Jihlava – Pardubice 3:1 (kon.) | Třinec – Havířov 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 03.08.2016, 11:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    56:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. ADAM NAJMAN dostal puk do jízdy a zkusil vystřelit při přejetí útočné modré, čímž dokonale překvapil Jonášek Klase, kterému puk prošel nad vyrážečku do levého horního rohu. Asistence: Valentýn Smolko.
     
    40:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    A hned z protiútoku se Dukla prosazuje. Piskač poslal puk před branku na ADAMA NAJMANA, který střelou zblízka otáčí průběžný stav zápasu a posílá Jihlavské poprvé v utkání do vedení. Asistence: Daniel Piskač.
     
    38:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stav zápasu je srovnán. Vítězslav Brož poslal kotouč po levé straně na TOMÁŠE PIGLA, jenž si najel na levý kruhu a střelou po ledě ke vzdálenější tyči překonal Jonáše Klase. Asistence: Vítězslav Brož.
     
    33:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už se stav zápasu mění. Secký vystřelil od modré a před brankou Krejčího vznikla pořádná mlýnice. V ní zřejmě přistrčil Šír puk na ONŘEJE TOBIÁŠE a útočník hostí zamířil pod horní tyčku. Asistence: Radek Šír, Dominik Secký.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 39. Pigl (V. Brož), 41. Najman (Piskač), 57. Najman (Smolko) – 34. Tobiáš (Šír, Secký)


    HC Dukla Jihlava: Pavlas (31. Krejčí) – Winkler, Piskač, Smolko, P. Brož, Křišta, Barák – O. Svoboda, Najman, Kaltounková – Pigl, Čermák, V. Brož – Mihulka, Juda, Chlubna. Trenér: Petr Svoboda
    HC Dynamo Pardubice: Klas (Nečas) – Jelínek, Kaštánek, Matěcha, Hrádek, Pejzl, Secký – Koffer, Zeman, Lašák – Tobiáš, Antoníček, Šír – Hledík, Rohlík, Hricuš. Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Suchý – Čurilla, Mareček
    bahis siteleri