Žilina B – Frýdek-Místek 4:3 (kon.) | Olomouc B – Vítkovice 0:2 (kon.) | Karviná – Zagłębie S. 1:1 (kon.)
Olympia Radotín – Pardubice 2:1 (kon.) | Třinec – Mohelnice 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia B 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Žižkov 2:0 (kon.) | Znojmo – Poprad 2:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Brno – Opava 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:1 (kon.)
Slovácko – Radomiak 1:1 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Hallescher – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Dunajská Streda – Šopron 2:0 (kon.) | Jablonec – Botoşani 2:0 (kon.) | Žilina – Podbeskidzie 3:0 (kon.)
Opava B – Vítkovice 2:3 (kon.) | Senica – Ostrava 3:1 (kon.) | Ružomberok – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
4:3 (2:1)
FK Frýdek-Místek
sk Sobota 09.07.2016, 10:00Přípravný zápas
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov športu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu, v ktorom sa zameriame na prípravné stretnutie medzi MŠK Žilina B – MFK Frýdek-Místek s výkopom o 10:00!


    V sobotu je na futbalovom štadióne v Žiline naplánovaný deň MŠK! Doobeda sa rezerva MŠK Žilina stretne v rámci prípravného zápasu s českým súperom, ktorý, je MFK Frýdek-Místek. Uvidíme, komu sa v tomto zápase napokon bude dariť lepšie. Od 17:00 potom nastúpi A mužstvo MŠK Žilina, ktoré bude hrať proti súperovi z Poľska Bielsko-Biala! Aj z tohto zápasu Vám priblížime dianie na ihrisku!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu patril hosťom, ktorí sa postupne snažia prebojovať sa pred bránu domáceho mužstva.
     
    2
    V úvode zápasu sú aktívnejší hostia, stále držia loptu a snažia sa preniknúť pred 16-tku domáceho mužstva. Domáci celok sa však úspešne bráni.
     
    3
    Pri lopte sú už aj domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a snažia sa o postupný útok pred bránu hostí.
     
    4
    Pomaly sme sa dostali do 4.minúty zápasu, zatiaľ sme žiadnu veľkú šancu nevideli. Zápas sa tak zatiaľ odohráva v pokojnejšom tempe.
     
    7
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Zápas sa ešte poriadne ani nezačal a už tu je prvý gól! Podarilo sa im ho streliť hosťom a tak je priebežný stav zápasu 0:1! Domáci celok neubránili autové vhadzovanie, lopta prepadla až do vnútra 16-tky a po chybe obrany domácich sa hostia ujímajú jednogólového vedenia!
     
    9
    Domáci sa však po inkasovanom góle prebrali a začínajú hrať veľmi aktívne. Hostia sa momentálne len bránia, avšak rezerva Žiliny sa nevie prepracovať ku nejakej gólovej príležitosti.
     
    11
    Hostia sa museli momentálne brániť sérii rohových kopov domáceho mužstva, avšak zvládli to výborne a domácemu celku nedovolili si vypracovať žiadnu zaujímavú príležitosť.
     
    13
    Momentálne sledujeme rýchly futbal hore-dole, avšak bez náznaku šancí. Takýto obraz hry určite viac vyhovuje hosťom, ktorí sú stále v tesnom vedení o jeden gól.
     
    15
    Celok domáceho mužstva to momentálne skúša postupnými rýchlymi prihrávkami, hostia však dobre čítajú hru a výborným napádaním sťažujú domácemu mužstvu ich snahu.
     
    17
    Aj naďalej je obraz hry podobný, útoky sa nám striedajú na oboch stranách, avšak bez nejakých náznakov väčších šancí. Zápas je však prakticky ešte len na začiatku.
     
    19
    Teraz sa podarilo hosťom dlhšie držať loptu na svojich kopačkách, avšak domáce mužstvo sa chyby nedopustilo a tak im nedovolilo sa dostať ku žiadnej veľkej príležitosti.
     
    21
    Na domácom mužstve pozorujeme snahu o vyrovnávajúci gól, avšak hostia bránia výborne a do šancí domácich futbalistov nepúšťajú.
     
    25
    Momentálne sú lepším mužstvom domáci futbalisti, avšak stále sa im nedarí streliť vyrovnávajúci gól. Majú však na to ešte dostatok času.
     
    28
    Avšak hostia sa tiež snažia útočiť a pridať tak svoj druhý gól v tomto zápase. Stále však tomuto zápasu chýba viacej gólových príležitostí, z ktorých by mohlo zapršať.
     
    33
    Konečne sme mali možnosť sledovať viacej zaujímavých príležitostí, avšak gól sme opäť nevideli. Pomaličky sa dostávame ku záveru prvého polčasu, ktorý veľa futbalovej krásy nepriniesol.
     
    36
    Domáce mužstvo teraz bolo blízko ku prvému gólu v tomto zápase, avšak brankár hostí výborným zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!
     
