Middlesbrough – Brighton 1:1 (kon.)
konec
Middlesbrough FC
1:1 (1:0)
Brighton & Hove Albion
Sobota 07.05.2016, 13:30 • Riverside Stadium, Middlesbrough • Anglická Championship • 46. kolo
    Middlesbrough je po sedmi letech zpět v Premier League!

     
    Brighton sice dokázal po přestávce zásluhou Dalea Stephense vyrovnat na 1:1, jenže vzápětí byl střelec hostujícího celku po hloupém zákroku na Gastóna Ramíreze vyloučen a jeho tým se v oslabení marně snažil vstřelit druhý postupový gól. Middlesbrough dotáhlo zápas do úspěšného konce a po sedmi letech společně s Burnley, které slaví titul, automaticky postupuje do Barclays Premier League! Konečný výsledek. Middlesbrough 1 Brighton & Hove Albion 1. (15:28:27)
    Na Riverside Stadium je hotovo! Bujaré oslavy Boro začínají.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Ještě jeden nákop, který končí v náručí Dimiho a obrovská oslava na Riverside Stadium může začít! Sedmileté čekání je u konce, Middlesbrough se vrací zpět do Barclays Premier League!
     
    90+8
    Anthony Knockaert poslal z levé strany do šestnáctky zřejmě poslední centr, který jeden z domácích obránců uprostřed šestnáctky pohotovou rybičkou odhlavičkoval do bezpečí.
     
    90+7
    Pořadatelé mají co dělat, aby fanoušky Middlesbrough, kteří sedí ve spodních řadách, udrželi na svých místech. Na Riverside Stadium se chystají obrovské oslavy!
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Connor Goldson (Brighton & Hove Albion FC).
     
    90+5
    Burnley loni z Barclays Premier League sestoupilo a nyní se do ní po roce opět vrací.
     
    90+4
    O titulu Championship je rozhodnuto! Vítězem druhé nejvyšší anglické soutěže se stalo před pár okamžiky Burnley, které na hřišti Charltonu zvítězilo rozdílem třídy 3:0.
     
    90+3
    Chris Hughton stojí u postranní čáry a jen bezmocně sleduje, co se odehrává na hřišti. Porážka ovšem nebude pro Brighton žádnou katastrofou, přece jen je tu ještě šance postoupit z playoff.
     
    90+2
    Riverside Stadium úplně oněmělo poté, co čtvrtý rozhodčí Darren Drysdale ukázal na světelné tabuli, že se bude nastavovat ještě osm minut.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání bylo nastaveno 8 minut! To je pořádná porce a dostatek času na to, aby oslabený Brighton dokázal vytáhnout trn ze své paty.
     
    90
    Stewart Downing se pokusil zaskočit brankáře Davida Stockdalea tvrdou střelou z pravého křídla, z ostrého úhlu ovšem neměl příliš mnoho šancí na úspěch.
     
    89
    Emilio Nsue to udělal u rohového praporku skvěle a vybojoval pro svůj tým rohový kop, což fanoušci kvitovali potleskem.
     
    88
    Drama na Riverside Stadium vrcholí. Do konce utkání zbývají odehrát necelé dvě minuty. Middlesbrough usazeno na polovině Brightonu.
     
    87
    Pokud by Albert Adomah ovšem skóroval, tak by se postaral o velice kontroverzní gól, protože se v momentně sražené střely s největší pravděpodobností nacházel v ofsajdu.
     
    86
    Kapitán Grant Leadbitter pohotově vypálil uprostřed šestnáctky a jeho střela ze vzduchu byla sražena, jenže pouze k Albertovi Adomahovi, který se na levé straně šestnáctky ocitl v obrovské šanci, skvělého brankáře Davida Stockdalea ale překonat nedokázal!
     
    85
    Oba hráči se nepříjemně srazili a zejména s Dimim to nevypadlo dobře, domácí brankář se ale po krátkém ošetření postavil zpět na nohy a utkání určitě dochytá.
     
    84
    Steve Sidwell předvedl na levé straně šestnáctky jemný a vysoký oblouček, kterým uprostřed šestnáctky hledal Anthonyho Knockaerta, Dimi proti němu ale dobře vyběhl a míč sebral v pádu ze vzduchu.
     
    83
    Kapitán Gordon Greer odešel ze hřiště a přepustil místo Kazengovi LuaLua, který nastupuje od ledna k prvnímu utkání.
     
