Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Trnava – Skalica 4:2 (kon.) | Litvínov – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Martin – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Poprad 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Kobra – Trutnov 4:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 0:0 (zruš.) | Kolín – Jablonec n/N 3:1 (kon.)
Klatovy – Plzeň 4:9 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:5 (0:1 po s.n.)
Zlín – Znojmo 6:2 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Prostějov – Havířov 2:2 (nedohr.)
Benátky n/J – Litoměřice 1:3 (kon.) | HC Slovan – Záhřeb 2:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (1:0, 3:1, 0:3 - 0:0)
HC Technika Brno
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    A ode mě je to pro dnešek vše. Loučí se s vámi Petr Svoboda a od dalšího zápasu, ze Zimního stadionu Václava Nedomanského, se budu těšit opět napočtenou! (20:20:47)
     
    Tak to tady máte. Můžete větší část utkání dominovat, pak stačí na deset minut trochu polevit a najednou je tu ztráta téměř vyhraného zápasu. Obrat načal ve třiapadesáté minutě Tomáš Buhaj, který byl o necelé dvě minuty později následován Ondřejem Stehlíkem. Definitivně vedení domácího týmu ukončil necelou vteřinu před třetí sirénou Michal Brzobohatý. Utkání tedy podle domluvy dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých byl jediným úspěšným střelcem Ondřej Stehlík.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Technika Brno.
    ONDŘEJ STEHLÍK se s ničím nerozpakoval a tvrdou střelou překonal Zollpriestera, který byl trochu mimo správný úhel.
     
    3. série
    0:1
    Jurča neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Bustin neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Kuba neproměňuje.
     
    1. série
    0:1
    Stehlík proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Kučera neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Domácí si svým přístupem dlouho koledovali o ztrátu vedení, a tak se taky stalo. MICHAL BRZOBOHATÝ se nejlépe zorientoval ve změti hokejek a vyrovnává! Asistence: Peter Bustin, Ondřej Stehlík
     
    59:36
    Drtiči drží kotouč na svých hokejkách v útočném pásmu a hrají na čas. Technika už nebude mít mnoho šancí.
     
    59:15
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:35
    Domácí jsou pod velkým tlakem Techniky! Zollpriester hasí jednu šanci za druhou, ale zatím je úspěšný.
     
    57:40
    Hráči se sovou na hrudi cítí šanci a ženou se za vyrovnáním. Hodonínští obránci mají velké problémy s rozehrávkou, a tak vznikají okénka vedoucí až k Zollpriesterově bráně.
     
    56:30
    Talánovu dělovku od modré Novák s obtížemi vyrazil mimo svoji bránu. Technika zahajuje akci na druhou stranu hřiště.
     
    54:23
    Technika právě vstřelila branku!
    Velká minela obránce Pokorného, který namazal ONDŘEJI STEHLÍKOVI na obrannou modrou čáru. Útočník Techniky si následně najel k tyči brankáře Zollpriestera, kterého bekhendem prostřelil pod rukou. Tato branka jde na vrub jak obránci, tak brankáři. Bez asistence.
     
    52:49
    Technika právě vstřelila branku!
    První obranný pár domácích si nyní vůbec nerozuměl a naprosto zbytečně zdvojil Florka v situaci jednoho proti dvěma. Brněnský útočník následně poslal parádní přihrávku na TOMÁŠE BUHAJE, jenž několikrát rychle zakvedlal s kotoučem a následně krásně prostřelil dezorientovaného Zollpriestera. Asistence: Matěj Florek
     
    51:13
    Hložánek s Pešem dobře kombinovali v útočném pásmu a dělali Technice značné problémy. Navzdory tomu se jim nepovedlo dostat do zakončení.
     
    50:02
    Novák musel být nyní v pohotovosti proti několika šancím domácího týmu. Skóre však zůstává neměnné.
     
    49:04
    Čtvrtníčkovu střelu z velkého úhlu Zollpriester chytá do své výstroje. Vhazování v obranném pásmu SHK.
     
    48:30
    Hosté v plném počtu.
     
    48:04
    Domácí tým již trochu polevuje v aktivitě a nežene se do nějakého velkého útočení. Nepovedenou akci Oranjes zastavuje zakázené uvolnění.
     
    47:30
    Drtičům se přesilovka pěti proti třem nevyvedla a Adam Šidák je již na ledě.
     
