Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Trnava – Skalica 4:2 (kon.) | Litvínov – Slavia 1:2 (2:3 po s.n.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Martin – Trenčín 4:1 (kon.) | Žilina – Poprad 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Kobra – Trutnov 4:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 0:0 (zruš.) | Kolín – Jablonec n/N 3:1 (kon.)
Klatovy – Plzeň 4:9 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:5 (0:1 po s.n.)
Zlín – Znojmo 6:2 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Chabarovsk 4:5 (po pr.) | Prostějov – Havířov 2:2 (nedohr.)
Benátky n/J – Litoměřice 1:3 (kon.) | HC Slovan – Záhřeb 2:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (1:0, 3:1, 0:3 - 0:0)
HC Technika Brno
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Technika Brno.
    ONDŘEJ STEHLÍK se s ničím nerozpakoval a tvrdou střelou překonal Zollpriestera, který byl trochu mimo správný úhel.
     
    59:59
    Technika právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Domácí si svým přístupem dlouho koledovali o ztrátu vedení, a tak se taky stalo. MICHAL BRZOBOHATÝ se nejlépe zorientoval ve změti hokejek a vyrovnává! Asistence: Peter Bustin, Ondřej Stehlík
     
    59:15
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:35
    Domácí jsou pod velkým tlakem Techniky! Zollpriester hasí jednu šanci za druhou, ale zatím je úspěšný.
     
    54:23
    Technika právě vstřelila branku!
    Velká minela obránce Pokorného, který namazal ONDŘEJI STEHLÍKOVI na obrannou modrou čáru. Útočník Techniky si následně najel k tyči brankáře Zollpriestera, kterého bekhendem prostřelil pod rukou. Tato branka jde na vrub jak obránci, tak brankáři. Bez asistence.
     
    52:49
    Technika právě vstřelila branku!
    První obranný pár domácích si nyní vůbec nerozuměl a naprosto zbytečně zdvojil Florka v situaci jednoho proti dvěma. Brněnský útočník následně poslal parádní přihrávku na TOMÁŠE BUHAJE, jenž několikrát rychle zakvedlal s kotoučem a následně krásně prostřelil dezorientovaného Zollpriestera. Asistence: Matěj Florek
     
    46:30
    Velmi zajímavá šance pro Drtiče, kterým je nabídnuta přesilovka 5 na 3. Vyloučen je Adam Grman (TEC) na 2+10 minut za hrubost.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Šidák – 2 min., podražení).
     
    42:08
    Stehlík s Bustinem se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. První jmenovaný pálil z pravého kruhu. Jeho střelu Zollpriester pouze vytěsnil. Kotouč se následně ocitl u druhé tyče hodonínské brány, kde dorážel Bustin. Kotouč se magicky odrazil od jedné tyčky k druhé a poté ven z brány! Obrovské štěstí na straně Jakuba Zollpriestera.
     
    39:43
    Skvělý zákrok Jakuba Zollpriestera, který obstál proti čtyřem dorážkám soupeře byl následován velmi důraznou hrou brněnských hráčů, kterou se vydal pomstít Petr Jurča (HOD), který jednoho z útočníků krosčekoval a následně se pustil do souboje jeden na jednoho. Hodonínský hráč už sedí na trestné lavici.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Pokorný – 2 min., sekání).
     
    37:47
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Skvělé řešení přečíslení tří na jednoho. Richard Garčic vyvezl kotouč do útočného pásma, naznačil střelu a následně poslal přihrávku mezi kruhy na ROMANA PRŮDKA, který korunuje svůj návrat na hodonínský stadion gólem, když vymetl všechny pavučiny v levém rohu Novákovy brány. Asistence: Richard Garčic
     
    33:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští od začátku přesilovky nepolevovali v nátlaku a odměnou jim je další branka! Loginovsky poslal krosovou přihrávku skrze pásmo na Petra Peše, který naznačil střelu, ale nakonec poslal přihrávku na protější kruh, kde byl již připraven ERIK HLOŽÁNEK, který lehkou žabičkou přehodil padajícího Nováka. Asistence: Petr Peš, Igor Loginovsky.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Čtvrtníček – 2 min., napadení).
     
    32:45
    Neuvěřitelný tlak trojice Kuba-Janás-Jurča! Petr Jurča pod tlakem poslal chytrou zadovku na Michala Kubu, který vyvezl kotouč před bránu a střílel. Vyraženého puku se zmocnil David Janás, který si odstavil soupeře a poslal rychlý pas na Jurču, jenž několikrát výrazně ohrozil Nováka. Brněnský gólman s velkým štěstím vyhrál souboj se svým bývalým spoluhráčem.
     
