Německo – Polsko 0:0 (kon.) | Itálie – Švédsko 1:0 (kon.) | Česko – Chorvatsko 2:2 (kon.)
Španělsko – Turecko 3:0 (kon.)
konec
Španělsko
3:0 (2:0)
Turecko
Pátek 17.06.2016, 21:00 • Stade de Nice, Nice • Mistrovství Evropy • Skupina D
Předzápasové kurzy
    48. Álvaro MORATA - 3:0
     
    48
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla fotbalová nádhera a tvrdá rána do tureckých zad! Na hranici ofsajdu poslal pas za obranu na Jordiho Albu Iniesta a obránce Barcelony ještě celou akci vyšperkoval pasem před prázdnou bránu na ÁLVARA MORATU – ten se nemýlil a upravil tak na 3:0!
    37. NOLITO - 2:0
     
    37
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro, do této doby dobře bránící, Turky! Fábregas ze středu pole vyslal pas vzduchem za obranu, kde udělal velkou chybu Mehmet Topal – ten prodloužil míč za sebe, kde byl pouze jeho soupeř NOLITO a ten dokázal uklidit míč mimo dosah zaskočeného Babacana!
    34. Álvaro MORATA - 1:0
     
    34
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec přišlo to, co asi přijít muselo a Babacan poprvé loví míč ze sítě. Opět to byl trochu nečekaně vzdušný centr, což je pro Španělsko trochu atypické – každopádně z levé strany přišel krásný a nadýchaný centr od Nolita, který mířil přesně na hlavu útočníka Juventusu ÁLVARA MORATY, jenž ve výskoku zamířil naprosto přesně a dokázal balón uklidit na zadní tyč!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 34. Morata (Nolito), 37. Nolito, 48. Morata (Alba)

    Karty:   1. Ramos (ESP) – 9. Yılmaz (TUR), 41. Tufan (TUR)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 15:13.
    Španělsko: de Gea – Torres Juanfran, Piqué, Ramos (C), Alba (81. Azpilicueta) – Fàbregas (71. Koke), Busquets, Iniesta – Silva (64. B. Soriano), Morata, Nolito.
    Náhradníci: Casillas, S. Rico – Azpilicueta, Bartra, Koke, L. Vázquez, Pedro, Bellerín, Th. Alcântara, San José, B. Soriano, Aduriz.

    Turecko: Babacan – Gönül, Topal, Balta, Erkin – Tufan, Inan (70. Mallı), Özyakup (62. Şahan) – Çalhanoğlu (46. Şahin), Yılmaz, Arda Turan (C).
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Kaya, Çalık, Şahin, Tosun, Şahan, Köybaşı, Mallı, Şen, Mor, Özbayraklı.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (všichni Srbsko), 4. rozhodčí: Kulbakov (Bělorusko)
    bahis siteleri