    82
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Gordon Greer, přichází Kazenga LuaLua.
     
    81
    Na opačné straně připravuje změnu také Brighton, který potřebuje k přímému postupu do Barclays Premier League vstřelit jeden gól a žádný neinkasovat.
     
    80
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází David Nugent, přichází Jordan Rhodes.
     
    79
    Middlesbrough připravuje druhé střídání a fanoušci začínají hlasitě tleskat, protože ze hřiště odchází David Nugent.
     
    78
    Beram Kayal se málem dostal na pravé straně šestnáctky k přesnému zakončení na bránu, domácí míč ale na poslední chvíli odvrátili na rohový kop.
     
    77
    Brighton hraje o deseti, přesto Middlesbrough nepouští do žádného velkého tlaku, natož nějaké brankové příležitosti.
     
    76
    Nervózní, hodně nervózní, jsou fanoušci domácího Middlesbrough. Brighton se vzhledem k horšímu skóre nachází za dnešním soupeřem a v oslabení se od něho zázraky neočekávají, pokud by se ovšem staly, byl by to námět na dlouhý novinový článek.
    Faul Dalea Stephense, který se stal z hrdiny padouchem.

     
    75
    Do konce zápasu zbývá odehrát něco málo přes patnáct minut a stav dramatického utkání mezi Middlesbrough a Brightonem je nerozhodný 1:1. Hosté dohrávají utkání bez vyloučeného Dalea Stephense.
     
    74
    Střídající Stewart Downing na pravém křídle rozehrál standardní situaci a jeho centr byl na přední tyči odvrácen za postranní čáru.
     
    73
    Albert Adomah se dostal na vzdálenější levé tyči po přetaženém centru Stewarta Downinga k hlavičce, míč ale pouze vracel před bránu, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    72
    Middlesbrough ovšem nyní začíná svírat kleště a začíná dostávat Brighton pod tlak. Hosté ale zatím dobře brání.
     
    71
    Následný centr podle toho vzápětí také dopadl a Anthony Knockaert ho razantním odkopem na hranici šestnáctky poslal d o bezpečí. Middlesbrough je po přestávce směrem vpřed nulové.
     
    70
    Hosté se dopustili ve středu vlastní poloviny hřiště faulu a Middlesbrough bude dvacet minut před koncem zahrávat po přestávce ojedinělou standardní situaci.
     
    69
    Brighton vyrazil středem hřiště do protiútoku, který se pokusil zrychlit kolmou přihrávkou, ta ovšem byla hodně nepřesná a zamířila k brankářovi Dimimu.
     
    68
    Na Riverside Stadium panuje hodně napjatá atmosféra a nejedna fanynka a fanoušek má pusu ukrytou pod šálou a bedlivě sleduje, co se bude dít na hřišti.
     
    67
    Stevea Sidwella si můžete pamatovat v dresu Aston Villy, Fulhamu a nebo londýnské Chelsea, ve které působil v sezóně 2007-2008.
     
    66
    Stewart Downing působil v dresu Liverpoolu, jenže se příliš neprosadil a nakonec zamířil do Middlesbrough.
     
    65
    Na hřiště přišli dva hráči, kteří mají s Barclays Premier League bohaté zkušenosti.
     
    64
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Jamie Murphy, přichází Steve Sidwell.
     
    64
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Stewart Downing.
     
    63
    Gastón Ramírez opustil hřiště a na obou stranách může dojít k avizovaným střídáním.
     
    62
    Gastón Ramírez je ze hřiště odnášen na nosítkách za potlesku všech fanoušků na Riverside Stadium. Hodně smutný okamžik.
     
    61
    Vzhledem k předchozím okamžikům oba týmy připravují u postranní čáry jedno střídání. Middlesbrough ze zdravotních důvodů, zatímco Brighton z taktických.
     
    60
    Gastón Ramírez zůstává ležet na hrací ploše a vypadá to s ním hodně špatně. Věřme, že bude v pořádku.
     
    59
    Červenou kartu dostává Dale Stephens (Brighton & Hove Albion FC).
     
