N.Novgorod – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    59:54
    Ve stejném času totiž putuje na trestnou lavici Fredrik Pettersson za hákování. Šest vteřin do konce zápasu, to je tak čas na vyhrané buly, střelu a dorážku.

    Na vyloučení: 8-3.
     
    59:54
    Olomoučtí si vyžádali oddechový čas.
     
    59:16
    Olomoučtí mají puk na holích a Branislav Konrád opouští svojí branku.
     
    56:57
    Zdálo se, že to tak dopadne i nyní, když se David Ostřížek prosmýkl podél modré a u levého kruhu jej fauloval Kaspars Daugavinš.

    Na vyloučení: 7-3
     
    54:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní to již Novgorodu vyšlo. Nebyla to žádná vypracovaná akce, ale pořádný nápřah od modré v podání Jegorševa, který si našel hůl CARTERA ASHTONA. Kanadský útočník přidává tečí dnes svůj druhý gól. Asistence: Stanislav Jegoršev, Nikolaj Žerděv.
     
    47:12
    Za brankou Proskurkajovova se to pořádně mlelo. Nejaktivnější byl Maxim Osipov, který tak dostává dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    46:34
    Návrat vyloučeného Skrbka nemusel skončit dobře, protože nejprve Lofquistova střílená přihrávka projela brankovištěm a poté proti ráně Aljajeva z levého kruhu vytáhl výborný semafor Branislav Konrád.
     
    46:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora srovnává v přesilové hře. Ve středním pásmu získal kotouč JAN KNOTEK, který s ním projel až do útočného pásma. Nikdo ze spoluhráčů mu v oslabení nenajížděl tak si to namířil z pravé strany přímo k brance a i v tísni dvou hráčů zasunul kotouč k pravé tyči Proskurjakovova. Asistence: David Škůrek.
     
    44:34
    Hanáci se budou muset bránit, za držení protihráče je potrestán Pavel Skrbek.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    38:38
    Verjajev přihrál z levé strany středního pásma na modrou pro Potapova, který potáhl puk na střed pravého kruhu. Proti jeho střele zápěstím musel úspěšně zasáhnout Konrád.
     
    34:15
    Mora dostane další výhodu v podobě přesilové hry za vysokou hůl Jevgenije Gračjova.

    Na vyloučení: 5-2.
     
    33:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jak pracně Hanáci srovnali, tak lacino se Novgorod znovu dostává do vedení. Žerděv poslal před branku střílenou přihrávku na VLADIMIRA GALUZINA, který změnil směr letu puku v bezprostřední blízkosti Konráda do sítě. Asistence: Nikolaj Žerděv.
     
    32:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po rychlé kombinaci druhé olomoucké lajny je srovnáno. Eberle přihrál puk na Ostřížka, který našel na pravém kruhu VILÉMA BURIANA, jenž si počkal a propálil ne zcela jistého druhého gólmana Proskurjakova. Asistence: David Ostřížek, Jan Eberle.
     
    32:15
    Po návratu vyloučeného hráče Mory přihrával od modré Gračjov na Galuzina, kterého z bezprostřední blízkosti výborně vychytal Konrád.
     
    30:09
    Možná trošku zbytečný faul v podání Jakuba Mataie, jenž se v útočném pásmu dopustil krosčeku.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    29:38
    V témže čase přepouští Ivan Kasutin místo v brance Iljovi Proskurjakovovi.
     
    29:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nezdálo se mi, že by měl nyní Ivan Kasutin nějak složitou úlohu po tom, co Zeman přihrál na vrchol pravého kruhu pro TOMÁŠE HOUDKA. Obránce Olomouce napřáhl a gólman Torpeda, ač puk dobře viděl, inkasoval, když mu touš projel mezi betony do sítě. Asistence: Adam Zeman.
     
    27:46
    Ránu Skrbka z první od modré vytěsnil Kasutin špičkou levého betonu nad svojí svatyni.
     
