Německo – Polsko 0:0 (kon.) | Itálie – Švédsko 1:0 (kon.) | Česko – Chorvatsko 2:2 (kon.)
Španělsko – Turecko 3:0 (kon.)
konec
Španělsko
3:0 (2:0)
Turecko
Pátek 17.06.2016, 21:00 • Stade de Nice, Nice • Mistrovství Evropy • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    41
    Ozan Tufan je další hráč, který vidí žlutou, protože si přidržel za dres Iniestu, který vnikal do vápna – Mažić nemohl jinak, než tasit požadovanou kartu.
     
    9
    Burak Yılmaz si počínal u postranní čáry nedovoleně a byl až tak tvrdý, že sudí tahá první žlutou pro Turky – útočník Beijingu Guoan ale podle opakovaných záběrů vážně tento trest za kopnutí do protihráčovy nohy zasloužil.
     
    1
    Opět se rozehrálo podle nových pravidel, tedy pouze s jedním hráčem ve středovém kruhu a byli to Španělé, kdo toho využil. Ti stačili o míč po rychlé akci přijít a zase ho získat zpět, takže se u něj vystřídala už skoro celá středová řada. Nakonec Ramos až moc váhal a musel faulovat Turana.

    Velice rychle tak tento hráč a kapitán svého týmu vidí žlutou, protože svého protějška z tureckého celku zastavil v nadějném protiútoku.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 34. Morata (Nolito), 37. Nolito, 48. Morata (Alba)

    Karty:   1. Ramos (ESP) – 9. Yılmaz (TUR), 41. Tufan (TUR)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 15:13.
    Španělsko: de Gea – Torres Juanfran, Piqué, Ramos (C), Alba (81. Azpilicueta) – Fàbregas (71. Koke), Busquets, Iniesta – Silva (64. B. Soriano), Morata, Nolito.
    Náhradníci: Casillas, S. Rico – Azpilicueta, Bartra, Koke, L. Vázquez, Pedro, Bellerín, Th. Alcântara, San José, B. Soriano, Aduriz.

    Turecko: Babacan – Gönül, Topal, Balta, Erkin – Tufan, Inan (70. Mallı), Özyakup (62. Şahan) – Çalhanoğlu (46. Şahin), Yılmaz, Arda Turan (C).
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Çalık, Şahin, Tosun, Şahan, Köybaşı, Mallı, Şen, Mor, Özbayraklı.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (všichni Srbsko), 4. rozhodčí: Kulbakov (Bělorusko)
    bahis siteleri