Belgie – Irsko 3:0 (kon.) | Island – Maďarsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Rakousko 0:0 (kon.)
konec
Island
1:1 (1:0)
Maďarsko
Sobota 18.06.2016, 18:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Mistrovství Evropy • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ádám Nagy zbytečně fauloval na polovině hřiště a ruský arbitr mu za jeho zákrok ukázal žlutou kartu.
     
    83
    Skvěle to udělal Birkir Bjarnason, jenž na sebe navázal pozornost tří protihráčů a nakonec byl faulován Kleinheislerem, jenž si neodpustil poznámky směrem k rozhodčímu a za to dostal žlutou kartu.
     
    81
    Hráčům v bílých dresech se čas začíná rychle krátit. Tamás Kádár navíc zatáhl za záchranou brzdu a nedovoleně seslal k zemi Finnbogasona, za což si vykoledoval žlutou kartu.
     
    77
    Právě Dzsudzsák byl faulován Birkirem Sävarssonem, který za svůj zákrok vyfasoval žluté napomenutí a svěřenci Bernda Storcka budou mít k dispozici další standardku.
     
    74
    Střídající Alfred Finnbogason po ztrátě míče pro jistotu stáhl k zemi unikajícího Guzmicse. Sudí Karasjov mu udělil žlutou kartu, Finnbogason tak o příští zápas přijde.
     
    42
    Johann Gudmundsson ve středu hřiště nedovoleně atakoval Lászla Kleinheislera a za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Vojtěch Balon

    Branky: 39. G. Sigurdsson (pen.) – 88. Sävarsson (vla.)

    Karty:   42. Gudmundsson (ISL), 74. Finnbogason (ISL), 77. Sävarsson (ISL) – 81. Kádár (HUN), 83. Kleinheisler (HUN), 90+1. Nagy (HUN)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:15.
    Island: Halldórsson – Sävarsson, R. Sigurdsson, Árnason, A. Skúlason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson (C) (65. Hallfredsson), B. Bjarnason – Sigthórsson (84. Gudjohnsen), Bödvarsson (69. Finnbogason).
    Náhradníci: Jónsson, Kristinsson – Gudjohnsen, Finnbogason, Traustason, Sigurjónsson, Hallfredsson, Ingason, Magnússon, Hermannsson, Hauksson, E. Bjarnason.

    Maďarsko: Király – Lang, Guzmics, Juhász (84. Szalai), Kádár – Kleinheisler, Gera, Nagy – Stieber (67. Nikolić), Priskin (67. Böde), Dzsudzsák (C).
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Bese, Fiola, Korhut, Elek, Lovrencsics, Pintér, Böde, Németh, Nikolić, Szalai.

    Rozhodčí: Sergej Karasjov – Nikolaj Golubjov, Tichon Kalugin (všichni Rusko)
    bahis siteleri