Benátky n/J – Most 1:0 (kon.) | Táborsko akademie – Převýšov 2:0 (kon.) | Brozany – Kolín 0:1 (kon.)
Vltavín – Žižkov 0:0 (2:4 po pen.) | Králův Dvůr – Jirny 0:1 (kon.) | Tachov – Písek 2:3 (kon.)
Benešov – Domažlice 2:0 (kon.) | Zápy – Dobrovice 4:1 (kon.) | Chrudim – Štěchovice 1:0 (kon.)
Čáslav – Union 2013 0:0 (zruš.)
po penal. (2:4)
Loko Vltavín
0:0 (0:0)
FK Viktoria Žižkov
Středa 20.04.2016, 17:00 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga • 36. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Šlágrem předehrávky šestatřicátého kola ČFL bude pražské derby mezi Vltavínem a Viktorií Žižkov. Domácí celek je aktuálně na druhé pozici, se ztrátou jediného bodu na první Chrudim. Žižkov se krčí až na šesté pozici, ale na první místo ztrácí pouhé čtyři body, takže se v probíhající části ČFL máme ještěna co těšit! Začínáme v 17:00.
     
    Loko Vltavín
    Celek Vltavína bude usilovat o další působení ve druhé nejvyšší lize. Dnes domácí celek ztrácí na Chrudim jediný bod, a to máš ještě jedno utkání k dobru. V dnešním utkání s Viktorií Žižkov to ovšem nebudou mít vůbec lehký. O něco slavnější celek hraje na jaře skvělý fotbal.
     
    Viktoria Žižkov
    Žižkovská Viktoria hraje na jaře skvělý a pohledný fotbal, kterým se dostává do vyšších pater ligové tabulky. Fotbalistého dříve prvoligového celku se budou chtít dostat na dostřel třem nejlepším celkům ČFL. Viktorka naposledy prohrála doma s Pískem 1:2 na penalty.
     
    První letošní měření sil

    FK Viktoria Žižkov 0:1pp. Loko Vltavín
    rozh. pen. Stibor

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Neuberg, Šandera, Janecký, Štoček, Dočekal, Kocourek, Mareš, Avdić, Volek, Hurka.

    Loko Vltavín: Pávek – Abena, Macháček, Pavlata, Macháč, Mařík, Uvíra, Šípek, Janda, Pozníček, Podzimek.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Štorc – Hodas, Komárek, Macháček, Macháč, Mařík, Uvíra, Šípek, Láncz, Pozníček, Podzimek.
    Náhradníci: Krásný – Abena, Janda, Šmihel, Prokeš, Vokoun, Dvořák.

    FK Viktoria Žižkov: Soukup – Petrášek, Šandera, Podrazký, Pavlata, Kodr, Dočekal, Marek, Svatonský, Křeček, Procházka.
    Náhradníci: Brauneis – Trýzna, Šimkovský, Gebert, Volek, Klán, Hurka.

    Rozhodčí: Kalenda – Musil, Flimmel..
     
    Krásné pozdní odpoledne z Prahy. Na stadionu Loko Vltavín začne za pár minutek derby mezi domácím celku a nedalekou Viktorií Žižkov. Půjde o utkání o dvou týmů, co bojují o postup do FNL.
     
    Na travnatou plochu stadionu tady v Holešovicích přichází fotbalisté obou celků. Vidíme zde i skupinku přibližně třiceti fanoušků Viktorky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání předehrávky šestatřicátého kola mezi Vltavínem a Žižkovem začalo výkopem hostujícího celku. Těm se hned povedlo vybojovat rohový kop.
     
    1
    Viktorka hned v první veliké šanci. Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval v dobré pozici Josef Marek, kterému se ale v luxusní pozice nepovedlo překonat pozorného Štorce!
     
    2
    První útok domácího celku po levé straně nebylo zakončeno gólově. Lokomotiva si alespoň vybojovala aut z levé strany.
     
    3
    V následném útoku vybojovali hosté aut z vlastní poloviny. Brankáře Štorce dostali pod tlak a tomu se následně nepovedlo vykopnout přesně.
     
