Švédsko – Lotyšsko 4:3 (po pr.) | Dánsko – Kanada 2:10 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:2 (po pr.)
USA – Švédsko 6:1 (kon.)
konec
Dánsko
2:10 (2:2, 0:5, 0:3)
Kanada
Sobota 16.04.2016, 02:00 • Ralph Engelstad Arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Dánové se ale sami připravili o poslední vteřiny přesilovky. Na trestnou lavici si míří odpykat menší trest za nedovolené bránění Daniel Nielsen (DEN).
     
    57:43
    V posledních minutách zápasu si Dánové zahrají další početní výhodu. Maxime Comtois (CAN) si totiž odsedí menší trest za podražení.
     
    55:44
    Tentokrát si přesilovku zahrají Dánové. Dante Fabbro (CAN) si odsedí menší trest za držení protihráče.
     
    52:48
    Lucas Andersen (DEN) míří na trestnou lavici. Dánský útočník si pomohl podražením jednoho z Kanaďanů, a tak je potrestán dvěma minutami.
     
    47:38
    Dánové jdou navíc znovu do čtyř a musí se bránit. Na trestnou lavici totiž na dvě minuty za hákování putuje dánský kapitán Christian Mathiasen-Wejse.
     
    40:01
    S koncem druhé třetiny byl menším trestem za napadení potrestán Mason Shaw (CAN), Dánové si tak zkusí další početní výhodu už na začátku třetí třetiny.
     
    35:58
    I Dánové si ve druhé třetině zahrají přesilovku. Dvířka na trestnou lavici se otevírají pro Nicolase Hagua (CAN), a to za podražení.
     
    27:30
    A další trest pro Dány! Victor Hansen (DEN) je odeslán na dvě minuty na trestnou lavici za sekání.
     
    27:13
    Další přesilovka pro kanadský výběr. Jacob Schmidt-Svejstrup (DEN) je potrestán dvěma minutami za napadení.
     
    17:01
    I Kanada si zahraje první přesilovku. Za držení protihráče je na dvě minuty odeslán na trestnou lavici Rasmus Mohr (DEN).
     
    05:58
    Dánové si zahrají přesilovku! Beck Malestyn (CAN) je na dvě minuty odeslán zchladit hlavu na trestnou lavici za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 6. Schmidt-Svejstrup (Nielsen), 7. Blichfeldt (Gatz, Krag) – 2. Stanley (Morrison, Kyrou), 2. Malestyn (Laberge, Fabbro), 21. Kyrou (Jost, Hague), 27. Comtois, 28. Shaw (Phillips), 28. Bitten (Fabbro, Jost), 35. Kyrou (Bitten, Quenneville), 45. Kyrou (Jost, Tippett), 51. Jost (Quennville, Morrisson), 54. Jost (Bitten)


    Dánsko: Gransoe (28.–30. Krog) – Larsen, Gatz, Hansen, Heine, Jessen, Mohr, D. Andersen – Krag, Molge, Blichfeldt – Schmidt-Svejstrup, Mathiasen-Wejse (C), Nielsen – Grundtvig, Madsen, Mortensen – L. Andersen, J. Andersen, Gath.
    Kanada: Skinner (Fitzpatrick) – Chychrun, Hague, Quenneville, Stanley, Fabbro, Phillips – Jost (C), Comtois, Bitten – Laberge, Malenstyn, McLeod – Shaw, Morrison, Kyrou – Tippett.

    Rozhodčí: Voss (USA), Warschaw (USA) – Davis (USA), Golyak (BLR)
    bahis siteleri