    46:30
    Velmi zajímavá šance pro Drtiče, kterým je nabídnuta přesilovka 5 na 3. Vyloučen je Adam Grman (TEC) na 2+10 minut za hrubost.
     
    46:04
    Na druhé straně se dostal do zakončení Zdeněk Kučera, kterého ale Novák vychytal.
     
    45:21
    Karel Benýšek se protáhl mezi soupeřovými beky, objel bránu a zkoušel zakončovat k bližší tyči, kde ale byl Zollpriesterův beton.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Šidák – 2 min., podražení).
     
    44:07
    Sedlákovu dělovku od modré Zollpriester vyráží do rohu obranného pásma. Technika má nyní více ze hry a dostává domácí tým pod tlak.
     
    42:08
    Stehlík s Bustinem se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. První jmenovaný pálil z pravého kruhu. Jeho střelu Zollpriester pouze vytěsnil. Kotouč se následně ocitl u druhé tyče hodonínské brány, kde dorážel Bustin. Kotouč se magicky odrazil od jedné tyčky k druhé a poté ven z brány! Obrovské štěstí na straně Jakuba Zollpriestera.
     
    41:43
    Domácí v plném počtu.
     
    41:15
    Peš vyhazuje kotouč za všechny čáry. Dobré oslabení v podání SHK.
     
    40:15
    Zatímco se vrátil Petr Pokorný na led, musel Zollpriester řešit nebezpečnou šanci, do které se dostal Michal Brzobohatý. Hraje se čtyři na pět.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině se nám spustil malý brankostroj. Nejprve se v sedmadvacáté minutě prosadil Matěj Florek, který srovnal stav utkání, jenže netrvalo dlouho a se štěstím se prosadil Petr Jurča, kterého napodobili Erik Hložánek a Roman Průdek. Brňané nehráli špatně, ale Drtičům se podařilo využít všechny své šance a dostat se do výrazného vedení. Třetí dvacetiminutovka tohoto utkání začně asi v 19:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Skvělý zákrok Jakuba Zollpriestera, který obstál proti čtyřem dorážkám soupeře byl následován velmi důraznou hrou brněnských hráčů, kterou se vydal pomstít Petr Jurča (HOD), který jednoho z útočníků krosčekoval a následně se pustil do souboje jeden na jednoho. Hodonínský hráč už sedí na trestné lavici.
     
    38:55
    Drtičům se podařilo vyhodit a Patrik Štancl musí začínat akci zpoza vlastní brány.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Pokorný – 2 min., sekání).
     
    37:47
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Skvělé řešení přečíslení tří na jednoho. Richard Garčic vyvezl kotouč do útočného pásma, naznačil střelu a následně poslal přihrávku mezi kruhy na ROMANA PRŮDKA, který korunuje svůj návrat na hodonínský stadion gólem, když vymetl všechny pavučiny v levém rohu Novákovy brány. Asistence: Richard Garčic
     
    36:30
    Parádní akce v podání Matěje Charváta. Hodonínský štírek si vzal v obranném pásmu kotouč od jednoho z beků, odstavil protihráče, dalším dvěma se vyhnul a prodral se do zakončení před Nováka, kterého ovšem nadvakrát nepřekonal. Dobrá práce brněnského gólmana drží skóre neměnné.
     
    35:20
    Stehlíkovu střelu od modré čáry vyrazil Zollpriester se štěstím do rohu obranného pásma. Technika se dostává do tlaku.
     
    33:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští od začátku přesilovky nepolevovali v nátlaku a odměnou jim je další branka! Loginovsky poslal krosovou přihrávku skrze pásmo na Petra Peše, který naznačil střelu, ale nakonec poslal přihrávku na protější kruh, kde byl již připraven ERIK HLOŽÁNEK, který lehkou žabičkou přehodil padajícího Nováka. Asistence: Petr Peš, Igor Loginovsky.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Čtvrtníček – 2 min., napadení).
     
    32:45
    Neuvěřitelný tlak trojice Kuba-Janás-Jurča! Petr Jurča pod tlakem poslal chytrou zadovku na Michala Kubu, který vyvezl kotouč před bránu a střílel. Vyraženého puku se zmocnil David Janás, který si odstavil soupeře a poslal rychlý pas na Jurču, jenž několikrát výrazně ohrozil Nováka. Brněnský gólman s velkým štěstím vyhrál souboj se svým bývalým spoluhráčem.
     