    4
    Zajímavý centr byl posílan do šestnáctky z pravé strany. Lukáš Láncz centroval na penaltu, ale tam byli pouze fotbalisté v červenobílé kombinaci.
     
    6
    Hosté měli k dispozici dvojici autových vhazování z levé strany. Ani jeden ale neskončil nějakou zajímavou akcí směrem dopředu.
     
    7
    Po kombinační hře na útočné polovině poslal do vápna Vltavína míč Lukáš Křeček. Nikomu se ale nepovedlo míč zasáhnout, a tak skončil jen v rukavicích Štorce.
     
    8
    Milan Procházka udělal první faul utkání. Na pravé straně fauloval pronikajícího hráče Vltavínu. Domácí celek tak bude zahrávat přímý kop.
     
    9
    Standardka domácím nevyšla a dopředu se vydali hosté. Středem hřiště se prodíral Jan Svatonský, který byl zastaven nedovoleně.
     
    10
    A po této akci se do šance dostali opět hosté. Vojtěch Šandera dostal míč na pravé křídlo, odkud nacentroval do vápna. Lukáš Křeček následně hlavičkoval jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    11
    Do vápna se dostali také domácí. Richard Macháč se dostal s míčem do vápna, kde vylešpoval pozici pro spoluhráče přihrávkou na penaltu. Míč byl ovšem ihned odvrácen na roh.
     
    11
    Rohový kop ovšem nevyšel. Po jeho exekuci se dokonce domácí fotbalisté, kteří dnes nastupují v zelených dresech, dopustili nedovoleného zákroku.
     
    12
    Po faulu ve středu travnaté plochy bude následoval přímý kop pro hosty z poloviny hřiště. Míč ve vápně ovšem do branky nikdo neposlal.
     
    13
    Nákopem za obranu se dostával do zajímavé šance Jan Hodas, který se mohl hnát sám na branku. Celá akce byla ovšem dokonale přečtena brankářem Lukášem Soukupem, jenž si pro míč vyběhl a nakopl jej do zámezí.
     
    15
    První obrovská šance zápasu. Centrovaný míč do vápna doskákal až k pravé tyčce, kde se zkoušel prosadit Tomáš Dočekal. Jeho ale skvěle zastavil brankář Štorc!
     
    16
    Po následném rohovém kopu přišla další velká šance. Josef Marek se dostával k obtížné hlavičce a skvěle proti němu dokázal vyběhnout brankář!
     
    17
    Hostující Viktorka je ovšem i nadále aktivní na útočné polovině a svého soupeře snažně tlačí. Uvidíme, co se aktuálně šestému celku povede vymyslet.
     
    18
    Domácí celek to zkoušel nákopem za obranu, kde se ale k míči nikdo z hráčů v zeleném nedostal. Balón ukořistil pozorný brankář Lukáš Soukup.
     
    19
    Jan Hodas dostal míč do vápna a řítil se sám na brankáře. Toho se mu nepovedlo překonat, protože byl odpískán ofsajd. Domácí hráč tak nezakončil tak, jak by to asi udělal bez odpískání.
     
    19
    Na druhé straně další velká šance. Tomáš Dočekal nacentroval před branku na volného Miroslava Podrazkého, kterému se jeho hlavičkou povedlo branku jen přestřelit!
     
    20
    Na hřišti se svíjí domácí kapitán Martin Komárek, jenž rozhodčí naznačuje, že dostal loktem a že by se to mělo pískat. Rozhodčí ale hru jen přerušil.
     
    21
    Lukáš Soukup byl zahnán přihrávkou obránce až k rohovému praporku, odkud náročně odkopával a povedlo se mu zahrát do autu alespoň v polovině hřiště.
     
    23
    Tomáš Dočekal centroval do šestnáctky domácího celku z pravé strany. V pokutovém území se mu ovšem nepovedlo najít nikoho v pruhovaném.
     
    24
    Viktorka ovšem i nadále kombinovala na útočné polovině. Vojtěch Šandera dostával přihrávku na pravou stranu, kde si míč ale nedokázal zpracovat. Míč mu přišel jen na paty.
     
