Inter – Empoli 2:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 0:1 (kon.)
konec
Bologna FC
0:1 (0:1)
AC Milán
Sobota 07.05.2016, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Romagnoli ještě takticky fauloval kousek před vápnem a je tu žlutá, navíc poslední přímák, ze kterého mohou domácí udeřit.
     
    90
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Luca Rossettini, přichází Alex Ferrari.
     
    89
    Tak teď vybuchla lavička a i hráči domácích zlobou na pomezního sudího, protože jim zamával ofsajd, když dokázali míč dostat do sítě! Opakovaný záběr ale potvrdil výrok rozhodčího, protože zakončující Floccari vážně v ofsajdu byl.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Kevin-Prince Boateng.
     
    83
    Po hodně dlouhé době náznak šance a na svědomí to měl Honda, který křížným pasem před bránu hledal Adriana, ten ale ve skluzu na míč nakonec nedosáhl.
     
    80
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Camilo Zúñiga, přichází Anthony Mounier.
     
    72
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Daniele Gastaldello, přichází Saphir Taïder.
     
    70
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Juraj Kucka, přichází Andrea Poli.
     
    62
    Calabria nestíhal a tak musel přistoupit k dalšímu faulu, tentokrát podkopl Giacheriniho a vidí za to jasnou žlutou kartu.
     
    58
    A tento bývalý hráč AS Řím se na hřišti moc dlouho neohřál a už vidí kartu – trapně sebou plácl ve vápně k zemi a sudí správně rozpoznal simulaci. Tohle je zatím výkon na pořádné propleskání.
     
    57
    Upřímně, Mauriho jsem viděl jen tehdy, když dostal žlutou za svoji podrážděnou reakci na faul od Diawary. Teď odchází a svoji pozici přenechává všemi kritizované miliónové posile Bertolaccimu.
    40. Carlos BACCA - 0:1
     
    40
    AC Milán právě vstřelil branku!
    A k nařízené penaltě se postavil kolumbijský střelec CARLOS BACCA, který sice doteď vidět vůbec nebyl, ale s nabídnutou možností si dokázal poradit! Zamířil k tyči a byť si gólman Da Costa na míč sáhl, vytěsnit ho nedokázal!
     
    39
    Da Costa totiž vyběhl z brány do prázdna a srazil oběma rukama Luize Adriana, sudí tedy neváhal a ukázal na značku – navíc udělil další žlutou.
     
    38
    Hosté mají k dispozici pokutový kop!
     
    35
    Oikonomou trochu přibrousil unikajícího Adriana, sudí to celé vyhodnotil tak, že si domácí stoper zasluhuje žlutou kartu.
     
    16
    Hráči dnes obecně hrají jako kdyby před býkem někdo zamával červeným suknem a další nepříčetný hráč byl Mexés, který spíš než za faul dostal kartu za svoji následnou psychopatickou reakci.
     
    12
    Něco mi říká, že Diawarovi jeho spoluhráči a možná i trenér pořádně nafackují – tento hrát totiž šel do soubojů ve středu pole jako smyslů zbavený a naprosto jasně ve třetím z nich podťal Montoliva. Sudí tak zcela jasně posílá domácího borce pod sprchy.
     
    6
    Diawara pořádně tvrdě dohrál souboj s Maurim, mladý záložník hostů si to ale líbit nenechal a sáhl do obličeje svému soupeři – oba kohouti musí nakonec vzít s povděkem napomenutí formou žluté karty.
     
    6
    Ve vápně hostů bylo pořádně horko, když se k míči dostal Giaccherini, který ale nakonec nedokázal v těžké pozici přes beky zakončit!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 40. Bacca (pen.)

    Karty:   6. Diawara (BLG), 35. Oikonomou (BLG), 39. A. Da Costa (BLG) – 6. J. Mauri (ACM), 16. Mexés (ACM), 58. Bertolacci (ACM), 62. Calabria (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM)   12. Diawara (BLG)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:18.
    Bologna FC: A. Da Costa – Rossettini (90. Ferrari), Oikonomou, Gastaldello (72. Taïder), Masina – Brighi, Diawara – Zúñiga (80. Mounier), Brienza, Giaccherini – Floccari.
    Náhradníci: Mirante, Sarr – Krafth, Pulgar, Crisetig, Taïder, Mbaye, Acquafresca, Constant, Ferrari, Mounier, Silvestro.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Mexés, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka (70. A. Poli), Montolivo (C), J. Mauri (57. Bertolacci) – Honda (84. K-P. Boateng) – Bacca, Adriano.
    Náhradníci: Diego López – A. Poli, C. Zapata, Abate, Simič, Alex, Balotelli, De Santis, Vido, K-P. Boateng, Locatelli, Bertolacci.

    Rozhodčí: Doveri – Crispo, Peretti
    bahis siteleri