    27:30
    Rusové hráli v šesti a budou za to pykat oslabení. Trest odpyká zkušený Alexander Frolov.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    25:00
    Hanáci si vybojovali možnost přesilové hry, když po střele tentokrát Vyrůbalíka od modré krosčekoval před brankou Vladimir Galuzin.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    24:44
    Asi nejnebezpečnější střela Škůrka. Jeho pokus vyrazil Kasutin jen před sebe a v předbrankovém prostoru se dvakrát k dorážce dostal Protasenja, leč gólmana nepřekonal.
     
    22:15
    Další šance Olomouce. Ránu Zemana ze středu útočného pásma vyrazil Kasutin jen do levé strany, kde puk dojížděl František Skladaný s cílem zamířit do odkryté branky, ovšem hráči soupeře byli rychlejší.
     
    21:01
    Ruský tým špatně střídal a do brejku dva na jednoho ujel Marek Laš. Na volného Protasenju přihrávka přes Aljajeva neprošla. Odražený puk se znovu dostal k Lašovi, který zblízka Kasutina nepřekonal.
     
    12:56
    Druhá přesilová hra pro Olomouc. Frolov zastavil rodící se útok hostí, když v souboji nedovoleně bránil protihráče a spořádaně bruslí na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    12:36
    Vjačeslav Kuljomin se proháčkoval znovu mezi kruhy, kde si udělal prostor ke střele. Mířil po ledě na levou tyč, kam dal Konrád svůj beton a puk se od vnější tyčky odrazil ven.
     
    09:15
    Olomoučtí se budou muset za vydatné podpory svých fanoušků bránit. Adam Zeman seknul soupeře a je prvním vyloučeným hráčem Hanáků.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    07:57
    Hned poté nebylo Torpedo daleko k dalšímu zásahu, když u pravé tyče Konráda dorážel Potapov s Daugavinšem, ale ani jeden z nich nedostrkal touš za slovenského gólmana Olomouce, jenž nyní zachránil svůj tým.
     
    07:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ruský celek z KHL se dostává do dvougólového vedení. Ostřílený Žerděv si počkal, až mu před branku najede CARTER ASHTON a kanadský forvard lehkou tečí poslal touš za záda Konráda. Asistence: Nikolaj Žerděv, Ivan Višněvskij.
     
    04:40
    Hosté jej vyhráli a byl to Jevgenij Mozer, jenž ukázal tedy opravdu rychlé nohy. Bleskově po levé straně projel do pásma a vystřelil z levého kruhu přes obránce, čímž výrazně zaměstnal Konráda, který zneškodnil puk vyrážečkou.
     
    02:41
    Jan Eberle si v pravém rohu za brankou Kasutina vybojoval faul, když jej Alexander Budkin přidržel a zamezil mu získat puk.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    00:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod se dostává do vedení a názorně předvedl, jak je jednoduché vstřelit branku. Po pravé straně nabral rychlost Frolov, předložil puk mezi kruhy pro volného KASPARSE DAUGAVINŠE, kapitán lotyšské reprezentace si počkal na lehký pohyb Konráda a poté střelou zápěstím po ledě zavěsil. Asistence: Alexander Frolov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Daugavinš (Frolov), 8. Ashton (Žerděv, Višněvskij), 34. Galuzin (Žerděv), 55. Ashton (Jegoršev, Žerděv) – 30. Houdek (Zeman), 33. Burian (Ostřížek, Eberle), 47. Knotek (Škůrek)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (30. Proskurjakov) – Pepeljajev, Lofquist, Jegoršev, Budkin, Osipov, Višněvskij, Aljajev – Pettersson (A), Galuzin (A), Gračjov – Daugavinš, Frolov, Semin – Žerděv, Ashton, (A), Mozer – Kuljomin, Potapov, Urakov – Verjajev. Trenér: Peteris Skudra
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Skrbek, Galvas, Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Škůrek – Laš, Knotek, Protasenja – Burian, Ostřížek, Eberle – Mikúš, Zeman, Skladaný – Matai, Herman, Fořt. Trenér: Zdeněk Venera

    Rozhodčí: Hejduk, Krob – Rittich, Kotlík
    bahis siteleri