Žilina B – Frýdek-Místek 4:3 (kon.) | Olomouc B – Vítkovice 0:2 (kon.) | Karviná – Zagłębie S. 1:1 (kon.)
Olympia Radotín – Pardubice 2:1 (kon.) | Třinec – Mohelnice 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia B 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Žižkov 2:0 (kon.) | Znojmo – Poprad 2:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Brno – Opava 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:1 (kon.)
Slovácko – Radomiak 1:1 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Hallescher – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Dunajská Streda – Šopron 2:0 (kon.) | Jablonec – Botoşani 2:0 (kon.) | Žilina – Podbeskidzie 3:0 (kon.)
Opava B – Vítkovice 2:3 (kon.) | Senica – Ostrava 3:1 (kon.) | Ružomberok – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (0:0)
FK Mohelnice
Sobota 09.07.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Přípravný zápas
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního dne. (12:15:42)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Utkání končí a Třinečtí nakonec ve druhém poločase dokázali strhnout vítězství na svou stranu. Výhra se ale nerodila lehce, první velkou šanci ve druhé půli spálil hostující Hapal. Hora na opačné straně zastavil střely Ižvolta a Krišta, hlavičkující Joukl nemířil přesně.

    Radovat z gólu se domácí mohli až šest minut před koncem. Rychlý brejk zakončoval po pěkné akci do prázdné branky Joukl. Druhou branku přidal minutu před koncem střelou k tyči Velner. V závěru zápasu se projevila větší třinecká zkušenost, Slezané zatlačili na Mohelnici a vstřelili jí dvě branky. Do té doby ovšem s výkonem spokojeni být příliš nemohli.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    A ještě jedna šance! Mohelnice v poslední desetiminutovce odešla a Třinec mohl navýšit na 3:0. Janošíkův centr sklepl Velner Jouklovi, jehož hlavičku ovšem Hora chytil.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankář Rohel vyběhl až na hranici šestnáctky, zavolal si a vyboxoval balon daleko dopředu. Na konci třinecké akce potom stál MICHAL VELNER, jenž křižnou ranou k tyči překonal Horu podruhé! Také druhý třinecký gól padl z brejku – 2:0!
     
    88
    Pinkava byl faulován a téměř všichni hráči Mohelnice se teď stěhují do vápna. Standardní situaci z poloviny hřiště bude rozehrávat Bzirský.
     
    87
    Nyní je na tahu zase Mohelnice. Třetiligový celek se natlačil na útočnou půlku a odcentroval. Třinecká obrana odvrátila do zámezí.
     
    86
    Vítězství Třince mohl pojistit Malcharek po centru Velnera, ale v těžké situaci zakončoval nad branku. Malcharkovi navíc zakončení ztížil spoluhráč Samiec, který do něj nedopatřením vrazil.
     
    85
    Šest minut před koncem se tak Třinec ujímá vedení, které ještě touží navýšit. Červení se i po gólu snaží držet na útočné půlce.
     
    84
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho rozehrávala Mohelnice jen rohový kop, po kterém Třinec vyrazil do protiútoku. Ižvolt pronikl mezi obránce a uvolnil Janošíka. Ten ve vyložené pozici ještě přiťukl PETRU JOUKLOVI, jenž už dopravil míč do prázdné branky – 1:0!
     
    83
    Knýřova přihrávka nalezla Hapala pouze v ofsajdu. Bzirský o něco později uvolnil Dokoupila, jemuž ale nedovolil zakončit Krišto! Tady by Rohel zasahoval jen těžko.
     
    82
    Technická střela Knýře skončila jen ve zdi, následný centr Mohelnice dolétl až za Rohelovu branku.
     
    81
    Marcel Stříž fauloval na hranici vápna Hapala a Třinečtí teď mohou být hodně rádi, že rozhodčí neukázal na penaltový puntík. Je z toho standardní situace z hranice pokutového území.
     
    80
    Ižvolt přihrál do běhu Velnerovi, který dokázal odcentrovat před branku. Na první tyči byl úplně volný Joukl, ale hlavičkoval vedle!
     
    79
    Krišto zkoušel propasírovat míč přízemní přihrávkou do šestnáctky, ale nikdo ze spoluhráčů nezareagoval. Míč skončil u Hory.
     
    78
    Samiec přišel o balon v souboji s mohelnickou obranou a Motyčka musel dozadu pořádně zabrat. Ve skluzu zvládnout přihrát balon na Čelůstku.
     
    76
    Třinecké příležitosti teď přicházejí jedna za druhou. Ižvolt pronikl po pravé straně a přihrál pod sebe na volného Samiece. Tomu ale střela příliš nesedla a trefil brankáře Horu uprostřed!
     
    75
    Rohový kop Mohelnice ubránila a nyní se vydává ušetřit nějaký čas na útočnou polovinu. Přestože se o body nehraje, remíza v Třinci by mohelnické fotbalisty jistě pořádně povzbudila.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 84. Joukl, 89. Velner


    FK Třinec: Adamuška (46. Rohel) – Joukl, Malcharek, Michal Stříž (73. Marcel Stříž), Benetka (46. Velner), Čelůstka, Krišto, Motyčka, Ižvolt, Teplý (46. Samiec), Reintam (C) (46. Janošík).
    Trenér: Martin Zbončák.

    Náhradníci: Rohel – Velner, Marcel Stříž, Samiec, Janošík.

    FK Mohelnice: Večeř (46. Hora) – Olejník, Řehák, Kuba (46. Pinkava), Heidenreich (46. Svoboda) – Kopa (46. Knýř), Dokoupil (C), Fišara, Bača, Bzirský – Hapal. Trenér: Roman Sedláček.
    Náhradníci: Hora – Pinkava, Svoboda, Knýř.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Michael Vojkovský, Ondřej Boráň

    Diváci: 80
    bahis siteleri