    37
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Domáce mužstvo strieľa prvý gól tohto zápasu! Skvelo zahratý už spomínaný rohový kop, lopta sa dostala na zadnú tyč, kde stál dobre postavený RASTISLAV VÁCLAVIK a skvelou strelou vyrovnáva na 1:1!
     
    39
    Hostia sa momentálne musia len brániť, pretože domáci celok po góle výrazne ožil a momentálne drží hostí pod tlakom.
     
    41
    Domáce mužstvo sa práve chystá ku svojmu ôsmemu rohovému kou, tlak domácich tak čoraz viac narastá.
     
    42
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Opäť skvelo zahratý rohový kop domáceho tímu! Na centrovanú loptu si najlepšie nabehol RASTISLAV VÁCLAVIK a hlavou krásne poslal loptu do siete – 2:1! Je to už druhý gól domáceho hráča.
     
    44
    Prvý polčas bude čo chvíľa minulosťou, videli sme v ňom zatiaľ 3 góly a pomerne pekný futbal.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme napokon videli 3 góly! Hostia išli rýchlo v 7.minúte do vedenia, avšak záver prvého polčasu patril domácemu tímu, ktorí po dvoch rohových kopoch vsietil dva góly a otočil tak vývoj tohto stretnutia. Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak môže čoskoro začať!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa nám už napokon naplno rozbehol! Výkop patril domácim futbalistom, ktorí sú v tesnom vedení o jeden gól!
     
    47
    Hostia zachytili rozohrávku domácich, snažili sa pohroziť po pravom kraji, avšak domáca obrana všetko vyriešila a nedovolila sa hosťom dostať do žiadnej nebezpečnej situácie.
     
    48
    Aj úvod druhého polčasu sa nesie v opatrnom tempe, uvidíme, ako napokon bude ešte druhé dejstvo prebiehať.
     
    49
    Do 16-tky domáceho tímu smeroval nebezpečný center z ľavej strany, avšak našťastie pre domácich nikto z hostí nedokázal loptu zachytiť a tak rezerva MŠK vyráža do rýchleho brejku.
     
    51
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, avšak nikam sa neponáhľajú a snažia sa postupnými a pomalými prihrávkami smerovať bližšie ku bráne hostí.
     
    52
    Lopty sa už zmocnili hostia a snažia sa prenikať po krajoch, avšak domáci tím všetky ich snahy eliminuje.
     
    53
    Napokon hostia zaútočili z rýchleho brejku stredom ihriska, prihrávka do vnútra domácej 16-tky však skončila len pri brankárovi MŠK.
     
    54
    Pri lopte je už opäť celok domácich, avšak všetky ich útoku na bránu hostí dokážu futbalisti MFK Frýdek-Místek dobre eliminovať a loptu tak následne dostať do bezpečia.
     
    55
    Po faule na jedného z hostí teraz zahrával MFK Frýdek-Místek priamy kop, center do pokutového územia však obrana domácich hlavou odvrátila do bezpečia.
     
    56
    Netrvalo dlho a hostia sa opäť prebojovali do útočnej akcie, avšak čiarový rozhodca avizoval ofsajd! Domáci tím sa tak teraz dostane ku lopte.
     
    57
    Častejšie je teraz lopta na kopačkách hosťujúceho mužstva, avšak do žiadnych zaujímavých príležitostí sa futbalisti MFK Frýdek-Místek nemôžu prepracovať.
     
    58
    Hra sa nám momentálne prerušila, pretože sme svedkami viacnásobného striedania na domácej strane. Typický obraz, ktorý charakterizuje prípravné stretnutie.
     
    59
    Bola nariadená penalta pre MFK Frýdek-Místek!
     
    60
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Priebežný stav zápasu je vyrovnaný na 2:2! Hosťujúci futbalista penaltu premenil s prehľadom a tak v zápase začíname odznova!
    60. 2:2
     
    61
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Avšak za malú chvíľu opäť vidíme gól! Domáci celok prakticky ihneď po rozohrávke predviedli nádhernú akciu po kraji, lopta sa dostala až do 16-tky hostí a domáci futbalista ANDREJ MAJŠTINÍK ju bezpečne dopravil do siete – 3:2!
    61. 3:2
     
    62
    Tak tempo hry v druhom polčase výrazne ožilo a videli sme v ňom zatiaľ 2 góly. Domáce mužstvo vyhrá tesne o jeden gól a to 3:2!
     
    64
    Útoky sa aj naďalej striedajú zo strany na stranu, avšak obe mužstvá sa momentálne prezentujú výbornou prácou v defenzíve a tak gólové šance nevidíme.
     
    67
    Lopta je momentálne na kopačkách hostí, avšak nedarí sa im v prechode do útoku. Uvidíme, či sa ešte dočkáme vo zvyšných minútach zápasu nejakého gólu.
     
    68
    Pekná útočná akcia zo strany hostí, domáci tím však všetko postrážil a loptu odvracia do bezpečia. MFK Frýdek-Místek však bude zahrávať rohový kop.
     
