SHK Hodonín – Skalica 3:6 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Kladno – Slavia 1:9 (kon.)
Chomutov – Martigny-Verbier 6:2 (kon.) | Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Třebíč – Přerov 2:1 (kon.)
Litvínov – K. Vary 2:3 (kon.) | Sokolov – Klatovy 3:2 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kolín 6:1 (kon.)
Žďár n/S – Mor. Budějovice 8:4 (kon.) | Vrchlabí – Mountfield HK jun. 3:4 (2:3 po s.n.) | Písek – Jindř. Hradec 7:1 (kon.)
Tábor – David Servis 2:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 5:4 (kon.) | Poruba 2011 – Cracovia 3:2 (kon.)
Opava – Šumperk 4:1 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:5 (kon.)
Benátky n/J – Kadaň 4:3 (kon.) | Havířov – Prostějov 0:0 (zruš.) | Frýdek-M. – Martin 6:0 (kon.)
Trenčín – Topoľčany 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
HC Kometa Brno
Úterý 23.08.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    7. série
    2:1
    Hradec vede, Roman Kukumberg otřel puk o Čiliaka i o břevno, ale černá guma zapadla do sítě!
     
    4. série
    1:1
    Richard Jarůšek roztleskal celou halu a pak si zkušeně povodil Čiliaka. Máme vyrovnáno!
     
    1. série
    0:1
    Jan Káňa si najel z pravé strany a Rybára prostřelil pod vyrážečkou!
     
    64:50
    Tak ještě je tady hradecká přesilovka. Kometa hrála v šesti, tedy promiňte, ve čtyřech. Trest odpyká jeden z "košíkářů".
     
    64:48
    Asi poslední šanci měl Andris Džerinš, ale jeho gólovku vytáhl vyrážečkou Čiliak.
     
    63:27
    A už to lítá ze strany na stranu! Zaťovič trefil tyčku, Červeného stačil soupeř dobruslit, hosté pak prováhali přečíslení dva na jednoho.
     
    62:23
    Zohorna napálil puk jen doprostřed brány, kde stál připravený gólman domácích.
     
    62:23
    Rastislav Dej fauloval v úniku Hynka Zohornu, ten pojede trestné střílení!
     
    60:47
    Hned v prvních 40 sekundách prodloužení přišly dvě velké šance. Ta Eratova byla z velkého úhlu, zato Jarůšek už uháněl na Čiliaka středem. Jenže oba minuli branku.
     
    59:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. Vyhozený kotouč vzal Jan Štencel, ale JAROSLAV BEDNÁŘ mu ho hodně zkušeně odebral a před prázdnou bránou si dovolil bekhend do víka – 3:1! Bez asistence.
     
    58:52
    Kometa dlouho kombinovala, až vypálil Čermák a Rybár vyrazil puk jen před sebe. Tam dojížděl Martin Erat, ale Hradečtí ho tvrdě odclonili a Rybár vleže přerušil hru! Hradec může vystřídat.
     
    58:06
    Buly před Rybárem, Kometa to zkouší bez Čiliaka v šesti hráčích!
     
    58:06
    Hradec nemůže vystřídat, proto jeho trenéři sáhli k oddechovému času.
     
    57:45
    Domácí mohli rozhodnout v přečíslení dva na jednoho. Richard Jarůšek zvolil přihrávku, ale do té mu skvěle lehl poslední brněnský bek! Bohužel jsem neviděl jeho číslo, protože hned odjel na střídačku.
     
    56:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Kometě se dva fauly ve třetí třetině opravdu stávají osudnými, neboť Mountfield využívá i druhou přesilovku a čtyři minuty před koncem otáčí skóre! Znovu u toho byla ta samá dvojice, tentokrát bez nechtěné pomoci soupeře. Nejlepší hradecký bek Blaž Gregorc vypálil od modré a Čiliak vyrazil puk do strany, kde číhal RUDOLF ČERVENÝ. Ten neměl problém s dorážkou a prosazuje se podruhé – 2:1! Asistence: Blaž Gregorc.
     
    54:28
    Elitní hradecký útok si svým pohybem vysloužil další početní výhodu, která může být v této fázi zápasu hodně důležitá. Jan Káňa (KOM) je vyloučen za podražení.
     
    53:12
    Hosté zastavili nebezpečný pas na Čápa a naopak sami ujeli do přečíslení tři na dva. Střílel ze středu Leoš Čermák, Rybár ovšem potvrzuje velmi jistý výkon.
     
    48:59
    Hra se nám rozjela, Tomáš Knotek ujel do protiútoku a zkoušel to na druhou tyč. Ale tam byla pohotová Čiliakova lapačka.
     