    58
    Gastón Ramírez byl zezadu nepříjemně nakopnut Dalem Stephensem a Mike Dean už se mu chystá udělit červenou kartu!
     
    57
    Hrdina předchozího okamžiku Dale Stockdale předvedl ve středu hřiště nechutný faul a zřejmě bude vyloučen!
     
    56
    Anthony Knockaert se celý zápas prezentoval nepřesnými centry, ve správný čas ale našel Dalea Stephense a stav utkání na Riverside Stadium je nerozhodný 1:1.
    55. Dale STEPHENS - 1:1
     
    55
    Brighton právě vstřelil branku!
    DALE STEPHENS skóruje z nemožného úhlu a Brighton nyní dělí pouze jeden gól od jistého postupu v Barclays Premier League!! Anthony Knockaert se prezentoval nepřesnými centry, nyní parádním pasem po rozehrání standardní situace našel na vzdálenější levé tyči Dalea Stephense, který si krásně zaběhl za obranu a hlavičkou z nemožného úhlu přehodil bezmocného Dimiho, přes jehož hlavu se míč snesl do pravého horního rohu brány.
     
    54
    Albert Adomah podle názoru hlavního rozhodčího fauloval a Anthony Knockaert bude na pravé straně hřiště rozehrávat další standardní situaci. Povede se mu přesně nacentrovat?
     
    53
    Middlesbrough po přestávce působí trochu ospalým dojmem a hosté si stejně jako v úvodu utkání začínají vytvářet územní převahu.
     
    52
    Anthony Knockaert vzápětí naložil ze standardní situaci hodně ledabyle a jeho následný centr z pravé strany zamířil na vzdálenější levé tyči do území, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    51
    Ben Gibson fauloval nedaleko šestnáctky svého protihráče a Brighton má k dispozici standardní situaci.
     
    50
    Dnešní utkání sleduje 33806 diváků, přičemž z Brightonu přijelo do Middlesbrough přesně 2570 fanoušků. Neskutečná podpora!
    Souboj dvou týmů z čela tabulky má neskutečnou kulisu.

     
    49
    Sám faulovaný Tomer Hemed se dostal na vzdálenější levé tyči po rozehrání standardní situace k hlavičce, ta ovšem byla nepřesná a hostující hráč se poté marně dožadoval rohového kopu.
     
    48
    Tomer Hemed si skvěle mezi dvěma protihráči pokryl míč a vykoledoval si faul, po kterém hosté budou rozehrávat standardní situaci.
     
    47
    Middlesbrough vstupuje do druhého poločasu s vedením zásluhou Cristhiana Stuaniho, který vstřelil v devatenácté minutě svůj první gól během posledních dvaceti ligových zápasů.
     
    46
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Sam Baldock, přichází James Wilson.
     
    46
    Middlesbrough rozehrálo druhý poločas, do kterého vstupuje s jednobrankovým vedením, a Brighton před jeho zahájením sáhl k jedné změně.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Na konci prvního poločasu jsme Vám slíbili, že se podíváme na to, jak v souběžně hraném utkání hraje vedoucí Burnley, které je na hřišti Charltonu zatím na dobré cestě za titulem. Hosté vedou zásluhou Sama Vokese 1:0 a jsou hodně blízko k udržení první příčky.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:32.
    Statistiky po skončení zajímavého a dramatického poločasu.

     
    Brighton vykročil do utkání hodně neohroženě a během úvodních patnácti minut se dostal do několika náznaků šancí. Nejblíže ke vstřelení gólu byl Dale Stephens, který po rozehrání volného přímého kopu nakrátko mířil těsně vedle pravého horního rohu. Hosté své šance nevyužili a tak přišel na opačné straně trest. Gastón Ramírez krásným centrem po rozehrání standardní situace našel na vzdálenější levé tyči Davida Nugenta, který míč vrátil pod sebe a Cristhian Stuani už měl snadnou práci. Middlesbrough poté mohlo své vedení navýšit, Ramírezův lob ale skončil na horní síti, zatímco Adam Clayton těsně minul levou tyč. Skóre po prvním poločase. Middlesbrough 1 Brighton & Hove Albion 0
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena jedna minuta, během které zkusil vypálit zpoza šestnáctky na straně Brightonu aktivní Anthony Knockaert, jeho přízemní střela ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    45
    Domácí fotbalisté na levé straně hřiště předvedli hodně špatnou kolmou přihrávku a zadarmo darovali míč Brightonu, který má v prvním poločase poslední šanci na útok.
     