    31:37
    Patrick Brzobohatý se prodral po levém křídle do útočného pásma. Následovala rychlá střela, kterou Zollpriester vyrazil pouze před sebe. Brzobohatému se tak naskytla druhá šance, kterou ale mladý hodonínský brankář parádně lapil.
     
    30:30
    Zdenka Kotvana v bráně SHK nahrazuje Jakub Zollpriester!
     
    29:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tento gól, jako by potvrdil má předchozí slova. Robin Medek předvedl parádní sólo ve středním pásmu, byl ale obrán na modré čáře o puk Michalem Kubou, který se okamžitě rozjel směrem k Novákově bráně a zkoušel střelu na vzdálenější tyč, kterou trefil. Puk se poté obrazil přímo na hokejku PETRU JURČOVI a hodonínský forvard jej pouze doklepl za dezorientovaného Nováka. Asistence: Michal Kuba
     
    27:46
    Na Zimním stadionu Václava Nedomanského to začíná žít jak na tribunách, tak na ledové ploše. Oba celky jako by zapomněly na bránění a rázem je k vidění atraktivní hokej. Chybí tomu jen přesnější koncovka. Oba golmani zůstávají v klidu.
     
    26:07
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé. Hráči Techniky obsadili ihned po buly dobré rozestavení v útočném pásmu a puk se po ose Štancl – Sedlák dostal k MATĚJI FLORKOVI, který překonal Kotvana střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Štancl, Sedlák
     
    25:41
    Hodonínští byli dlouho pod tlakem zaviněným dalším zakázaným uvolněním. To se rozhodl utnout Žiga Kuzman (HOD), který je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    25:00
    Tak to byla smůla! Dlouhý Miklíkův pas na útočnou modrou zachytil mezi obránci Michal Kuba a řítil se po pravém křídle sám na Nováka, ale kotouč jej v jízdě neposlechl a utekl hodonínskému útočníkovi, patrně také vinou špatného stavu ledové plochy, do rohu útočného pásma.
     
    24:50
    Nadějnou akci Drtičů zastavuje zakázané uvolnění. Vhazování před Zdenkem Kotvanem.
     
    24:04
    Kotvan musel být nyní pozorný proti Vlčkovu zakončení. Střelu brněnského hráče domácí gólman podržel ve své výstroji.
     
    23:20
    Drtiči dosud neopustili obranné pásmo Brna a předvádějí výborný forčeking, zvláště pak zmíněný Jakub Vrána odvádí výbornou práci a zatápí brněnským bekům.
     
    22:41
    Hosté v plném počtu.
     
    22:34
    Nebezpečné zakončení novice v oranžovomodrém dresu Jakuba Vrány, který se nejlépe zorientoval ve změti hokejek a vyslal kotouč na bránu. Novák s velkým štěstím vyráží!
     
    21:34
    Hraje se pět na čtyři z pohledu domácího celku. Karel Benýšek je ve hře.
     
    21:33
    Drtiči si dlouhou dobu přihrávali v útočném pásmu až se konečně odhodlal ke střele Zdeněk Kučera. Novák kotouč ukryl do své výstroje.
     
    20:41
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Šidák – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:20
    Igor Loginovsky dlouho čekal až se jeho spoluhráči rotestaví ve středním pásmu a následně poslal dlouhý pas na Zdeňka Kučeru, který se snažil prudký kotouč zachytit, ale pouze jen protečoval k Josefu Novákovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První perioda je za námi a domácí hráči mají na hokejkách jednobrankové vedení po gólu snajpra Petra Peše. Na obou týmech je vidět, že proběhla rapidní změna kádru a hráči si na sebe teprve zvykají. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Máme tu ještě vyloučení, a to na straně Techniky Brno. Kapitán hostů Karel Benýšek (TEC) je vyloučen za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    18:01
    Tomáš Buhaj v situaci jeden na jednoho mířil směrem na Kotvanovu bránu. Jeho protivníkem byl hodonínský bek David Polesný, jemuž se povedlo svého soupeře dobrým obranným zákrokem dostat až na zadní hrazení.
     
    16:46
    Petr Pokorný si počkal než se mu rozjeli spoluhráči, a poté servíroval dlouhý pas Matěji Charvátovi přímo na útočnou modrou. Hodonínský mladík se už-už rozjížděl do brejku, ale v poslední chvíli mu cestu zastavil jeden z hostujících beků.
     