    25
    Dlouhý aut do vápna hostujícího celku nedokázal nikdo v zeleném poslat do sítě. Tomáš Petrášek vyšplhal nejvýšše a míč odhlavičkoval do zámezí.
     
    25
    Následně byl opět faulován domácí kapitán Komárek. Do něj zajel hostující Josef Marek, který zatím vyvázl bez karetního trestu.
     
    26
    Odražený míč po dlouhém autu do vápna se dostal k domácímu Richardu Macháčovi, kterému se ale bránící hráče prostřelit nepovedlo.
     
    28
    Po levé straně rychle postupoval Milan Procházka, kterého ale u lajny dokázal na poslední chvíli zastavit odehráním na aut jeden z domácích.
     
    29
    Při následném a ojedinělém snažení po levé straně se Viktorce povedlo vybojovat rohový kop. To bylo zahráno centrem na zadní tyčku, které bylo zakončeno hlavičkou vysoko nad.
     
    30
    Po půlhodině máme stav dnešního pražského derby stále nerozhodný. Viděli jsme spíše akce a šance hostujícího celku, ale ani jedna z nich brankou neskončila.
     
    31
    Do vápna se dostal Jan Hodas, který byl ve výborné pozici. Na poslední chvíli ovšem pod nohy střílejícího hráče padl obětavý obránce, který jeho střelu zastavil.
     
    32
    Středem hřiště se prodíral Richard Macháč, který zkoušel projít až do vápna. Těsně před ním ale upadl k zemi. Rozhodčí Kalenda mu jasným gestem naznačil, ať se zvedne.
     
    33
    Další faul přišel ve středu travnaté plochy. Viktorka tak situaci uklidní a po pár sekundách bude chtt poslat míč do vápna.
     
    34
    To se ale nepovedlo. Domácí fotbalisté byli faulováni také ve středu hřiště, a tak se k míči nyní dostávají oni.
     
    35
    Nebezpečná a rychlá akce domácího Vltavínu. David Mařík posílal míč do šestnáctky, kde se ale nejlépe zorientovali bránící hráči Žižkova.
     
    36
    Martin Uvíra posílal dva centry z pravé strany do vápna, ale ani jeden se neujal. Následně se domácí fotbalisté dopustili útočného faulu ve vápně.
     
    37
    Hra je bohužel v posledních sekundách hodně kouskovaná. Hodně se pískají takové menší fauly a často se vhazuje. Nějakou šanci jsme neviděli hodně dlouho.
     
    38
    Nadýchaný centr z pravé strany do vápna se neujal. Tomáš Dočekal se pro něj musel vracet na hranici vápna, kde se ale byl bránící hráč Vltavína.
     
    39
    Postupnou kombinací se prodírali domácí do akce po pravé straně. Ondřej Šípek centroval do vápna po zemi, ale tam zakročil pozorný obránce Pavlata.
     
    40
    Rohový kop ovšem nebyl zakončen první úspěchem v tomto utkání. Vltavín si počínal ve vzduchu nedovoleně, a tak jim je odpískán další faul.
     
    40
    Neuvěřitelné! Brankář Štorc rozehrál špatně a o míč jej Josef Marek, kterému se zakončit nepovedlo. Následný odkop zachytil ve vápně Miroslav Podrazký, který ale trefil jediného postaveného obránce před ním! Trestuhodně se toto Viktorce nepovedlo zakončit.
     
    42
    První poločas pomalu a jistě spěje ke svému konci. Zatím aktivnější jsou fotbalisté Viktorie Žižkov, kterým se nedaří zakončit své akce gólově.
     
    43
    Snažení Jana Hodase po levé straně bylo ukončeno faulem jednoho z hostujících bránících hráčů. Následovat tak bude standardka ze skvělé pozice.
     
    44
    Domácí si svůj centr připravovali delší dobu, ale nakonec byl poslán téměř po zemi. Ve vápně se k němu dostal Marek Kodr, který míč odkopl.
     
    45
    Ještě jedna šance na konec poločasu. Tomáš Dočekal unikl po levé straně a svou následnou střelou nepřekonal pozorného Štorce!
     