    44
    Middlesbrough se v závěru prvního poločasu soustředí především na hru dozadu a neudělat nějakou zbytečnou chybu.
     
    43
    Po přestávce se samozřejmě podíváme, jak hraje v souběžně hraném utkání Burnley, pokud by totiž prohrálo a Middlesbrough zvítězilo, tak by se na Riverside Stadium oslavoval kromě postupu také titul.
     
    42
    Do konce prvního poločasu zbývají odehrát tři minuty a vypadá to vypadá, že spokojenější bude odcházet do kabin Middlesbrough.
     
    41
    Emilio Nsue se dostal po zablokované zpětné přihrávce Cristhiana Stuaniho k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl ke střele, ta ovšem zamířila pouze do náruče připraveného Davida Stockdalea, který se nemusel ani hnout!
     
    40
    Brighton přišel o míč v blízkosti šestnáctky a Middlesbrough vyrazilo po pravém křídle do rychlého protiútoku.
     
    39
    Brighton to má směrem vpřed hrozně těžké, fotbalisté Middlesbrough ve velkém počtu brání kolem hranice pokutového území a hosté se tam nemají šanci prakticky dostat.
     
    38
    David Nugent je nejlepším střelcem Middlesbrough v letošní sezóně, nyní ale skvěle vypomohl v obraně, když uprostřed šestnáctky odhlavičkoval míč po centru Brightonu z levé strany.
     
    37
    Domácí hráči rozehráli na pravé straně hřiště rohový kop a po odvráceném centru se dostal k odraženému míči Adam Clayton, který pravačkou zpoza šestnáctky nádherně vypálil a jeho následná střela letící těsně nad zemí minula levou tyč!
     
    36
    Blíží se závěr prvního poločasu a nutno říci, že Middlesbrough začíná mít s blížící se přestávkou obrovskou převahu.
    Cristhian Stuani oslavující úvodní gól dnešního střetnutí.

     
    34
    Brighton působí v obraně hodně nejistě a domácí hráči se řítili do dalšího nebezpečného protiútoku, ten ale tentokrát zastavila nepřesná zpětná přihrávka z levé strany šestnáctky.
     
    33
    Gastón Ramírez mohl poslat Middlesbrough do dvoubrankového vedení poté, co dokázal krásně přehodit vybíhajícího brankáře Davida Stockdalea, jeho následný lob ale skončil na horní síti!
     
    32
    Hosté zkusili vypálit z pravé strany šestnáctky, jenže následná střela zamířila vysoko nad a domácím brankář Dimi byl bez práce.
     
    31
    V před zápasem jsem uváděl, že je jedná o poslední utkání letošní sezóny Championship, samozřejmě tím ale bylo myšleno poslední utkání v základní části, protože týmy od třetího do šestého místa čeká playoff.
     
    30
    Ze zápasu uplynulo téměř třicet minut a Middlesbrough ke spokojenosti svých fanoušků vede nad Brightonem v posledním kole letošní sezóny Championship 1:0.
     
    29
    Oba týmy nyní svádí souboj o střed hřiště a ani jednomu z týmů se nedaří proniknout do šestnáctky soupeře, natož její blízkosti.
     
    28
    Middlesbrough až na jednu tečovanou střelu po rozehrání volného přímého kopu hostí svého soupeře k ničemu nepustilo.
     
    27
    Brighton se sice snaží rychle zareagovat, jeho útočné akce ale zatím stavují nepřesné přihrávky či centry ze strany.
     
    26
    Rohový kop Middlesbrough z pravé strany vzápětí nic nepřinesl, stejně jako na opačné straně ten Brightonu po odvráceném centru Anthonyho Knockaerta z pravého křídla.
     
    25
    Daniel Ayala skvěle odcentroval na levé straně šestnáctky a na jeho zpětný pas si naběhl ze druhé vlny Cristhian Stuani, který ze vzduchu pálil pod břevno, jeho následný volej ale jeden z hráčů Brightonu srazil na rohový kop!
     
    24
    Domácí měli doposud skutečně na vrh a vzápětí přišla nebezpečná přízemní střela ze střední vzdálenosti, která zamířila těsně vedle levé tyče Stockdaleovi brány!
     
    23
    Žlutou kartu dostává Anthony Knockaert (Brighton & Hove Albion FC).
     
    22
    Middlesbrough se snaží skvělé rozpoložení po vstřelení úvodní branky využít k další ráně do srdcí hostujících hráčů a jejich fanoušků, následná střela jednoho z domácích fotbalistů ale byla sražena na rohový kop.
     