    30:30
    Zdenka Kotvana v bráně SHK nahrazuje Jakub Zollpriester!
     
    29:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tento gól, jako by potvrdil má předchozí slova. Robin Medek předvedl parádní sólo ve středním pásmu, byl ale obrán na modré čáře o puk Michalem Kubou, který se okamžitě rozjel směrem k Novákově bráně a zkoušel střelu na vzdálenější tyč, kterou trefil. Puk se poté obrazil přímo na hokejku PETRU JURČOVI a hodonínský forvard jej pouze doklepl za dezorientovaného Nováka. Asistence: Michal Kuba
     
    26:07
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé. Hráči Techniky obsadili ihned po buly dobré rozestavení v útočném pásmu a puk se po ose Štancl – Sedlák dostal k MATĚJI FLORKOVI, který překonal Kotvana střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Štancl, Sedlák
     
    25:41
    Hodonínští byli dlouho pod tlakem zaviněným dalším zakázaným uvolněním. To se rozhodl utnout Žiga Kuzman (HOD), který je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    25:00
    Tak to byla smůla! Dlouhý Miklíkův pas na útočnou modrou zachytil mezi obránci Michal Kuba a řítil se po pravém křídle sám na Nováka, ale kotouč jej v jízdě neposlechl a utekl hodonínskému útočníkovi, patrně také vinou špatného stavu ledové plochy, do rohu útočného pásma.
     
    22:34
    Nebezpečné zakončení novice v oranžovomodrém dresu Jakuba Vrány, který se nejlépe zorientoval ve změti hokejek a vyslal kotouč na bránu. Novák s velkým štěstím vyráží!
     
    20:41
    Vyloučení v týmu HC Technika Brno (Šidák – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:34
    Máme tu ještě vyloučení, a to na straně Techniky Brno. Kapitán hostů Karel Benýšek (TEC) je vyloučen za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    11:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První domácí gól Drtičů v nové sezóně je na světě! Skvělou práci odvedl Zdeněk Kučera, který zastavil hitem na obranné modré čáře pronikajícího soupeře a rozjel akci na druhou stranu, kde zkusil zakončit. O puk jej obrali hostující hráči, ale když už to vypadalo, že akce je u konce, zmocnil se po dobrém forčekingu kotouče bývalý hráč Techniky, Petr Jurča a naservíroval PETRU PEŠOVI parádní přihrávku na hranici kruhu. Domácí kapitán korunoval akci dobrým zakončením. Asistence: Petr Jurča.
     
    06:22
    První přesilovka pro Sovy. Michal Brzobohatý se procpal v úniku až před Kotvana. Za záchrannou brzdu zatáhl domácí kapitán Petr Peš, který jej několikrát sekl a již si odjíždí sednout na trestnou lavici.
     
    01:32
    Máme tu první vyloučení zápasu. Sekáním se provinil Kupčík (TEC), na nějž následně vyrazil bývalý kapitán SHK Petr Pokorný (HOD), oba dva hráči byli vyloučeni také za hrubost. Menší trest na straně Techniky odpyká Patrik Štancl.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 12. Peš (Jurča), 30. Jurča (Kuba), 34. Hložánek (Peš, Loginovsky), 38. Průdek (Garčic) – 27. Florek (Štancl, Sedlák), 53. Buhaj (Florek), 55. Stehlík, 60. Brzobohatý (Bustin, Stehlík), rozh. náj. Stehlík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kučera (HOD)
    0:1   Stehlík (TEC)
    2. série:
    0:1   Kuba (HOD)
    0:1   Bustin (TEC)
    3. série:
    0:1   Jurča (HOD)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (31. Zollpriester) – Miklík, Loginovsky, Kuzman, Polesný, Pokorný (A), Sedláček, Talán – Hložánek, Peš (C), Kučera – Jurča, Kuba (A), Janás – Černohous, Charvát, Zháňal – Garčic, Průdek, Vrána
    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Technika Brno: Novák (Holub) – Sedlák, Štancl, Šidák, Kupčík, Švejda, Vlček, Brzobohatý M., Benýšek (C), Čtvrtníček, Kozák, Stehlík, Bustin, Červenka, Brzobohatý P., Klaus, Florek, Medek
    Trenér: Roman Kaňkovský

    Rozhodčí: Melich – Olšar, Maloušek
    bahis siteleri