    15:35
    První formace se střetly na začátku obranného pásma hostujícího týmu. U puku byli Drtiči, jejichž akci zastavuje opět postavení mimo hru.
     
    14:53
    Janásovo nahození schoval Novák do své lapačky.
     
    14:20
    V posledních momentech toho na ledě není moc k vidění. Oba týmy se snaží dodržovat podobnou taktiku, založenou na dobrém pohybu a obraně středního pásma. Nutno podotknout, že tento záměr vychází na obou stranách.
     
    13:15
    Kozel s Bustinem dlouho dělali problém domácím hráčům s rozehrávkou. Hodonínským bekům trvalo asi dvacet vteřin, než se jim povedlo rozehrát na své spoluhráče. Nadějnou akci zastavil offside.
     
    11:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První domácí gól Drtičů v nové sezóně je na světě! Skvělou práci odvedl Zdeněk Kučera, který zastavil hitem na obranné modré čáře pronikajícího soupeře a rozjel akci na druhou stranu, kde zkusil zakončit. O puk jej obrali hostující hráči, ale když už to vypadalo, že akce je u konce, zmocnil se po dobrém forčekingu kotouče bývalý hráč Techniky, Petr Jurča a naservíroval PETRU PEŠOVI parádní přihrávku na hranici kruhu. Domácí kapitán korunoval akci dobrým zakončením. Asistence: Petr Jurča.
     
    09:59
    Miklík s Loginovským si nyní dobře poradili s přečíslením čtyř hráčů Techniky, když dobrou poziční hrou vytěsnili nadějnou akci brněnského celku až do rohu obranné třetiny.
     
    08:55
    Ondřej Stehlík zkoušel střelu na teč pro Michala Brzobohatého, kterému ale tento záměr nevyšel. Hra se přesunuje na druhou stranu ledové plochy.
     
    08:22
    Domácí v plném počtu.
     
    07:20
    Benýšek zkoušel Kotvanovu pozornost z levého kruhu, hodonínský brankář však vyrazil kotouč do rohu, odkud jej domácí obránci odpravili do bezpečné vzdálenosti.
     
    06:22
    První přesilovka pro Sovy. Michal Brzobohatý se procpal v úniku až před Kotvana. Za záchrannou brzdu zatáhl domácí kapitán Petr Peš, který jej několikrát sekl a již si odjíždí sednout na trestnou lavici.
     
    05:40
    Na ledové ploše se stále neděje nic výraznějšího. Probíhá tvrdý souboj o střední pásmo, z jehož ovšem nikdo nedokáže vytěžit šanci.
     
    03:32
    Hosté v plném počtu.
     
    03:14
    A stále nic. Hráči Techniky opět vyhazují a přesilovka domácích se chýlí ke konci.
     
    02:24
    Hráčům SHK se v přesilovce vůbec nedaří, Technika se v pohodě brání, a Josef Novák zatím nemusel řešit žádný větší problém.
     
    01:32
    Máme tu první vyloučení zápasu. Sekáním se provinil Kupčík (TEC), na nějž následně vyrazil bývalý kapitán SHK Petr Pokorný (HOD), oba dva hráči byli vyloučeni také za hrubost. Menší trest na straně Techniky odpyká Patrik Štancl.
     
    01:07
    A první zákroky nové sezóny si připisuje Zdenko Kotvan, který nejprve zastavil nahození Jana Sedláka a posléze schoval ve své lapačce i Kozákovu střelu. Vhazování po levici hodonínského golmana.
     
    00:20
    Utkání je rozehráno a po delším souboji o puk ve středním pásmu, se ke kotouči dostali domácí hráči, jejichž útok ale nikterak neohrozil Nováka v bráně Techniky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráče brněnské Techniky na ledovou plochu následují i oranžovomodří. Utkání začne každým okamžikem.
     
    Ještě jednou hezký podvečer, dámy a pánové!
    Vítám vás na samém prahu nové hokejové sezóny 2016/2017. I letos se můžete těšit na textové přenosy z hodonínského Zimního stadionu Václava Nedomanského. Jeden z nich právě začíná, a to při příležitosti prvního domácího utkání hodonínských Drtičů, proti svému tradičnímu soupeři, brněnské Technice.
     
