Znojmo – Mnichov 3:4 (kon.) | Junosť Minsk – Växjö 4:3 (po pr.) | Linz – Košice 3:4 (kon.)
Lugano – Tappara 1:3 (kon.) | Luleå – SaiPa 2:4 (kon.)
po prodl.
Junosť Minsk
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Växjö Lakers
Úterý 23.08.2016, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:24 Jesse NIINIMÄKI - 4:3
     
    63:24
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Sekundu po návratu Hennessyho z trestné lavice využili domácí hokejisté tlaku z přesilové hry a rozhodují toto utkání. U pravé tyčky hostující klece byl připraven JESSE NIINIMÄKI, jenž odražený kotouč uklidil do hostující branky. Na ledě poté proběhla obrovská radost domácích. Ti totiž vítězí v dnešním duelu Ligy mistrů. Asistence: Alexander Kogalev, Daniel Corso.
     
    61:23
    Hennessy oslabuje svůj tým, když se dopustil podražení. Domácí tak budou hrát znovu 4 na 3.
     
    59:18
    Hned na to si domácí celek bere oddechový čas.
     
    59:16
    Calle Rosén držel protihráče a nabízí tak domácím přesilovou hru. Jedna z posledních šancí domácích jít do vedení.
     
    54:46
    Robert Rosén dostal nabito na levý kruh, odkud bez přípravy vypálil na Trjaničeva prudkou střelu. Ale domácí brankář měl svůj pravý beton na místě a jeho ránu zlikvidoval.
     
    49:37
    Högberg fauloval soupeře kolenem a dostává za to dvě minuty. Další přesilová hra pro domácí celek.
     
    45:26
    Minsk se uhnízdil v pásmu Växja a před brankou Andréna to nyní vřelo. Ale nikomu z domácích hokejistů se nepodařilo při velké skrumáži dotlačit kotouč za jeho záda.
     
    44:40
    Fröberg se dopustil hákování a putuje na lavici hanby na dvě minuty. Domácí tak mají k dispozici další početní výhodu a mají tak šanci jít znovu do vedení.
    42:01 Robert ROSÉN - 3:3
     
    42:01
    Växjö právě vstřelila branku!
    Tu okamžitě po vyšachování obrany domácích hosté využívají. Po několika přihrávkách v předbrankovém prostoru domácích se u pravé tyčky svou střelou do odkryté branky nemýlil ROBERT ROSÉN a je znovu vyrovnáno. Hosté mají navíc k dispozici ještě klasickou přesilovou hru. Asistence: Cory Murphy.
     
    41:32
    A navíc tam jde nyní i Corso za vysokou hůl a Växjo čeká dlouhá početní výhoda 5 na 3.
     
    41:13
    Černook míří na trestnou lavici za podražení a hosté si zahrají přesilovou hru. Podaří se jim vyrovnat?
    38:02 Alexander KOGALEV - 3:2
     
    38:02
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    A nyní už musel čelit zatím vedoucí brance domácího celku. Hokejisté Växja propadli v obraně a do sóla takřka přes celé kluziště se dostal ALEXANDER KOGALEV. Ten tak svou překrásnou individuální akci zakončil přesnou střelou z bekhendu. Domácí se tak poprvé v utkání ujímají vedení. Bez asistence.
     
    34:07
    Joakim Hillding byl při svém průniku před domácího brankáře faulován ve vyložené šanci a sudí poté nařídili trestné střílení. To ale Hillding proměnit nedokázal, když svůj bekhendový blafák nedokázal dotáhnout do konce. Skóre utkání se tak nemění!
     
    33:12
    Ale další trest hostů. Reddox jde na trestnou lavici za hrubost.
     
    32:42
    Síly na ledě se vyrovnají. Vůbec první hráč putuje na trestnou lavici v dnešním utkání, a sice Pretnar. Ten zahrál vysokou holí a i on už sedí na trestné lavici.
     
    31:40
    Další trest pro hosty. Hillding držel protihráče a odpyká si dvouminutový trest.
    28:04 Daniel CORSO - 2:2
     
    28:04
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Domácím se to už ale nyní podařilo. Střela Pretnara z prostoru mezi kruhy sice do branky ještě nezamířila, ale k odraženému puku se dostal DANIEL CORSO, který dokázal svou střelou prostřelit Andréna. Znovu je tedy vyrovnáno a bude se začínat znovu od začátku. Minsk tak svou přesilovou hru nakonec dokázal proměnit. Asistence: Klemen Pretnar, Pavel Razvadovskij.
     
    26:18
    Hosté jdou počtvrté dnes do čtyř. Calle Rosén se dopustil podražení a nyní bude trnout na trestné lavici, aby jeho tým neinkasoval vyrovnávací branku.
     
    20:50
    Další trest pro hosty. Lundberg se dopustil nedovoleného bránění a už sedí na lavici hanby. Domácí si zahrají svou třetí přesilovou hru.
    16:17 Pontus NETTERBERG - 1:2
     
    16:17
    Växjö právě vstřelila branku!
    Poté, co se hosté ubránili v oslabení, dostali se do další šance. Do prostoru nad kruhy se ke střele dostal PONTUS NETTERBERG a svou střelou švihem dokázal prostřelit Trjaničeva. Hosté si tak berou své vedení zpět. Asistence: Cory Murphy, Adam Brodecki.
     
    13:57
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Leino.
    12:51 Anton JELISEJENKO - 1:1
     
    12:51
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Po pěkné akci domácí hokejisté srovnávají s hosty krok. Po chybě obrany hostů za brankou Minsku se puk dostal k Andreji Michnovovi, jenž ho poslal před odkrytou klec. Pro ANTONA JELISEJENKA pak nebyl problém dopravit ho do poloprázdné branky. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Andrej Michnov, Alexander Karakulko.
    08:47 Adam BRODECKI - 0:1
     
    08:47
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. ADAM BRODECKI dostal přesnou přihrávku do jízdy a z levého kruhu dokázal propálit domácího brankáře. Jeho tým tak má k dispozici jednobrankový náskok. Asistence: Cory Murphy, Pontus Netterberg.
     
    06:06
    Hned na to ale inkasuje dvě minuty za sekání Josefsson a domácí hokejisté si zahrají jako první přesilovou hru.
     
    06:04
    Ale bleskově si Lakers převzali puk na svou stranu a uháněli s ním do blízkosti domácí branky. Přímo před ní vystřelil Platt a i Trjaničev musel vytasit kvalitní a úspěšný zákrok.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Jelisejenko (Michnov, Karakulko), 29. Corso (Pretnar, Razvadovskij), 39. Kogalev, 64. Niinimäki (Kogalev, Corso) – 9. Brodecki (Murphy, Netterberg), 17. Netterberg (Murphy, Brodecki), 43. Rosén (Murphy)


    Junosť Minsk: Trjaničev (Milčakov) – Pretnar, Šeleg, Goroško, Vasilev, Černook, Rjadinskij, Usenko, Mickevič, Jerocho – Zacharov, Korso, Razvadovskij – Michnov, Jelisejenko, Niinimäki – Turkin, Jefimenko, Parfejevec – Karakulko, Kogalev
    Växjö Lakers: Andrén (Eriksson) – Rosén C., Bohm, Martinsson, Lundberg, Murphy, Högberg – Hillding, Leino, Platt – Reddox, Everberg, Hennessy – Rosén R., Palola, Kiiskinen – Netterberg, Fröberg, Josefsson – Marklund, Brodecki

    Rozhodčí: Pešina (CZE), Šrubok (BLR) – Badyl, Kliashcheunikau (BLR)
    bahis siteleri