dočkal se tak rovněž své šesté branky na letošním šampionátu! Asistence: Hector Majul a Adrian Cervantes.
    32:44 Hector MAJUL - 1:1
     
    32:44
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané se konečně dočkali a zúročili svoji aktivitu ve vyrovnávací gól, ačkoliv hrají v oslabení! Po přihrávce od de la Vegy se prosadil HECTOR MAJUL, pro něhož je to šestá branka na tomto turnaji! K tomu má navíc ještě pět asistencí. Asistence: Luis Alberto de la Vega.
    05:19 Chun RIM HONG - 0:1
     
    05:19
    KLDR právě vstřelila branku!
    Pozor, máme tu překvapivé vedení! V šesté minutě totiž skóre zápasu otevřeli reprezentanti Korejské lidově demokratické republiky! Prosadil se CHUN RIM HONG, a to již pošesté na tomto šampionátu! Asistence: Hyok Ju Kim a Pong II Ri.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 33. Majul (de la Vega), 37. Arroyo (Majul, Cervantes), 38. Majul, 45. Arroyo (Perez), 57. Arroyo (TS) – 6. Hong (H. Kim, P. Ri), 46. M. Kang (S. Pak), 54. Hong (Ch. Ri)


    Mexiko: de Alba (de la Garma) – Ugarte "C", Rosette "A", Escandon, Colas, Padilla, de la Vega, Martinez, Pineyro, Duenas – Majul, Cervantes "A", Chabat, Gutierrez, Carrero, Arroyo, Gomez, Gonzalez, Smithers, Tommasi, Perez. Trenér: Diego de la Garma.
    KLDR: K. Pak (II Pak) – An, P. Ri, S. Kim "C", N. Kim, S. Pak, Ch. Kim – Hong "A", Ch. Ri, H. Kim, M. Kim, I. Kang, K. H. Kim, U. Ri, M. Kang, K. Ch. Kim, K. Ri. Trenér: Chol Ho Pak.

    Rozhodčí: Maillet (CAN) – Korte (NED), van den Acker (BEL)

    Diváci: 1000
    bahis siteleri