    20
    Brighton byl sice v úvodu zápasu nebezpečnější, jenže nyní je mu to k ničemu. Middlesbrough skvěle zahrálo standardní situaci a Cristhian Stuani posunul domácí tým blíže postupu do Barclays Premier League.
    19. Cristhian STUANI - 1:0
     
    19
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    CRISTHIAN STUANI střílí gól a posílá Middlesbrough na konci devatenácté minuty do vedení!! Gastón Ramírez rozehrál na pravém křídle v blízkosti postranní čáry standardní situaci a parádním centrem našel na vzdálenější levé tyči Davida Nugenta, který míč ze vzduchu vrátil před bránu, a Cristhian Stuani ho z blízkosti dorazil do prázdné brány.
     
    18
    Gastón Ramírez byl faulován na pravé straně hřiště a Middlesbrough bude po faulu Liama Roseniora zahrávat standardní situaci.
     
    17
    Brighton podnikl na levém křídle další nebezpečný útok, tentokrát se ovšem po následné nepřesné přihrávce k ničemu nedostal.
     
    16
    Ze zápasu uplynulo úvodních patnáct minut a zatím čekáme na nějakou vážnou brankovou příležitost. Aktivnější jsou ovšem hosté.
     
    15
    Brighton se bezprostředně po rozehrání rohového kopu sice do zakončení nedostal, vzápětí ale z levého křídla posílal do šestnáctky nebezpečný centr Anthony Knockaert, brankář Dimi Konstantopoulos ale dobře vyběhl z brány a těsně nad hlavou jednoho z jeho spoluhráčů míč stáhl ze vzduchu.
     
    14
    Dale Stephens po krátkém přiťuknutí spoluhráče napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která byla jemně tečována a nakonec zamířila těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    13
    Brighton se vydal středem hřiště k pokutovému území Middlesbrough a po následném faulu v jeho blízkosti budou rozehrávat volný přímý kop.
     
    12
    Daniel Ayala se dostal na levé straně pokutového území k centru, jenže jeho následný míč byl tečovaný a zamířil do náruče připraveného brankáře Davida Stockdalea.
     
    10
    Fotbalisté hostujícího Brightonu se snaží pálit zpoza šestnáctky, zatímco domácí Middlesbrough hrozí především centry ze stran.
     
    9
    Hráči obou týmů na nic nečekají a jakmile se naskytne příležitost, tak se vydávají směrem vpřed, jenže zatím bez nějaké slibné šance.
     
    8
    Sam Baldock před pár okamžiky vypálil zpoza šestnáctky, jenže jeho střela levačkou byla nepřesná a zamířila vysoko nad.
     
    7
    Burnley má aktuálně na svém kontě 90 bodů, tedy o dva více, než oba dnešní soupeři, a i kdyby dnes prohrálo, tak již má zajištěnou účast v Barclays Premier League.
     
    6
    Rohový kop domácích fotbalistů Middlesbrough žádné nebezpečí nepřinesl a oba týmy zatím dobře brání.
     
    5
    Gaston Ramírez se na pravé straně hřiště postavil k rozehrání standardní situace a hráči Brightonu jeho následný centr odvrátili na přední tyči na rohový kop.
     
    4
    Middlesbrough se na delší dobu dostalo k míči a poté se pokusili středem hřiště proniknout k pokutovému území Brightonu, jenže následná kolmá přihrávka byla nepřesná.
     
    3
    Hosté vstoupili do utkání velice dobře, zatím se ovšem k ohrožení domácí brány nedostali. Brankář Dimi je bez práce.
     
    2
    Brighton již ve druhé minutě utkání vybojoval po sražené střele první rohový kop, jenže následný centr z pravé strany byl příliš dlouhý a na vzdálenější levé tyči zamířil do území nikoho.
     
    1
    Fotbalisté hostujícího Brightonu poprvé kopli do míče a obstarali výkon velice důležitého zápasu, ve kterém se hraje o druhé místo zajišťující účast v Barclays Premier League a titul Championship!
     
    1
    Utkání právě začalo.

     
    Při pohledu na základní sestavy obou týmů je jasné, že od úvodního hvizdu se nedočkáme českého souboje, Tomáš Kalas i Jiří Skalák na opačné straně barikády jsou připraveni zasáhnout do utkání z lavičky.
    Pohled do skvěle připravené kabiny domácího Middlesbrough.