    45
    První žluta karta utkání. Po nepovedeném rohu Viktorky se dopředu hnal Macháček, kterého fauloval kapitán hostí, Miroslav Podrazký.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi úvodních pětačtyřicet minut. Mnohem aktivnější jsou zatím fotbalisté Viktorie Žižkov, jenž si vypracovali několik gólových situací a některé trestuhodně nepotrestrali. Nic to ale nemění na tom, že se do kabin jde za stavu 0:0.

    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    Na travnatou plochu se fotbalisté obou celků vracejí podruhé v dnešním utkání. Za pár minutek začne druhý poločas tohoto utkání, které nám zatím branku nenabídlo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Svatonský, přichází Zdeněk Volek.
     
    47
    Dvojice centrů domácího celku z levé strany neprošla do pokutového území. Následně si ale počínal faulem Zdeněk Volek, který skluzem fauloval jednoho z domácích.
     
    48
    Domácí fotbalisté začali druhý poločas o něco aktivněji. Vojtěch Šandera musel nyní před dotírajícím hráčem na poslední chvíli míč odkopnout.
     
    49
    Domácí Martin Macháček zkoušel z hranice vápna prostřelit bránící hráče Viktorie Žižkov. Domácímu hráči se nnakonec nepovedlo poslat míč mezi tři tyče.
     
    50
    Domácí fotbalisté to po menším přerušení zkoušeli po pravé straně, kde se jim ale nepovedlo cokoliv vymyslet.
     
    51
    Lokomotiva si ale následně přeci jen dokázala vybojovat standardku. Rohový kop z pravé strany dostával na hlavu Jan Hodas, ale ten nakonec nedokázal zakončit.
     
    52
    Ondřej Šípek dostal míč na pravou stranu, kde byl bránícím hráčem přidržován, ale i tak se dostal ke střele. Ta byla slabá a šla jen do rukavic brankáře.
     
    53
    Druhý poločas je zatím hodně strategický a opatrný. Vidíme hru spíše ve středu travnaté plochy, kde kombinují fotbalisté obou celků po střídavých intervalech.
     
    55
    Josef Marek kličkoval na hranici vápna a následně odcentroval z levé strany do vápna. Tam byl jeho pokus zablokován na rohový kop.
     
    55
    Stejný hráč se zkoušel po exekuci rohového kopu prosadit na přední tyčce. Josefu Markovi se ale v těžké pozici branku ohrozit nepovedlo.
     
    56
    Ani následná akce se hostům nepovedlo nějak zakončit. Míč tak leží před Štorcem, který bude následně odkopávat směrem dopředu.
     
    57
    Viktorka nyní kombinovala ve středu travnaté plochy a dokonce se dostala i před vápno. Centr do něj ovšem nevyšel. I přesto jsou hosté u míče.
     
    59
    V posledních minutách jsou mnohem aktivnější hosté, kterým se ale nedaří dostat do vápna podobně, jako se jim to dařilo v první části dnešního utkání.
     
    60
    Hodina hry je za námi. Tomáš Petrášek zastihl míč ve vzduchu a hlavičkou jej dával brankáři Soukupovi, který hned rozehrává akci svého celku.
     
    61
    Ondřej Šípek následně utíkal po pravé straně, ale bránícího hráče se mu nepovedlo zastihnout. Balón následně ukryl v rukavicích Lukáš Soukup.
     
    62
    Po centru z pravé strany se k míči dostával Tomáš Dočekal, ale nakonec se mu nepovedlo zakončit. Výše vyskočil bránící hráč Vltavína.
     
    63
    Vojtěch Šandera procpal míč až do vápna, což ale nikdo z jeho spoluhráčů nečekal. Míč se tak dokutálel až do rukavic Patrika Štorce.
     
    65
    Richard Macháč byl míčem ve vápně nakopnut a spěchal za ním. Ten ale v rukavicích ukryl Lukáš Soukup, kterého domácí hráč lehce nakopl. Vše se obejde bez karty.
     
