N.Novgorod – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    54:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní to již Novgorodu vyšlo. Nebyla to žádná vypracovaná akce, ale pořádný nápřah od modré v podání Jegorševa, který si našel hůl CARTERA ASHTONA. Kanadský útočník přidává tečí dnes svůj druhý gól. Asistence: Stanislav Jegoršev, Nikolaj Žerděv.
     
    46:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora srovnává v přesilové hře. Ve středním pásmu získal kotouč JAN KNOTEK, který s ním projel až do útočného pásma. Nikdo ze spoluhráčů mu v oslabení nenajížděl tak si to namířil z pravé strany přímo k brance a i v tísni dvou hráčů zasunul kotouč k pravé tyči Proskurjakovova. Asistence: David Škůrek.
     
    33:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jak pracně Hanáci srovnali, tak lacino se Novgorod znovu dostává do vedení. Žerděv poslal před branku střílenou přihrávku na VLADIMIRA GALUZINA, který změnil směr letu puku v bezprostřední blízkosti Konráda do sítě. Asistence: Nikolaj Žerděv.
     
    32:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po rychlé kombinaci druhé olomoucké lajny je srovnáno. Eberle přihrál puk na Ostřížka, který našel na pravém kruhu VILÉMA BURIANA, jenž si počkal a propálil ne zcela jistého druhého gólmana Proskurjakova. Asistence: David Ostřížek, Jan Eberle.
     
    29:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nezdálo se mi, že by měl nyní Ivan Kasutin nějak složitou úlohu po tom, co Zeman přihrál na vrchol pravého kruhu pro TOMÁŠE HOUDKA. Obránce Olomouce napřáhl a gólman Torpeda, ač puk dobře viděl, inkasoval, když mu touš projel mezi betony do sítě. Asistence: Adam Zeman.
     
    07:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ruský celek z KHL se dostává do dvougólového vedení. Ostřílený Žerděv si počkal, až mu před branku najede CARTER ASHTON a kanadský forvard lehkou tečí poslal touš za záda Konráda. Asistence: Nikolaj Žerděv, Ivan Višněvskij.
     
    00:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod se dostává do vedení a názorně předvedl, jak je jednoduché vstřelit branku. Po pravé straně nabral rychlost Frolov, předložil puk mezi kruhy pro volného KASPARSE DAUGAVINŠE, kapitán lotyšské reprezentace si počkal na lehký pohyb Konráda a poté střelou zápěstím po ledě zavěsil. Asistence: Alexander Frolov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Daugavinš (Frolov), 8. Ashton (Žerděv, Višněvskij), 34. Galuzin (Žerděv), 55. Ashton (Jegoršev, Žerděv) – 30. Houdek (Zeman), 33. Burian (Ostřížek, Eberle), 47. Knotek (Škůrek)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (30. Proskurjakov) – Pepeljajev, Lofquist, Jegoršev, Budkin, Osipov, Višněvskij, Aljajev – Pettersson (A), Galuzin (A), Gračjov – Daugavinš, Frolov, Semin – Žerděv, Ashton, (A), Mozer – Kuljomin, Potapov, Urakov – Verjajev. Trenér: Peteris Skudra
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Skrbek, Galvas, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Škůrek – Laš, Knotek, Protasenja – Burian, Ostřížek, Eberle – Mikúš, Zeman, Skladaný – Matai, Herman, Fořt. Trenér: Zdeněk Venera

    Rozhodčí: Hejduk, Krob – Rittich, Kotlík
    bahis siteleri