    69
    Rohový kop napokon nič zaujímavé nepriniesol, domáce mužstvo sa bez problémov ubránilo. Momentálne sú tak pri lopte futbalisti MŠK Žilina B.
     
    70
    Hra sa nám opäť prerušila z dôvodu viacnásobného striedania. Do konca zápasu ostáva približne ešte 20 minút.
     
    71
    Útoky sa nám opäť začínajú striedať zo strany na stranu, tempo hry sa o trochu navýšilo, priebežné skóre zápasu sa však stále nemení.
     
    73
    Domáci futbalisti sa momentálne snažia hrať na rýchle protiútoky, avšak všetky ich útočné snahy hostia eliminujú.
     
    74
    MFK Frýdek-Místek dáva gól!
    Hostia sa dostali ku autovému vhadzovaniu, ktoré skvelo zahrali, hosťujúci futbalista sa po skvelom prieniku a oklamaní obrancu domáceho mužstva dostal až pred brankára MŠK a bez problémov ho prekonal – 3:3!
    74. 3:3
     
    75
    Tak napokon sme sa predsa len ešte nejakého gólu dočkali, priebežný stav zápasu sa tak vyrovnal na 3:3! Do konca zápasu ešte nejaký ten čas ostáva, máme sa tak na čo ešte určite tešiť.
     
    76
    MFK Frýdek-Místek zásluhou vyrovnávajúceho gólu ožil a momentálne hrá veľmi aktívne. Hra sa teraz odohráva na obrannej polovičke domáceho tímu.
     
    78
    Rezerva MŠK sa bude musieť opäť brániť, pretože hostia sa chystajú ku zahrávaniu rohového kopu!
     
    79
    Rohový kop však hostia zahrali veľmi zle, ku lopte sa tak dostávajú domáci futbalisti.
     
    80
    Domáci teraz previedli peknú útočnú akciu, vo vnútri 16-tky hostí sa dostal ku lopte jeden z domácich futbalistov, avšak jeho vydarenú strelu mu brankár hostí výborne zneškodnil!
     
    81
    MŠK Žilina B hrá momentálne veľmi aktívne, neustále útočí a tak sa hostia musia brániť. Do konca zápasu už veľa času neostáva, uvidíme, čo sa priebežné skóre zápasu ešte zmení.
     
    82
    Hostia však teraz previedli rýchlu útočnú akciu, nebezpečnú prihrávku do vnútra 16-tky napokon jeden z domácich obrancov odvrátil na rohový kop.
     
    83
    MFK Frýdek-Místek však dnes rohové kopy zahráva veľmi zle, domáci sú opäť pri lopte a môžu zaútočiť. Predtým sa však opäť bude striedať, tentokrát na strane hostí.
     
    84
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Tak toto bola parádna spolupráca domáceho mužstva, po ktorom sa domáci tím vracia späť do vedenia o jeden gól – 4:3!
    Krásnu spätnú prihrávku si prebral DÁVID FUJAK a posiela domáci tím do vedenia!
    84. 4:3
     
    85
    Do konca stretnutia ostáva približne 5 minút, hostia prehrávajú o jeden gól! Uvidíme, či sa im napokon podarí ešte vyrovnať, alebo sa z víťazstva bude radovať domáce mužstvo MŠK Žilina B.
     
    86
    Hostia sa ešte samozrejme snažia útočiť, ale domáci tím dobre pokrýva priestor a nič svojmu súperovi nechce dovoliť. Čaká nás tak ešte určite zaujímavý zvyšok zápasu.
     
    88
    Lopta je však v závere zápasu na kopačkách domáceho tímu, takže hostia nemôžu útočiť. Zrejme sa napokon z víťazstva budú radovať domáci futbalisti.
     
    89
    Do konca zápasu už ostávajú len sekundy, pri lopte je stále domáce mužstvo. Zrejme sa tak už nič zaujímavého nestane.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Napokon sme sledovali ešte zaujímavý druhý polčas, v ktorom sme videli až 4 góly, ale domáce mužstvo napokon predsa len víťazí o jeden gól a to pomerom 4:3!

    Dnes o 17:00 sa ešte v rámci dňa MŠK predstaví aj A mužstvo MŠK Žilina, ktoré bude hrať proti súperovi z Poľska Bielsko-Biala! Aj z tohto zápasu Vám priblížime dianie na ihrisku!

    Prajem ešte peknú sobotu! (11:52:40)

    Miroslav Revaj

    Branky: 37. Václavik, 42. Václavik, 61. Majštiník, 84. Fujak – 7. doplníme neskôr, 60. doplníme neskôr (pen.), 74. doplníme neskôr


    MŠK Žilina B: Leško – Šušolík, Vasiljevič, Minárik, Majdan – Klec, Michlík, Václavik – Puček, Majštiník, Martinček
    FK Frýdek-Místek:
    bahis siteleri