La Coruňa – Barcelona 0:8 (kon.) | Valencia – Eibar 4:0 (kon.) | Gijón – Sevilla 2:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Atlético 0:1 (kon.) | Malaga – Rayo Vallecano 1:1 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 3:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
2:1 (1:1)
Sevilla FC
Středa 20.04.2016, 20:45 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Isma LÓPEZ - 2:1
     
    90+1
    Gijón právě vstřelil branku!
    Neskutečné, naprosto neskutečné! V samotném závěru se Gijón ujímá vedení a dost možná dělá velmi důležitý krok směrem k záchraně. Po Castrově centru odražený míč doputoval do míst, kde číhal střídající Aït-Atmane, jehož přízemní ránu ještě ve vápně lehce tečoval na hranici ofsajdu se pohybující ISMA LÓPEZ, a odšpuntoval tak gejzír ohromné euforie na Estadio Municipal El Molinón!
     
    86
    Málem jsem to přivolal! Mariano, který dnes na pravém kraji zálohy hraje výborný zápas, poslal centr do šestnáctky, kde se míč po hlavičkovém souboji odrazil ke Konopljankovi, jehož dělovce z první opravdu mnoho nescházelo!
    83.
     
    83
    Teď měla Sevilla ohromné štěstí! Rychlý brejk tentokráte táhl Sanabria, jenž vykoumal parádní kolmici na rozběhnutého Ndiho. Domácí křídelník poslal míč mezi nohy vyběhnuvšího brankáře Rica, prostor mezi třemi tyčemi ale, bohužel pro Gijón, o kousíček minul!
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Alen Halilović, přichází Rachid Aït-Atmane.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Alberto Lora (Sporting Gijón).
     
    75
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Jony, přichází Carlos Castro.
     
    73
    Další střídání na hostující straně, hřiště opouští dnešní jediný přesný střelec Sevilly Iborra, místo něhož nastoupí špílmachr Banega.
     
    66
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Carlos Carmona, přichází Dani Ndi.
     
    65
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Sebastián Cristóforo, přichází Steven N'Zonzi.
     
    65
    Tohle musí být gól! Po skvěle načasované kolmici od Krychowiaka se na branku úplně sám řítil Fernando Llorente, jenž chtěl domácího gólmana zaskočit lehkým obloučkem, Cuéllar ale ukázal rychlé reflexy a podržel svůj tým!
     
    61
    Halilović si lišácky obhodil Cristófora, který zatáhl za záchrannou brzdu a chorvatského mladíka povalil k zemi, za což je správně oceněn žlutým varováním.
     
    53
    Celá situace měla ještě dohru, sudí teď mohl a asi i měl rozdat více žlutých karet, jediným potrestaným se ale nakonec stal domácí brankář Cuéllar.
     
    52
    Sledujeme parádní pasáž tohoto zápasu, blízko druhé brance teď byli hosté! Escudero přestál několik přetěžkých soubojů a odcentroval přesně na z druhé vlny si sbíhajícího Cokeho, jehož pokus zneškodnil brankář Cuéllar!
    51.
     
    51
    Další chyba Sevillských a málem z toho byl gól! Kolodziejczak nechal míč za sebou, čehož bleskurychle využil Antonio Sanabria, který se na konci své akce pokusil přelobovat vyběhnuvšího Rica, branka mu ale byla malá!
     
    50
    Tohle může domácí mrzet! Po na krátko rozehraném rohovém kopu se míče ujal Halilović, přehodil si jej na levačku a vypálil, těsně před Ricem kulatý nesmysl ještě lehce lízl Sanabria, usměrnil jej ale pouze těsně vedle pravé tyče!
     
    45+1
    Dobrá možnost Sevillských! Opět to celé vykoumal Konopljanka, který se po několika naznačeních přeci jen odhodlal ke střele, trefil ale pouze clonícího Hernándeze. Od holeně domácího stopera se míč odrazil ke Cokemu, jenž táhlou pumelicí zacílil jen těsně nad branku!
     
    45+1
    Rami za doprovodu týmových zdravotníků opouští hřiště, na postu stopera jej nahrazuje mladý Timothée Kolodziejczak.
     
    40
    Sevilla si ztracené vedení zničehonic mohla vzít zpět! Z levé strany se do vápna probil Konopljanka, jehož nebezpečnou ránu na vzdálenější tyč ale Cuéllar vyrazil. Po následných zmatcích v domácí obraně se ukrajinský křídelník dostal k druhé střele, tentokráte mířil pár decimetrů vedle!
    22. Grzegorz KRYCHOWIAK - 1:1
     
    22
    Gijón právě vstřelil branku!
    Za svůj nadšený a aktivní přístup jsou domácí odměněni vyrovnávací brankou! Gijón se hnal do přečíslení pěti proti třem, Halilović se zachoval jako ostřílený mazák a předložil míč do běhu rozběhnutému Jonymu, jehož přízemní pokus si do vlastní branky smolně srazil GRZEGORZ KRYCHOWIAK!
    8. Vicente IBORRA - 0:1
     
    8
    Sevilla právě vstřelila branku!
    No vida, na úvodní gól jsme příliš dlouho čekat nemuseli, vedení se ujímají hosté! Dobrou práci odvedl Llorente, který na hranici vápna obelstil Lópeze a i s lehkým přispěním jednoho z bránících hráčů dostal míč do míst, kde číhal volný VICENTE IBORRA, jenž už měl se zakončením snadné pořízení!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. Krychowiak (vla.), 90+1. Isma López (Aït-Atmane) – 8. Iborra

    Karty:   53. Cuéllar (GIJ), 81. Lora (GIJ) – 61. Cristóforo (SEV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:11. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:15.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – S. Álvarez, Cases – Carmona (66. Ndi), Halilović (82. Aït-Atmane), Jony (75. C. Castro) – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Lichnovsky, Guerrero, C. Castro, O. Vranješ, Aït-Atmane, Ndi.

    Sevilla FC: S. Rico – Coke (C), Rami (45+1. Kolodziejczak), Carriço, Escudero – Mariano, Krychowiak, Cristóforo (65. N'Zonzi), Konopljanka – Iborra (73. Banega) – F. Llorente.
    Náhradníci: Soria – Kolodziejczak, Banega, Muñoz, N'Zonzi, Figueiras, Sánchez.

    Rozhodčí: José González – José Sánchez, Ignacio Rubio
    bahis siteleri