    66
    Hlavami se ve vzduchu střetli domácí Podzimek a hostující Marek. Oba hráči ovšem po pár sekundách vstali a budou v pořádku.
     
    66
    Zajímavý a nadýchaný centr letěl do vápna Viktorie Žižkov. Dopadlo to ovšem, jako všechny centry domácích, tedy odvrácením pryč.
     
    67
    Jan Hodas se zjevil v první velké šanci svého celku. Z levého úhlu to zkoušel střelou k bližší tyčce, kde byl ale Lukáš Soukup připraven!
     
    68
    Vltavín je ale nyní aktivní a zaútočil po pravé straně. Zblokovaná střela skončila na rohovém kopu, který zakončen nebyl.
     
    69
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází Vojtěch Gebert.
     
    70
    Domácí David Podzimek utekl po levé straně a centrem po zemi dával míč do vápna. Tam byl ale jako první bránící hráč Viktorky.
     
    70
    Rohový kop z levé strany byl bránícím hráčem Viktorky odvrácen na Davida Pozníčka. Ten míč napálil jen vysoko nad branku.
     
    71
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Mařík, přichází Martin Abena.
     
    72
    Snažení Viktorie Žižkov bylo ukončeno poté, co jeden z domácích se snažil unikat po pravé straně, ale byl zastaven faulem.
     
    72
    Další faul na kapitána Komárka. Josef Marek zahrál loktem do obličeje domácího kapitána, ale nyní vyvázl bez karetního trestu.
     
    73
    Milan Procházka ve vzdušném souboji nešťastně upadl na záda a musel přiběhnout také doktor.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Milan Procházka, přichází Jakub Šimkovský.
     
    75
    Pětasedmdesát minut je za námi a stále čekáme na první branku. David Pozníček naběhl do vápna po levé straně, kde se ale neúspěšně pokoušel vybojovat penaltu.
     
    76
    Vojtěch Gebert, který pronikal středem hřiště, byl faulován domácím Martinem Abenou, který tak inkasuje první žlutou kartu Vltavína.
     
    77
    Vyboxovaný míč Patrika Štorce dostal na svou kopačku obránce Tomáš Petrášek, který ale svým pokusem branku jen přestřelil.
     
    79
    Martin Abena se po levé straně hnal do vápna, ale přes bránícího hráče se mu nakonec nepovedlo projít do zakončení.
     
    80
    K hodně šťastné brance se mohl dostat Zdeněk Volek. Tomu padl míč na hlavu po centru z pravé strany hodně šťastně. Nakonec ale skončil jen vedle.
     
    81
    Žižkovští se hnali po levé straně do zajímavé akce, která ale byla nakonec ukončena dobrým obranným zákrokem jednoho z obránců Vltavína.
     
    82
    Tomáš Dočekal centrem z pravé strany hledal na zadní tyčce čerstvého Vojtěcha Geberta. Těsně před ním ovšem odehrál na roh jeden z bránících hráčů Vltavína.
     
    84
    Rozhodčí během aktivní hry přerušil hru a nabídl míč hostujícímu celku. Abych řekl pravdu, tak nechápu, co se stalo.
     
    85
    Lukáš Křeček byl ve skvělé pozici, odkud mohl již střílet. Ještě to ovšem zkoušel centrem na penaltu, kde se ale k míči dostali jen obránci Vltavína.
     
    86
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jan Hodas, přichází Hynek Prokeš.
     
    87
    Postupujícího Zdeňka Volka na hranici vápna fauloval Lukáš Láncz, který inkasuje žlutou kartu. Viktoria má navíc opravdu skvělou standardku.
     
    88
    Lukáš Křeček udělal to nejhorší, co mohl. Trefil bránícího hráče a domácí unikali do protiútoku. K míči se nakonec dostal Martin Abena, který z hranice vápna napálil jen obránce.
     
    89
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Lukáš Křeček, přichází Václav Klán.
     
    90+1
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Pozníček, přichází Ondřej Janda.
     
    90+2
    Domácímu celku se standardka směrem dopředu nepovedlo, a tak se k míči dostávají hosté. Ti vhazují na levé straně, odkud budou vymýšlet jednu z posledních akcí.
     