    48:43
    Pro domácí musí nerozhodný stav podržet Patrik Rybár. Bleskurychle vykopl levý beton proti vynikající střele Marka Kvapila!
     
    47:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield je dnes prvním týmem, který využívá přesilovku, a to znamená jediné – máme vyrovnáno! Gregorcova střela se odrazila od zadního mantinelu na hokejku RUDOLFA ČERVENÉHO. Ten skákavý puk netrefil hned, ale pak ho obloučkem poslal přes Čiliaka do brankoviště, kde chtěl kotouč odpálit rukavicí Tomáš Malec. Místo toho si ho však hodil do sítě – 1:1! Bez asistence.
     
    47:31
    Nicméně pro domácí z toho plyne "alespoň" přesilovka. Roman Dymáček (KOM) si vykoledoval dvě minuty za podražení.
     
    46:54
    Stojaté vody třetí třetiny rázně rozčísl Tomáš Vondráček. Jeho hodně ostrou střelu přes Vydareného vytěsnil Rybár pravým ramenem, Vondráčkova dorážka pak branku minula!
     
    41:11
    Až jakmile naskočil vyloučený Zaťovič na led, přišla velká šance. A hned dvojitá. Jiří Šimánek vyzval zpoza brány Tomáše Knotka, který však neprotlačil puk za Čiliaka, a to ani z dorážky!
     
    39:00
    No a v samotném závěru druhé části si přesilovku pro změnu vyzkouší Mountfield. Martin Zaťovič (KOM) sice kroutí hlavou, ale rozhodčí svůj trest za napadení určitě neodvolají.
     
    38:09
    Nevyužila ji, naopak se dopředu vydal Rastislav Dej. Když mu nevyšla jeho akce, zpoza brány našel úplně volného Tomáše Bulíka, ale toho tváří v tvář vychytal Čiliak levým betonem!
     
    36:05
    Pozor na to, Kometu čeká 11 sekund přesilovky čtyři na tři a potom 53 sekund pět na tři! Roman Kukumberg (HKM) je vyloučen za hákování.
     
    35:09
    Hradecká přesilovka končí. Jakmile hosté totiž vyhodili puk, Patrik Rybár (HKM) pro něj zajel za brankovou čáru, kde ho pod tlakem přikryl. A to rozhodčí pochopitelně trestají dvěma minutami za zdržování hry. Čtyři na čtyři!
     
    34:17
    Jan Hruška (KOM) odchází na trestnou lavici dnes podruhé, i tentokrát za sekání. Hradec je od půlky druhé třetiny při chuti, teď to může potvrdit třeba i vyrovnávacím gólem.
     
    31:46
    Když se neujal Kukumbergův výjezd kolem tyčky, z úhlu dorážel Džerinš. Ale síťku trefil jen z boku.
     
    30:46
    Domácí jako by měli novou krev v žilách, odměnou za předešlé dvě minuty je jim druhá přesilovka v zápase. Tomáš Vondráček (KOM) je vyloučen za hákování.
     
    30:35
    No a hned po buly toho využil Richard Jarůšek, který se prohnal kolem zkoprnělého beka a vybruslil až před Čiliaka. Ten vytahuje kotouč ramenem!
     
    30:04
    Elitní formace domácích by ráda vyrovnala. Čáp tvrdě pálil od modré, odražený kotouč sebral ze vzduchu Červený. Ale neujala se ani jeho dorážka, ani ta Bednářova.
     
    27:10
    Hradecký obránce Martin Štajnoch (HKM) odpověděl na důraz Komety stejnou mincí, k mantinelu přišpendlil Marka Kvapila. Ale k překvapení asi všech na stadionu mu rozhodčí udělili 2 + 10 minut za naražení zezadu a jakmile Štajnoch protestoval, posílají ho s dalším osobním trestem do kabin! To jsou věci.
     
    24:09
    Další akce druhého útoku Komety, Martin Nečas vybídl mezi kruhy čekajícího Martina Erata. Ten se do puku položil z první a trefil hradeckou tyčku!
     
    22:58
    Po sérii přihrávek dorážel zpřed brankoviště Hynek Zohorna, ale hradeckou klec úplně minul! To už by Rybár určitě neměl.
     
    22:19
    Další špatnou zprávou pro Mountfield je třetí oslabení. Rastislav Dej (HKM) je vyloučen za vyhození kotouče.
     
    22:15
    Na pravé straně našlápl svoje nohy Martin Nečas a dorazil až k Rybárovi. Ten mu ale opět zmenšil úhel a kotouč vyrazil do rohu!
     
