Francie – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
Francie
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Slovensko
sk Pátek 22.04.2016, 20:00 • Yétis du Mont-Blanc Megéve (Francúzsko) • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:15
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Tomáš Marcinko – 2 min.) Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si pôjde nevynútene oddýchnuť Tomáš Marcinko.
     
    34:19
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Benjamin Dieude-Fauvel – 2 min.), keď si francúzsky hráč počínal nedovolene sekaním.
     
    20:43
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Marek Viedenský – 2 min.) Na trestnú lavičku pôjde Marek Viedenský a konkrétne za hákovanie. Dúfajme, že Francúzom sa nepodarí využiť hneď ich prvú presilovú hru.
     
    17:01
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Valentin Claireaux – 2 min.) Posedieť si pôjde za sekanie Valentin Claireaux.
     
    12:28
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Antonin Manavian – 2 min.). Antonin Manavian to prehnal s bránením a pôjde si za to posedieť na trestnú lavicu.
     
    04:28
    Vylúčenie v tíme Francúzsko (Teddy Da Costa – 2 min.) Ako prvý vylúčený muž v dnešnom zápase je Teddy Da Costa, ktorý hral s vysokou hokejkou.

    Matúš Macháč

    Branky a nahrávky: 39. Costa (Dieude-Fauvel, Fleury) – 25. Hrnka (Hudáček), 32. Dravecký (Hudáček), 45. Lušňák (Daňo, Dravecký), 58. Daňo (Meszároš)


    Francie: Quemener (Ylonen) – Beron, Berthon, Bertrand, Bozon, Claireaux, Da Costa, Desrosiers, Dieude-Fauvel, Faure, Fleury, Hecquefeuille, Janil, Lamperier, Manavian, Meunier, Moisand, Perret, Raux, Ritz, Treille S., Treille Y.
    Slovensko: Hudáček J. (Konrád) – Sersen, Meszároš, Sekera, Jaroš, Švárný, Graňák, Jánošík, Kotvan – Hudáček L. Réway, Dravecký – Daňo, Viedenský, Cehlárik – Bartánus, Marcinko, Hrnka – Šťastný, Lušňák, Skalický
    bahis siteleri