    90+3
    Viktoria si dokonce vybojovala standardní situaci, ale ta nebyla nijak zakončena. Schyluje se k tedy penaltovému vyvrcholení dnešního utkání.
     
    90+4
    Václav Klán se snažil hlavičkovým pokusem prosadit, ale to se mu nakonec nepovedlo. Ještě jeden rohový kop pro hostující celek.
     
    90+5
    Druhý poločas skončil.
     
    Stejně, jako v prvním vzájemném utkání, uvidíme penaltový rozstřel. Druhý poločas nám už moc střeleckých šancí nepřinesl, a tak se rozhodne až v penaltovém rozstřelu.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Kopat se bude na branku, kterou v druhém poločase hájil brankář Vltavína. Viktoria Žižkov letos kopala pět penalt a ani jednou nevyhrál. Bude dnes úspěšná?
     
    1. série
    0:1
    Jako první se k exekuci postavil hostující Zdeněk Volek, kterému se se štěstím povedlo překonat brankáře střelou k tyčce!
     
    1. série
    1:1
    Za domácí nakráčel jako první Ondřej Šípek, který střelou k pravé tyčce taktéž uspěl!
     
    2. série
    1:1
    Josef Marek se za hosty rozeběhl jako druhý a střelou po zemi pravé tyčce branku netrefil!
     
    2. série
    2:1
    Hynek Prokeš následně střelou k levé tyčce dává klid na kopačky domácího celku!
     
    3. série
    2:2
    Tomáš Petrášek nekompromisní střelou k pravé tyčce dává branku!
     
    3. série
    2:2
    Lukáš Láncz byl třetím hráčem domácího celku, ale jako prvním, který neskóroval. Napálil jen levou tyč!
     
    4. série
    2:3
    Michal Pavlata pokračoval v trendu hostů a střelou k pravé tyčce dokázal skórovat.
     
    4. série
    2:3
    Richard Macháč se rozeběhl a střelou spíše do středu hřiště nedokázal překonat Soukupa!
     
    5. série
    2:4
    Vojtěch Šandera se rychle rozeběhl a ráznou střelou o břevno dokázal potvrdit vítězství Viktorie v dnešním utkání!
     
    V penaltovém rozstřelu zvítězil tým FK Viktoria Žižkov.
    Autorem vítězné branky je MICHAL PAVLATA.
     
    Konec zápasu.
     
    Viktoria ve vyrovnaném utkání dokázala to, co se jí letos ještě nepovedlo. Po penaltovém rozstřelu porazila Vltavín a vzala si bonusový bod!
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím, přeji krásný zbytek středečního dne a někdy zase nashledanou. (19:09:07)

    David Panuška

    Branky: rozh. pen. Pavlata

    Karty:   76. Abena (VLT), 87. Láncz (VLT) – 45. Podrazký (ZIZ), 47. Volek (ZIZ)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Volek (ZIZ)
    1:1   Šípek (VLT)
    2. série:
    1:1   Marek (ZIZ)
    2:1   Prokeš (VLT)
    3. série:
    2:2   Petrášek (ZIZ)
    2:2   Láncz (VLT)
    4. série:
    2:3   Pavlata (ZIZ)
    2:3   Macháč (VLT)
    5. série:
    2:4   Šandera (ZIZ)


    Loko Vltavín: Štorc – Hodas (86. Prokeš), Komárek, Macháček, Macháč, Mařík (71. Abena), Uvíra, Šípek, Láncz, Pozníček (90+1. Janda), Podzimek.
    Náhradníci: Krásný – Abena, Janda, Šmihel, Prokeš, Vokoun, Dvořák.

    FK Viktoria Žižkov: Soukup – Petrášek, Šandera, Podrazký (69. Gebert), Pavlata, Kodr, Dočekal, Marek, Svatonský (46. Volek), Křeček (89. Klán), Procházka (74. Šimkovský).
    Náhradníci: Brauneis – Trýzna, Šimkovský, Gebert, Volek, Klán, Hurka.

    Rozhodčí: Kalenda – Musil, Flimmel.
    bahis siteleri