    21:01
    Před brankovištěm se puk odrazil na hokejku Jana Káni, ale Rybár výtečně povyjel a zmenšil mu úhel. Dorážku už Káňa protlačil za jeho záda, ale z brankoviště ji uklidinli hradečtí beci.
     
    16:54
    Hradec je kompletní, ale celé dvě minuty se bránil velkému náporu. Od modré hodně tvrdě pálil Jan Hruška a Rybár vyrazil puk nad sebe, nicméně obloučkem se snesl těsně vedle tyčky!
     
    16:16
    Obrovský tlak Komety! Hynek Zohorna dorážel puk, který k němu doputoval od zadního mantinelu, ale trefil jen boční konstrukci.
     
    15:42
    Martin Zaťovič napříč brankovištěm vyzval Vojtěcha Němce, ale ten místo střely ještě někoho hledal! A nepřesně.
     
    14:54
    Druhá přesilovka v řadě pro Kometu. Na lavici hanby putuje za nedovolené bránění Jaroslav Bednář (HKM). Co uvidíme teď?
     
    14:22
    Jako pověstný Cimrmanův vichr z hor se před hradeckou klec přiřítil Tomáš Vincour. Puk se k němu odrazil i dílem štěstí, ale Patrik Rybár prostor těsně nad ledem pokryl.
     
    13:20
    Parádičky sice dovedly Richarda Jarůška až za bránu, ale odtamtud ještě našel Jiřího Šimánka. Ten míjí brněnskou klec!
     
    12:16
    Moc chytře hledal Nečas hokejku Jana Štencla. Ale kombinace to byla tak rychlá, že brněnský bek sám před Rybárem nezakončil přesně.
     
    10:32
    Pan rozhodčí Tomáš Veselý má dnes podruhé zvednutou pravici, a tentokrát bude vylučovat z řad domácích. Petr Beránek (HKM) odchází pykat za podražení.
     
    07:27
    Čeká nás první přesilovka zápasu, přesněji tedy domácí tým. Tuším Roman Kukumberg vybojoval sekání Jana Hrušky (KOM), který se dneska zase vrátil na led, kde ještě v první lize úspěšně působil.
     
    06:34
    Zblokovaný puk chtěl uklidit Blaž Gregorc, ale Tomáš Vincour mu v pravou chvíli nadzvedl hokejku a hned střílel. Rybár zasahuje lapačkou!
     
    04:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ovšem Hradečtí si po rychlém útoku nepohlídali zadní vrátka a Kometa se v páté minutě ujímá vedení! Krásně mezi domácí defenzívou vyslal Marek Kvapil do brejku MARTINA ERATA, který si s Rybárem nelámal hlavu. Jemnou bekhendovou kličku zakončil mezi betony slovenského gólmana a je to 0:1! Asistence: Marek Kvapil, Martin Nečas.
     
    04:33
    Ztečovanou střelu Tomáše Knotka vyrazil Čiliak před sebe a musel zasahovat napodruhé proti dorážce Richarda Jarůška! Velká možnost domácích.
     
    03:04
    Perfektně si Filip Král sjel na pas Tomáše Vondráčka mezi kruhy, jenže od první gólové šance ho dělilo lepší zpracování! Mladému obránci puk uskočil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 48. Červený, 57. Červený (Gregorc), 60. Bednář – 5. Erat (Kvapil, Nečas)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Káňa (KOM)
    0:1   Bednář (HKM)
    2. série:
    0:1   Vincour (KOM)
    0:1   Červený (HKM)
    3. série:
    0:1   Kvapil (KOM)
    0:1   Džerinš (HKM)
    4. série:
    0:1   Zaťovič (KOM)
    1:1   Jarůšek (HKM)
    5. série:
    1:1   Erat (KOM)
    1:1   Dej (HKM)
    6. série:
    1:1   Šimánek (HKM)
    1:1   Hruška (KOM)
    7. série:
    2:1   Kukumberg (HKM)
    2:1   Čermák (KOM)


    Mountfield HK: Rybár (Pavelka) – Čáp, Gregorc, Dietz, Havránek, Vydarený, Štajnoch, Plášil, Barák – Bednář "C", Džerinš, Červený – Jarůšek, Knotek, Šimánek – Bulík, Kukumberg, Dej – Beránek, Nedvídek, Dvořák – Hnik. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Malec, Mikyska, Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Král, Trška – Káňa, Čermák "C", Vincour – Kvapil, Nečas, Erat – Zaťovič, Hruška, V. Němec – Dymáček, Zohorna, Vondráček. Trenér: Libor Zábranský.

    Diváci: 1185
    bahis siteleri