    Kolotoč přípravných zápasů se rozjíždí na plné obrátky. V úterý 16. srpna se na hodonínském zimním stadionu odehraje první letošní derby dvou velkých rivalů. Tým omlazených Drtičů vyzve brněnská Technika, kterou v létě taktéž opustilo několik zkušených a dlouholetých opor. Obě mužstva ve svých prvních utkáních sezony prohrála a tak si budou chtít jak domácí tak hosté připsat první zářez do letošních zápasových statistik.
     
    Technika inkasovala v Třebíči sedm branek

    Brňané se na úvod přípravy vydali do Třebíče, kde je přivítala Žihadla z Moravských Budějovic. Skóre utkání otevřel ve čtrnácté minutě Patrick Brzobohatý, ale vedení vydrželo hostům jen tři minuty. V polovině duelu rozsvítil brankové světlo za bránou Žihadel Boček, ale i tentokrát dokázaly Moravské Budějovice po třech minutách srovnat.

    Chvíli před přestávkou pak poprvé strhl skóre poprvé na stranu žluto-černých Havel. Zlomové momenty přišly po na přelomu šestačtyřicáté a sedmačtyřicáté minuty, kdy se Budějovicím podařilo během dvaatřiceti vteřin vstřelit dvě branky, což Brňanům definitivně zlomilo vaz. V samotném závěru duelu pak Žihadla dalšími dvěma přesnými zásahy pečetila své vysoké vítězství na konečných 7:2.
     
    Baník na úvod nestačil na slovenskou Skalici

    Oranjes ve své letošní premiéře nastoupili minulou středu na ledě Skalice proti místním hokejistům. Svěřenci trenéra Oremuse byli po většinu zápasu, ale zejména v jeho první třetině, střelecky aktivnější, víc než jednu branku z tlaku ale skaličtí během úvodních dvaceti minut nevytěžili. Po obrátce se hodonínským podařilo obraz hry srovnat a do poslední třetiny se šlo za stavu 2:1. Drtiči se pokoušeli srovnat, ale tečku za utkáním udělal třetím gólem Skalice dvaadvacetiletý zadák Pavol Kotzman.

    S duelem byli nakonec spokojeni trenéři na obou stranách. Skalický lodivod Peter Oremus byl rád jak za výhru, tak za to, že si na utkání našlo cestu téměř osm stovek fanoušků. Hodonínský kouč Stanislav Beťko i přes porážku hledal spíše pozitiva. „Postupem času jsme se soupeři začali vyrovnávat. Zlepšili jsme kombinaci i přihrávky a byly tam i nějaké nebezpečné střely. Kluci šli do zápasu z plného tréninku a musí si teprve zvyknout na puk,“ řekl šéf hodonínské střídačky.
     
    Sestavy z minulých utkání

    SHK Hodonín: Kukin (30. Haloda) – Kolchenko, Miklík, Polesný D., Loginovsky, Pokorný (C), Talán, Kuzman – Hložánek, Průdek, Kučera (A) – Zháňal, Kuba (A), Garanin – Černohous, Charvát, Tomi – Kozel, Venclík, Flora.

    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Sedlák, Grman, Šidák, Vlček, Kubeš, Kupčík, Šíp, Štancl, Brzobohatý M., Benýšek, Čtvrtníček, Račický, Boček, Bustin, Červenka, Brzobohatý P., Polesný J., Klaus, Medek, Grünwald.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 12. Peš (Jurča), 30. Jurča (Kuba), 34. Hložánek (Peš, Loginovsky), 38. Průdek (Garčic) – 27. Florek (Štancl, Sedlák), 53. Buhaj (Florek), 55. Stehlík, 60. Brzobohatý (Bustin, Stehlík), rozh. náj. Stehlík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kučera (HOD)
    0:1   Stehlík (TEC)
    2. série:
    0:1   Kuba (HOD)
    0:1   Bustin (TEC)
    3. série:
    0:1   Jurča (HOD)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (31. Zollpriester) – Miklík, Loginovsky, Kuzman, Polesný, Pokorný (A), Sedláček, Talán – Hložánek, Peš (C), Kučera – Jurča, Kuba (A), Janás – Černohous, Charvát, Zháňal – Garčic, Průdek, Vrána
    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Sedlák, Štancl, Šidák, Kupčík, Švejda, Vlček, Brzobohatý M., Benýšek (C), Čtvrtníček, Kozák, Stehlík, Bustin, Červenka, Brzobohatý P., Klaus, Florek, Medek
    Trenér: Roman Kaňkovský

    Rozhodčí: Melich – Olšar, Maloušek
    bahis siteleri