Švédsko – Lotyšsko 4:3 (po pr.) | Dánsko – Kanada 2:10 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:2 (po pr.)
USA – Švédsko 6:1 (kon.)
konec
Dánsko
2:10 (2:2, 0:5, 0:3)
Kanada
Sobota 16.04.2016, 02:00 • Ralph Engelstad Arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:42 Tyson JOST - 2:10
     
    53:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané zaokrouhlují počet vstřelených gólů na rovných deset. Bitten našel přihrávkou od modré čáry volného TYSONA JOSTA, který neměl problém se z pravého kruhu trefit k bližší tyči. Asistence: William Bitten.
    50:02 |Tyson JOST - 2:9
     
    50:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané ještě nemají dost. Nahození Quennvilleho od modré čáry se odrazilo k vpravo stojícímu TYSONOVI JOSTOVI, který puk jen zametl do sítě. Asistence: David Quennville, Cameron Morrison.
    44:26 Jordan KYROU - 2:8
     
    44:26
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jost vyvezl puk podél levého mantinelu až k hranici brankoviště, kde si všiml připraveného JORDANA KYROUA a poslal mu kotouč napravo. Kyrou pak neměl problém trefit se zblízka pod horní tyčku. Asistence: Tyson Jost, Owen Tippett.
    34:13 Jordan KYROU - 2:7
     
    34:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané znovu brzy přišli na to, kde má Gransoe slabinu. JORDAN KYROU dlouho nepřemýšlel, kam poslat puk a střelou z pravé strany se nemýlil. Asistence: William Bitten, David Quenneville.
    27:55 William BITTEN - 2:6
     
    27:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Znovu se potvrzuje, že faulovat se v zápase s Kanadou nevyplácí. Hráčům v bílých dresech netrvalo dlouho, než tlak dokázali proměnit v branku. Kanaďané si několikrát prohodili puk, Krog ještě první střelu vyrazil, na dorážku WILLIAMA BITTENA z druhé strany už byl ale krátký. Asistence: Dante Fabbro, Tyson Jost.
    27:21 Mason SHAW - 2:5
     
    27:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané rychle trestají dánskou nedisciplinovanost, když ihned po buly prostřelil Gransoa MASON SHAW. Asistence: Markus Phillips.
    26:30 Maxim COMTOIS - 2:4
     
    26:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle byl pro Dány hodně smolný gól. Kanada chvíli dorážela před brankou a MAXIMU COMTOISOVI se pak podařilo puk přece jen procpat až za záda dánského gólmana. Kanaďané ale sami chvíli nevěřili, že gól opravdu dali. Bez asistence.
     
    20:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Netrvalo ale dlouho a hráči s javorovým listem na dresech se znovu ujímají vedení. Za nahozením JORDANA KYROUA z vrcholu pravého kruhu se Gransoa jen bezmocně ohlédl. Asistence: Nicolas Hague, Tyson Jost.
    06:10 Joachim BLICHFELDT - 2:2
     
    06:10
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánská střídačka se velmi brzy raduje z další branky a srovnání skóre. Až před Skinnera se dostal JOACHIM BLICHFELDT a mířil pod vyrážečku kanadského brankáře. Asistence: Oliver Gatz, Nikolaj Krag.
    05:31 Daniel NIELSEN - 1:2
     
    05:31
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    JACOBU SCHMIDT-SVEJSTRUPOVI už se ale podařilo najít ideální střeleckou pozici a z hranice levého kruhu poslal puk přesně ke vzdálenější tyči. Daniel Nielsen.
    01:45 Beck MALESTYN - 0:2
     
    01:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Chvíli na to uskakují hráči v bílých dresech Dánům už do dvoubrankového vedení, když Lagerge prosprintoval podél pravého mantinelu a těsně před brankou přenechal kotouč BECKU MALESTYNOVI. Ten pak neměl problém jej kolem pravé tyčky procpat za dánského brankáře. Asistence: Pascal Laberge, Dante Fabbro.
    01:05 Logan STANLEY - 0:1
     
    01:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se velmi rychle ujímají vedení. Morrison u levého mantinelu vybojoval puk a poslal jej na modrou čáru LOGANU STANLEYMU, jehož nahození z levé strany propadlo Gransoovi mezi betony. Asistence: Cameron Morrison, Jordan Kyrou.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 6. Schmidt-Svejstrup (Nielsen), 7. Blichfeldt (Gatz, Krag) – 2. Stanley (Morrison, Kyrou), 2. Malestyn (Laberge, Fabbro), 21. Kyrou (Jost, Hague), 27. Comtois, 28. Shaw (Phillips), 28. Bitten (Fabbro, Jost), 35. Kyrou (Bitten, Quenneville), 45. Kyrou (Jost, Tippett), 51. Jost (Quennville, Morrisson), 54. Jost (Bitten)


    Dánsko: Gransoe (28.–30. Krog) – Larsen, Gatz, Hansen, Heine, Jessen, Mohr, D. Andersen – Krag, Molge, Blichfeldt – Schmidt-Svejstrup, Mathiasen-Wejse (C), Nielsen – Grundtvig, Madsen, Mortensen – L. Andersen, J. Andersen, Gath.
    Kanada: Skinner (Fitzpatrick) – Chychrun, Hague, Quenneville, Stanley, Fabbro, Phillips – Jost (C), Comtois, Bitten – Laberge, Malenstyn, McLeod – Shaw, Morrison, Kyrou – Tippett.

    Rozhodčí: Voss (USA), Warschaw (USA) – Davis (USA), Golyak (BLR)
    bahis siteleri