     
    Úvodní sestavy:

    Middlesbrough FC: Dimi – Nsue, Ayala, Gibson, Friend Clayton – Leadbitter (C), Stuani, Ramírez – Adomah, Nugent.
    Náhradníci: Agazzi, Forshaw, Kalas, Downing, De Sart, Rhodes, De Laet. Manažer: Aitor Karanka.

    Brighton & Hove Albion FC: Stockdale – Bruno, Goldson, Greer (C), Rosenior – Knockaert, Stephens, Kayal, Murphy – Baldock, Hemed.
    Náhradníci: Mäenpää (GK), Calderon, Bong, Sidwell, Skalák, LuaLua, Wilson. Manažer: Chris Hughton.

    Rozhodčí: Mike Dean. Asistenti: Simon Long, Ian Hussin. Čtvrtý rozhodčí: Darren Drysdale.
    Hráči hostujícího Brightonu míří do své kabiny před posledním zápasem letošní sezóny Championship proti Middlesbrough.

     
    Brighton & Hove Albion:

    Brighton čeká na Riverside Stadium náročné utkání, pokud ho ovšem zvládne, může předskočit svého soupeře a navíc se v případě zaváhání Burnley dostat do čela tabulky. Fotbalisté hostujícího týmu se nachází ve fantastické formě, když během posledních třinácti ligových zápasů ani jednou neprohráli a bod si se svým soupeřem rozdělili pouze čtyřikrát. Brighton se bude muset proti Middlesbrough obejít bez čtyřiadvacetiletého obránce Lewise Dunka, který odpykává karetní trest poté, co byl na začátku května vyloučen v domácím zápase proti Derby County.
    "Chceme pro klub udělat to, co si zaslouží. Je to o hráčích. Máme před sebou poslední zápas a moc se na něj těšíme," prohlásil před klíčovým zápasem kapitán Grant Leadbitter.

     
    Middlesbrough:

    Middlesbrough patří v Championship, druhé nejvyšší anglické soutěži, druhé místo a během posledních devíti zápasů nepoznalo chuť porážky, když od 18. března vyhrálo šest utkání v řadě, po kterých přišly tři remízy. Domácí fotbalisté postupně remizovali s vedoucím Burnley, Ipswichem a naposledy s Birminghamem. Middlesbrough bude proti Brightonu spoléhat na Davida Nugenta, který je s osmnácti vstřelenými brankami nejlepším střelcem svého týmu.
    Souboj o titul je v Championship vyrovnaný až do posledního kola a dosáhnout na něj mohou stále všechny tři týmy - Burnley, Middlesbrough i Brighton. Nejblíže je Burnley.

     
    V Anglii se v sobotu krátce po poledni odehraje jedno z klíčových utkání letošní sezóny Championship, ve kterém Middlesbrough vyzve v souboji o titul a postup do Barclays Premier League Brighton. Oba dva týmy se nachází ve fantastické formě a vzájemný zápas slibuje obrovskou bitvu. Domácí jsou druzí, zatímco hosté třetí a oba dva mají na svém kontě 88 bodů! Ostře sledovaným utkáním z Riverside Stadium Vás provede s velkým zadostiučiněním Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Stuani – 55. Stephens

    Karty:   23. Knockaert (BRN), 90+6. Goldson (BRN)   59. Stephens (BRN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:16.
    Middlesbrough FC: Dimi – Nsue, Ayala, Gibson, Friend Clayton – Leadbitter (C), Stuani, Ramírez (64. Downing) – Adomah, Nugent (80. Rhodes).
    Náhradníci: Agazzi, Forshaw, Kalas, De Sart, De Laet. Manažer: Aitor Karanka.

    Brighton & Hove Albion: Stockdale – Bruno, Goldson, Greer (C) (82. LuaLua), Rosenior – Knockaert, Stephens, Kayal, Murphy (64. Sidwell) – Baldock (46. Wilson), Hemed.
    Náhradníci: Mäenpää (GK), Calderon, Bong, Skalák. Manažer: Chris Hughton.

    Rozhodčí: Mike Dean. Asistenti: Simon Long, Ian Hussin. Čtvrtý rozhodčí: Darren Drysdale

    Diváci: 33806
    bahis siteleri